• 9.370.278 stemmen

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Constantino Magnatta

Met onder meer: Audrey Landers, Peter Read en Dean Richards Wiancko

Plot Freakshow

"Let your imagination take control...if you dare!"

Een gewetenloze journaliste is na het verslaan van een brute massamoord op weg naar huis. Ze belandt in het huis van een uiterst vreemde kerel, die er een tentoonstelling heeft van mensen die allen iets bizars en/of gruwelijks is overkomen. Wat volgt is een serie individuele uitdiepingen van de achtergronden van de tentoongestelde 'stukken', waarbij de journaliste door een soort trance te weten komt wat er met haar is gebeurd.

avatar van mayhemblik

mayhemblik

Nu weet ik waar die hufter van een James Eagen Holmes de mosterd vandaan heeft gehaald.

avatar van perceived

perceived

Curieus filmpje met nog enige curiositeitswaarde. Erg matige bedoening, maar verder toch een redelijk sfeervolle low-budget Anthology film. Voor liefhebbers best goed te doen lijkt me zo.

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Een gemiddelde van 3,5/10 op imdb en weinig reviews. Deze Canadese horroranthologie is low budget en verdient eerder een comedy tag hoewel ik het totaal niet grappig vond. Niet verbazingwekkend dat deze maar een erg beperkte release heeft gekregen. Acteerwerk is vreselijk, verhaaltjes zijn slap en eindigen abrupt of geven je een gevoel wan WTF is het dat nu? Alleen het derde verhaaltje waarbij een vrouw in een soort coma/schijndood komt door drugsgebruik heeft nog enigszins potentieel maar het stopt gewoon plots. Bij het laatste verhaal is er nog redelijke goede zombie make-up maar het verhaal is vreselijk. Verhaal twee plaagt nog een beetje met meiden in lingerie, alsof het een saaie gekuiste versie van de Pin-Up Club was. Verhaal een was er eentje voor de Street Trash liefhebbers. Het was nog net geen totale rommel dus geen minimumscore.