• 9.372.602 stemmen

Geregisseerd door: George Bowers

Met onder meer: Caren Kaye, Matt Lattanzi en Kevin McCarthy

Releasedatum: 17 mei 1984

Plot My Tutor

"School's out...But Bobby's education has just begun"

Bobby haalt voor veel vakken zeer goede cijfers, behalve voor Frans en hij zakt uiteindelijk voor zijn examen. Op het seksuele vlak heeft Bobby al helemaal geen ervaring, maar deze achterstand wordt bijgeschaafd door de bloedmooie privé-lerares die zijn vader voor hem heeft ingehuurd. Ze neemt naast zijn kennis van de Franse taal ook zijn belabberde seksleven onder handen en Bobby blijkt een vlotte, leergierige leerling te zijn.

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Deze heb ik gezien, maar ik wil niet dat dit mijn 1500e stem wordt

avatar van Dk2008

Dk2008

Een soort voorloper van de huidige American Pie-films. Flink wat blote tieten te zien, ik dacht dat de Amerikanen veel preutser waren in films in die tijd....

Hij zal wel rond die tijd op tv zijn geweest, alleen het komische werkt niet zo goed (meer), wat misschien komt door het vrij trage tempo maar acteurs maken het ook niet erg boeiend (meer). 2.0

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

Sex comedy waarin Bobby en zijn vrienden maar één doel hebben : van de grond gaan... zo snel mogelijk, zo veel mogelijk. Echter wil Bobby's rijke vader dat hij naar Yale gaat en zijn Frans grondig moet bijschaven en neemt een privé lerares die hem echter meer zal leren dan werkwoorden vervoegen. De "tit factor" ligt vrij hoog en de grappen zijn niet best, maar het wordt nooit grof zoals in American Pie. Ik vind het niet de slechtste in dit subgenre.