Genre: Actie / Thriller
Verenigd Koninkrijk
Geregisseerd door: Perry Bhandal
Met onder meer: Luke Goss, Caroline Tillette en Stephen Marcus
Plot Interview with a Hitman
Victor is een meedogenloze Oost-Europese huurmoordenaar die opgegroeid is in de sloppenwijken van Roemenië. Victor kent de waarde van het leven als geen ander wat hem de perfecte moordenaar maakt. Wanneer hij verraden wordt door de mensen die hem gemaakt hebben tot wat hij is moet hij zijn eigen dood in scene zetten en vluchten naar Londen. Hier treed hij toe tot een nieuwe gangster familie waar hij opnieuw op de proef wordt gesteld.
Viktor
Bethesda
Traffikant
Sergei
Young Viktor
Tosca
Xavier
Alexandru (as Uriel Emil Pollack)
Anatolie
Cesar
TheThirdMark
Hele trage film, maar wel zeer onderhoudend.
Geef eerlijk toe dat je hier van moet houden, maar wat is deze film goed.
Brother Grimm
Psycho-thriller, even met koppie bij blijven maar mijn voorganger heeft het helemaal goed! Toppie!
HALVE TAMME. (moderator series)
vranque
triest.
de zoveelste poging.(Jason statham look-alike poster). Slecht in beeld gebracht gedoe waar je in eerste instantie nog denkt dat het de goede kant op gaat maar dan helemaal wegzakt.
En dan met met zo'n vreselijk riedeltje als achtergrond muziek wat me deed denken aan de eerste afleveringen van derrick.
Nee, volledig de plank misgeslagen in mijn optiek.
robinmoh
Acteerwerk was echt geweldig van deze film. Allemaal wat voorspelbaar en traag maar ik kwam er makkelijk doorheen wel.
andijvie
Gewoon een goeie een degelijke film, prima verhaal en goed acteer werk.
Borg voor een lekker avondje film.
Geen meesterwerk, maar toch geef ik 3.5 ster, das een 7.
eapoe
Mooie film ... ik vond m goed opgebouwd met een behoorlijke spanning.
Vanwege de IMDB rating bijna niet gekeken...
Maar het is een film die je goed of niet goed vindt.
Ik vond m super ... erg realistisch..
Dikke 9 waard (4.5 sterren)
hoffhaan
Een redelijke film, met een leuk slot en goed acteerwerk.
Viel me absoluut niet tegen 3.0
Toontje G
Mooie film, goed opgebouwd en ondanks dat hij aan de trage kant is blijft hij spannend tot aan het verrassende einde toe. Zeer zeker de moeite waard.
Pazmaster
Matige B film. Over het algemeen een vrij sloom en soms saai verhaal maar wel met een aardig einde. Luke Goss doet het nog aardig maar de rest van de acteurs presteren ver onder de maat. 2,5 ster
HALVE TAMME. (moderator series)
Bij de film Interview with a Hitman (2012) hou ik het ook lekker kort :
Standaard film die mij een leuke filmavond heeft bezorgd.
jstinissen
1000 in 1 dozijn film we kennen het allemaal al en we hebben het allemaal al gezien
Rodger
Goed, duidelijk en strak... en tot op het laatst verrassend.
3***
schumacher
Goeie film.
1 ding moet je altijd doen; niemand levend laten.
Film blijft boeien van de 1ste tot de laatste minuut.
qwatje
actie/thriller ... wat mij betreft beide niet. Meer drama. Niet echt heel slecht, maar wel heel erg voorspelbaar. We zagen het einde van mijlenver aankomen. wellicht iets te krap beoordeeld, 2*
bassie200
Half puntje extra voor het verrassende einde.
Verder niet echt een spectaculaire film.
cor1946
een vreemde film maar niet slecht.. Afgekeken want je bent toch nieuwsgierig. Hij maakte 1 foutje dat was zijn einde.
mrwhite
Nooit hoord van spoilers cor1946 !! Voor mij is de film al aan de wup
Martijn NT
Film presteerde boven mijn verwachting. Je moet er idd wel van houden.
gauke
Een donker en stevig overkomende, lowbudget, actiethriller die zich afspeelt in een meedogenloos crimineel circuit. Jammer dat het complex vertelde verhaal niet interessant wil worden want ook de vuurgevechten zien er lekker uit. Hetzelfde geldt voor de hoofdpersoon: je leeft daardoor niet echt met hem mee. Op zichzelf vond ik Luke Goss, als koelbloedige moordenaar en antiheld, scherp, koel en geloofwaardig spelen.
Thorak
Matige film die ten onder gaat aan het gebrek aan budget (of verkeerd gespendeerd budget). Het acteerwerk is om te huilen zo slecht, acteurs uit de Balkan die Engels praten met een dik dialect en een hoofdpersoon met een Engels accent die iemand uit dezelfde wijk moet spelen, ja natuurlijk...
Luke goss is niet 's werelds grootste acteur, maar in deze film vele malen boven het niveau van de rest, daar door komt de rest nog knulliger over.
Het geluid van de schoten klinkt ook bijzonder amateuristish, als of ze het geluid van een rotje hebben gebruikt voor de schoten (zeer sterk het idee dat dat ook daadwerkelijk zo is...).
En dan eindigt de film in een 'plotwending' die ook eerder jammer dan goed gevonden is. Hadden ze de laatste 5 minuten weg gelaten had het er nog nèt mee door gekund, nu doen deze 5 minuten net de film de das om.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Chlopi
Drama, 2023