• 9.374.710 stemmen

The Pirates! In an Adventure with Scientists! (2012)

Animatie / Avontuur | 88 minuten

Genre: Animatie / Avontuur

Alternatieve titels: The Pirates! Band of Misfits / De Piraten, Alle Buitenbeentjes aan Dek

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten

Geregisseerd door: Peter Lord en Jeff Newitt

Met onder meer: Hugh Grant, Salma Hayek en Martin Freeman

Releasedatum: 25 april 2012

Plot The Pirates! In an Adventure with Scientists!

"It's a plunderful life"

Als de beruchte Pirate Captain niet voor volwaardige piraat wordt aanzien door Black Bellamy en Cutlass Liz, zet hij alles op alles om Piraat van het Jaar te worden. Samen met zijn rauwe bemanning en zijn trouwe dodo Polly moet hij een jonge wetenschapper redden en het opnemen tegen een duivelse koningin, zonder daarbij het avontuur uit het oog te verliezen.

Pirate Captain (stemrol)

The Pirate with a Scarf (stemrol)

Queen Victoria (stemrol)

Charles Darwin (stemrol)

Black Bellamy (stemrol)

Cutlass Liz (stemrol)

Peg Leg Hastings (stemrol)

The Pirate King (stemrol)

The Albino Pirate (stemrol) (UK version)

The Pirate with Gout (stemrol)

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Moeten de acteurs niet aangegeven worden als stemrol, aangezien het een animatie is?

avatar van Jawaddedadde

Jawaddedadde

Bij deze gebeurd.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Lijkt me een leuke tekenfilm. Leuke stemrollen ook. Volgens mij de eerste keer dat Hugh Grant zoiets doet.

avatar van rep_robert

Moet de titel niet aangepast worden?

The Pirates! Band of Misfits (2012) - IMDb

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Bij deze. Op het moment van toevoegen was de titel uiteraard nog niet zo; zal wel sinds kort zo zijn. Zoiets kan je voortaan ook gewoon via een correctie doen, wel zo handig.

- edit - hmm, vreemd. Het lijkt of de titel 2 keer op IMDb staat. Even checken hoe dat zit.

Eerste The Pirates! Band of Misfits trailer(s) - Video op FilmTotaal

Heerlijk, wat een leuke stijl en wat een fijne humor!

Deze ga ik zeker kijken. Wallace & Gromit was ook al enorm leuk.

avatar van Gizzmann

Gizzmann

Ik ben wel Aardman fan, dus dit was een leuke verrassing toen ik hier vandaag achter kwam

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Trailer ziet er leuk uit.

Laat maar komen!

avatar van Annanassap

Annanassap

Chicken Run en Wallace & Gromit waren geniaal! Wel met een gruwelijk ondertoontje. Vraag me af of dat hier ook weer in zit. Aan de trailer te zien niet, maar ik kijk er toch naar uit!

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Groot fan van Chicken Runt, dus kijk met groot plezier uit naar Pirates!

avatar van The Oceanic Six

The Pirates! Band of Misfits aangepast na klacht Leprastichting - FilmTotaal filmnieuws

Stelletje ouwe wijven. Wat een gezeur toch altijd om niets.

avatar van Prudh

Prudh

Grappig: Anti Piracy

avatar van ibendb

ibendb

Komaan, zeg! Dit was net de grappigste zin uit heel die trailer.

avatar van homerjay

homerjay

Leuke film en schitterende animatie, maar het verhaal haalt het helaas niet bij ander Aardman werk.

Gratis voorpremière:

Voorpremière: The Pirates! Band of Misfits - Cinema.nl Voorpremiere

De voorpremière wordt op maandag 23 april gehouden in bioscoop Pathé City (Amsterdam).

avatar van predator

predator

• 1949 stemmen

Niet het geniale niveau van Chicken Run, maar verder gewoon een leuke film.

avatar van Filmfan74

Filmfan74

Heerlijk leipe animatiefilm met super onzinnig verhaal. Erg leuke personages, zoals een over-de-top Queen Victoria, de albino piraat en de piraat met opvallend ronde vormen. Hoogtepunt zijn de papegaai van de kapitein die eigenlijk een uitgestorven gewaande dodo is en een chimpansee die zich met bordjes uitdrukt.

Ik heb hem in 3D gezien, maar ik vond dat geen toegevoegde waarde hebben.

avatar van Jack Sparrow

Jack Sparrow

Geestig! Origineel script waarbij ook bestaande figuren uit de geschiedenis zijn verwerkt. Creatief gevonden grappen (de aap met zijn bordjes ) en geinige dialogen. Ook de nodige gooi en smijt grappen ontbreken niet. 90 min heerlijk vermaak. Stijgt toch boven het gemiddelde door het mooi gevonden verhaal.

avatar van janpaul69

janpaul69

ik heb m vandaag met mijn kereltje gezien ben dr met gemengde gevoelen heen gegaan,maar opzich was het een leuke film jammer genoeg bij ons niet in 3D maar goed je kan niet alles hebben

avatar van paul83

paul83

Kan iemand mij overtuigen waarom ik deze film nog een kans moet geven? Heb hem namelijk na 30 minuten uitgezet. Ik mis de humor van Flushed Away. Allemaal wat te kinderachtig naar mijn smaak.

avatar van The Oceanic Six

Ik keek best wel uit naar deze Pirates, maar het stelt me toch wat teleur. Ik waardeer deze manier van film maken enorm. Beeldje voor beeldje moet worden aangepast. Ontzettend knap dat ze dit wederom hebben geflikt. Zie ook Pirates - Band of Misfits : Making Featurette - YouTube waar je wat achter de schermen mee kan kijken.

De film ziet er dan ook subliem uit en de sfeer is echt heerlijk. Dit kan je ook zeggen van de soundtrack en de stemmen. Maar ik heb wel het gevoel gekregen dat de makers zo druk zijn geweest met het uiterlijk van de film, dat ze hebben vergeten er een boeiende film van te maken. Want het verhaal is echt enorm standaard en ontzettend grappig werd de film nooit. Af en toe een kleine lach, meer kwam er bij mij niet uit. Dat vond ik in eerdere films beter uitgewerkt. De kop van die rare dodo vond ik eigenlijk nog het leukste, samen met die aap met zijn teksten op papier.

Kleine teleurstelling.

avatar van Hupla

Hupla

Leuke film, niet eentje voor in de boeken maar hij verveelde mij geen enkel moment & lekker flauwe humor.

avatar van assowise

assowise

Aardman heeft een paar schitterende films en korte films gemaakt (Wallace & Gromit bovenaan) maar ook Chicken Run en Flushed Away waren een leuke films. Helaas werd met de tijd de kwaliteit wel iets minder en die lijn zet zich door met The Pirates!. Het is nog steeds een leuke film en de humor is nog steeds aanwezig maar het voelt niet echt geinspireerd. Het kan ook zijn dat ze met deze film nadrukkelijker op kinderen mikken maar de grappen waren een beetje tam. Als met kinderen naar een 3D film wilt gaan kun je een stuk slechtere films treffen dan deze.

De chimpansee praat trouwens niet, hij communiceert via kaartjes.

Oorspronkelijke heette de film trouwens The Pirates! In an adventure with Scientists, Er zijn vijf boeken over The Pirates! dus als de film succesvol genoeg blijkt kunnen we nog even vooruit.

avatar van james_cameron

Beetje matte vertoning helaas, deze Aardman produktie. Hugh Grant is leuk in de hoofdrol, maar afgezien van een aantal geslaagde grappen valt er weinig te lachen. Visueel is het ook allemaal niet zo bijzonder. De animatie is nogal doorsnee, net als de decors en het spektakel. Grootste probleem is echter het vlakke en standaard script, dat maar niet tot leven wil komen. Nee, we hebben betere films uit de Aardman Studio's zien komen. Zelfs Arthur Christmas was leuker dan dit!

avatar van -P-

-P-

De eerste helft is een stuk leuker dan de tweede helft.

Voor de rest knap gemaakt, maar ik had er toch iets meer van verwacht.

avatar van Betamax

Betamax

Leuke animatie maar ik ben dan ook gek op Aardman films en series.