• 9.369.514 stemmen

Black Mask 2: City of Masks (2002)

Actie | 97 minuten

Genre: Actie

Alternatieve titels: Black Mask II / Hak Hap 2 / Hei Xia 2 / 黑俠II

Oorsprong: Hongkong / Verenigde Staten

Geregisseerd door: Hark Tsui

Met onder meer: Andy On, Jon Polito en Tobin Bell

Gesproken taal: Kantonees, Mandarijn, Engels en Japans

Plot Black Mask 2: City of Masks

"Welcome to the evolution revolution!"

The Black Mask is een levende legende maar zijn identiteit is nog altijd onbekend! Hij moet de wereld redden van een groep terroristen die dreigen een DNA-bom te laten ontploffen in de metro waardoor de mensen zullen veranderen in monsterlijke gemuteerde beesten. Zijn tegenstanders zijn professionele worstelaars die kunnen veranderen in beestachtige wezens met bovennatuurlijke krachten.

avatar van [L]eet0r

[L]eet0r

.....

is da nie Power Rangers ?

domme film !!

avatar van De GeuS

De GeuS

Ik heb even 10 minuten gekeken en het zag er behoorlijk belabbert uit....

avatar van dope

dope

• 20049 stemmen

[L]eet0r schreef:

.....

is da nie Power Rangers ?

Dat was precies wat ik dacht toen ik naar dit gedoe keek! Het is me niet gelukt om deze film af te kijken.

avatar van caz

caz

dikke grote shit

avatar van YuLaw16

YuLaw16

Probably ene van de slechtste films die ik ooit heb gezien, en dat het van Tsui Hark komt, doet mij enorm veel verdiet

0.5/5

avatar van sinterklaas

sinterklaas

God man wat een schijtfilm net een fox kids programma. Het had echt niks met de eerste deel te maken. Ze hadden dit goddomme powerrangers kunnen noemen.

0,5 is teveel voor deze klotefilm

avatar van otherfool

otherfool

Zeer zwak 'Amerikaans' vervolg op de film met Jet Li, die ook al niet geweldig was. Het budget is opgepompt maar de lelijkheid van de film is niet te bedekken.

1,5*.

avatar van Flavio_Z

Flavio_Z

Dit ging werkelijk waar nergens over. Heb hem niet eens afgekeken, wat een bagger..

avatar van Sjaako

Sjaako

En ja hoor, de eerste nul die ik mag uitreiken.

Vooruit een halfje dan, omdat het moet...

Wat een drama!

avatar van cinema.

cinema.

Ik vond het camerawerk eigenlijk best wel lekker

avatar van Drunkenmonky

Drunkenmonky

Die special-effects en costuums waren al fout in de 50's.

avatar van plorp

plorp

AHHHHH Wat een schijt vervolg!!!!! Verkracht deel 1 gewoon keihard. en dat nog van de regiseur van Time and Tide.

Jammer dat je hem geen 0 kan geve.

avatar van Anime Fan

Anime Fan

Enorm slecht vervolg, heeft niets van doen met het goede eerste deel. gewoon links laten liggen deze film!

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Zwak/slecht vervolg op de eerste redelijk film met Li. De gevechten waren zwak, het acteerwerk is tenenkrommend en de special effects idem dito. Erg zwak dus een 1.0.

avatar van killer13

killer13

de eerste film vond ik eerlijkgezegd ook al niet veel soeps. gelukkig had black mask 1 tenminste nog jet li te bieden. deze sequel is een ramp op elk gebied en verdient in mijn ogen niet meer dan 1*

Hier is duidelijk wat misgelopen.

Van Hark weet ik gewoon dat hij als regisseur véél (maar dan ook echt véél beter kan). Yuen verzorgde voor deze film ook nog eens de actie-choreografie, vraag me af wat hij gedaan heeft ... gewoon betaald als postervulling?

En toch zal het vooral een misstap van Hark zelf geweest zijn, hij treedt namelijk ook op als producer, of kreeg hij nog bepaalde druk uit een andere hoek? Waar het ook aan lag, dit is een behoorlijk slechte film. Door het campy gebeuren op bepaalde momenten nog wel een beetje vermakelijk, maar dan op een 'zo slecht dat het leuk wordt' manier.

Effecten zijn niet aan te zien, plotje is ridicuul, personages vooral overdreven stereotypen en neergezet door bijna-amateur acteurs. Hark houdt het gelukkig kort, al mocht er wat mij betreft nog heel wat meer geknipt worden. Verder niet zozeer problemen mee dat deze film wat lastig aansluit bij deel 1, maar met de kwaliteit had ik wel serieus moeite.