• 9.369.514 stemmen

Met onder meer: Andrew W. Walker, Peter Coyote en Veronica Milagros

Gesproken taal: Engels en Frans

Plot The Gundown

"The Day Has Come"

Cole Brandt is op zoek naar wraak en gerechtigheid vanwege de dood van zijn vrouw en kind en belandt daarbij in het wetteloze Dead River. Hij wordt ingehuurd door Thomas Morgan om "The Majestic Saloon" te beschermen en ontmoet Cassey May, een prostituee die in "The Raven", het plaatselijke bordeel, werkt. Travis McCain, de eigenaar van The Raven, voert een waar schrikbewind over de stad en wanneer McCain hoort van de relatie van Cassey met Brandt, dreigt hij haar te vermoorden. Cassey ontvlucht het bordeel en zoekt bescherming bij Brandt.

avatar van stinissen

Vreselijke slechte western met een aankleding om te huilen de film ziet er ook veel te netjes uit en verdiend het niet om een western te zijn.

avatar van Barfly

Barfly

Dank voor je eerste commentaar, Stinissen.

Jammer toch, dat de zogenaamde b-westerns van de tegenwoordige tijd niet iets hebben waar je als liefhebber weer een beetje warm van wordt. Het grootste mankement zit hem vaak in de aankleding en de acteerprestaties. Het lijken meer hobbyprojecten te zijn, dan dat er daadwerkelijk enig vernuft en klasse in zit.

Voor de goede orde: Ik heb deze nog niet gezien.

We wachten maar weer af tot een groot regisseur het in zijn hoofd krijgt een remake te maken van een klassieker.

avatar van stinissen

Ik denk dat de laatste goede western die geen remake was Open Range (2003) is.

avatar van Decec

Decec

Oei, via imdb stond cijfer 3,7. Maar ik ben benieuwd.

madmax1

Ik had deze al een tijdje en hoopte hij komt niet op MM.

Afschuwelijk monster die pistolero,zelfs die sex scene , is het aankijken niet waard.

Geef mijn portie maar aan Fikkie, super belabberd.

avatar van Ans1952

Ans1952

Heb de film even een paar minuten gekeken, kreeg de ene na andere afknapper, allereerst wordt er aan de tafel een wapen schoongemaakt en inelkaar gezet waar in de volgende shot hetzelfde onderdeel wordt geplaatst.

In een volgende scene moet iemand zijn wapen afgeven aan de deur. De man pakt zijn wapen uit het rechter holster en geeft het af. Wanneer hij vervolgens binnen aanschuift aan tafel heeft hij gewoon een wapen in zijn rechter holster.

Gewoon een domme film, wat mij betreft niet meer dan 1 ster.

avatar van Movieborst

Movieborst

Dit was wel het slechtste wat ik ooit gezien heb...

avatar van RickZ

RickZ

Nou nou, een 0,81 na 8 stemmen !!!???

Zo slecht was het zeker niet.

Okee, de actie is wat houterig en schaars, het verhaal is eerder een soap dan een western, en het geheel is wat traag. En enkele scenes kloppen idd niet. Toch zit er ook wat goeds in de film: leuke koppies van Veronica Diaz, Tyler Kain , Allison Gordon en Britt Morque tussen al die semi-ruige gasten.

Geen voldoende natuurlijk, maar zeker wel 2* waard (ong rapportcijfer 4 dus).

avatar van Mr Baker

Mr Baker

Aardige, vermakelijke western, met natuurlijk alle bekende ingredienten.En bij het terug zien van mijn favoriete westernserie Rawhide een paar jaar geleden, bleken ze allemaal gestreken en nette kleding aan te hebben, dus deze stijl herkende ik er in terug, dus prima gedaan.

madmax1

Gelukkig maar,uitzonderingen moeten er ook zijn hé,,man man wat een prut..nog even en het is de beste western ooit gemaakt.

Ook bij die seks scene als ze een masker had opgedaan was ik nog snel weggelopen,of ik naareen paar visgraten was aan kijken, snel weg met zulke rommel.

avatar van mock turtle

mock turtle

Helemaal niet slecht. Enige minpunt is dat de schietscenes voor een western niet zo lekker in beeld waren gebracht. Verder goed acteerwerk en goed verhaal.

3.5

Ik denk dat ik de verkeerde film heb gezien,ga hem nog eens bekijken.

avatar van Barfly

Barfly

Ik zie al een 5* aankomen in huize madmax.

@ mock turtle

Enige minpunt is dat de schietscenes voor een western

Man man menigeen is die sex scene je goed bevallen.

Als ze zo westerns blijven maken kijk ik nooit meer. Mochten ze deze in goeie tijden in de cinema draaien,stond ik er niet voor in voor een verbouwing.

avatar van Mirckje

Mirckje

Leuke film! Prima acteer werk. Film is niet een Hollywood achtige film wat het des te realistischer maakt. Beetje in soap stijl gedaan. De gevechten zijn niet zo stijlvol in beeld gebracht, maar de gecreeerde wereld is leuk om in te zijn door de karakters en dus het goede acteerwerk wat het des te geloofwaardiger maakt.

Verhaal is prima, maffia stijl 'besxherming'. Creeer het probleem en kom zelf met de oplossing, klassieke maffia stijl wat vandaag de dag nog veel wordt gebruikt. Wat dat betreft prima verhaal, niet heel speciaal, ging vooral om de wereld en de karakters. Je moet het niet al te serieus nemen en dan is dit echt een leuke film om te kijken.

avatar van jgbteg

jgbteg

Regie 1

camera werk 2

verhaal 0

acteuers 1

wat een slechte film!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar van cor1946

cor1946

Wat erg doet pijn aan je ogen. Wat een acteurs verschrikkelijk. Weg er mee

avatar van Dogie Hogan

Dogie Hogan

stinissen schreef:

Ik denk dat de laatste goede western die geen remake was Open Range (2003) is.

Appaloosa (2008) mag er ook zijn.

avatar van stinissen

Appaloosa (2008) is niet te vergelijken met Open Range (2003) die laatste is een meesterwerk.

avatar van Dogie Hogan

Dogie Hogan

stinissen schreef:

Ik vind ze beiden goed.

Dogie Hogan schreef:

Ik vind ze beiden goed.

Zo heeft ieder zijn eigen smaak zelfs de aftiteling is nog beter als Appaloosa