Genre: Horror / Thriller
Verenigde Staten / Duitsland
Geregisseerd door: Richard Caesar
Met onder meer: Laura Harris, Richard Lintern en Francis Magee
Plot The Calling
Kristie St. Clair heeft alles wat ze wil: het ideale gezin, een mooi huis en een goede baan. Haar leven zou perfect zijn zonder de herinnering aan haar traumatische huwelijksnacht en de verdwijning van Sammy, de zoon van hun vrienden Elizabeth en Jack Plummer. Als haar beste vriendin vermoord wordt en een mysterieuze taxichauffeur haar een oud stuk perkament geeft, ontdekt Kristie een duivels pact waarin haar man en Elizabeth verwikkeld lijken te zijn.
Kristie St. Clair
Marc St. Clair
Carmac
Dylan St. Clair
Elizabeth Plummer
Jack Plummer
Priester Mullin
Dat er in deze tijd nog zo een slechte films worden gemaakt, wat een verspilling vam tijd en geld.
M. Rodriguez Fan
Geen een moment me echt vermaakt. Een te makkelijke kopie van The Omen. 0.5 ster
Beejeej
hehe, dit is inderdaad een van de slechtere in zijn genre
de settings waren nog wel mooi bij tijd en wijlen, en het acteerwerk was ook niet dramatisch, maar dat kon niet genoeg goed maken. het verhaal was te simpel en gewoon te slecht.
Gothepica
zwakke film voor kids die de omen nog niet mogen zien..
1,5
Gothepica
Trouwens The Omen is helemaal niet eng:/ en dom ook maar deze film is stommer!!
stephan73
Zeer vervelende reli-horror, die probeert mee te liften op alle andere (en betere) reli-horrors die er gemaakt zijn.
Slecht acteerwerk (vooral van het jochie) en een slappe regie, zorgen dat dit slaapverwekkend wordt!
riefenstahl
N.a.v. bovenstaande berichten waren mijn verwachtingen laag maar dat viel toch alleszins mee.
Mooie decors schelen een hoop en geven een engelse sfeer wat voor mij een voordeel is.
Het feit dat deze film niet meedoet aan de mode om films >2uur te laten duren en slechts 89min duurt maakt dat alles zich vlot afspeelt zonder saaie, langdradige momenten.
Heb me zeker niet verveeld: gemiddeld. [=2½?]
jantje.vlaam
Ben hem nu aan het kijken, Wat een foute remake van The Omen. Als ze met het kind de kerk in loopt hangt er gewoon een microfoon in beeld.
jorkie
erg slechte film die het kijken niet waard is.. ging er bij mij al na een half uur vanaf.
otherfool
Alleszins redelijke, zij het weinig verheffende, variant op The Omen. Goed spel en een intens slothalfuur maken een hoop goed, al doet de film wat goedkoop aan en haalt de raamvertelling de nodige spanning weg. Toch al met al niet verkeerd.
2,5*.
Dutch Ownage
Hoe kun je na een half uur al tot een goede conclusie komen? Ik ben van mening dat je pas op een film mag stemmen als je hem helemaal hebt afgezien. Want het einde van deze film was toch wel beter dan het eerste gedeelte, misschien dat dat je cijfer toch nog wat had opgehaald.
BlueSword
vond de film niet slecht, heb de the omen nooit gezien trouwens dus weet niet hoe die is, waarschijnlijk wel beter ja.
de film was niet mega spannend maar niet vervelend om te kijken omdat het aardig vlot gaat, en rond het einde werd het steeds beter.
3.0* ieder zo zijn mening.
Ik wou de film toch een kans geven, ondanks de slechte kritieken hier. Maar het heeft niet mogen zijn. Slecht acteerwerk, slecht verhaal, gebrek aan spanning en clichés die er iets te dik op liggen. Gewoon een saaie film dus die zonde van de tijd is.
evildead666
Ben het wel eens met de negatieve kritiek hier, enorm slechte film
die een beetje The Omen na probeert te doen.
Totaal niet spannend en slecht geacteerd. Op het einde snapte ik d'r
helemaal niets meer van....
Let ook eens op die scéne waarin die taxi chauffeur door het landschap rijdt, je ziet de schaduw van de taxi in de lucht erachter erg slecht gedaan haha. Kan de film niet meer als een 0,5 geven.
Bassle
Had het erger verw8 door de kritieken,
Het was niet van top niveau, en alles was een beetje ver verzonnen.
maar 2 sterren kan er nog wel aan geven.
knusse stoel
Rotjoch en een rotpapa, dat is een juiste weergave van twee van de hoofdrolspelers.
Mama is de lijdende 3e partij.
Ik zie dat ik de hoogste stemmer ben voor deze film maar wees eens eerlijk, is het niet een zesje waard? Het verhaal is redelijk en er wordt redelijk geacteerd. Vanaf het begin (iets zoetsappig) tot aan het einde (open einde) is het wel een beetje spannend en houdt de film de aandacht gevangen.
Maar toekomstige kijkers, oordeel zelf.

'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes' weg bij Netflix en nu een succes op Videoland

HBO Max-kijkers vol lof over eerste aflevering 'A Knight of the Seven Kingdoms'

Netflix breidt komend jaar het Koreaanse aanbod flink uit

The Long Walk Home
Drama / Historisch, 1990