Genre: Actie / Avontuur
Geregisseerd door: Robert Rodriguez
Met onder meer: Jessica Alba, Rowan Blanchard en Jeremy Piven
Releasedatum: 13 oktober 2011
Plot Spy Kids: All the Time in the World in 4D
De tweeling Rebecca en Cecil kan niet overweg met hun stiefmoeder Marissa Cortez Wilson die met hun vader Wilbur, een verslaggever die op zoek gaat naar spionnen, is getrouwd. Wat ze echter niet weten is dat Marissa een ex-spionne is voor de OSS (Organisatie van Super Spionnen), een organisatie die is uitgegroeid tot 's werelds beste spionnen-agentschap in het voormalig hoofdkantoor van de ter ziele gegane Spy Kids divisie. Als de wereld bedreigd wordt door de Timekeeper wordt ze weer opgeroepen door de OSS om in actie te komen. Met het einde van de wereld in zicht besluit de tweeling hun meningsverschillen opzij te zetten en de handen in elkaar te slaan met Marissa om de wereld te redden.
Marissa Wilson
Spy Baby
Bij Robert Rodriguez:
Spy Kids 4: All the Time in the World (2011) - IMDb
Nog een vervolg...
Vanaf 13 oktober in de Nederlandse bioscopen.
Basterds
jammer dat die niet eerst Sin City 2 maakt,
want deze film wordt natuurlijk om de huilen.
pierrrke
als egt deze reeks met de sequel slechter wordt dan is dit zoiezo een ramp. maar een ramp met jessica is nog wel te doen
jammer dat die niet eerst Sin City 2 maakt,
want deze film wordt natuurlijk om de huilen.
Ach hij schoot Once upon a time in Mexico in 3-4 weken om daarna gelijk spy-kids 2 op te nemen. Dus wie weet gaat hij door na deze.
Starmaster501
Mwah ziet er gewoon uit als een doodnormale spykids film. Draait meer om die kinderen dan om de originele spy kids. Wat aan de ene kant wel weer jammer is. Ook jammer is dat Danny Trejo niet even voorbij kwam in de trailer
lars-pixar
Jammer dat Jessica Alba mee doet en ook erg jammer dat ze de cast niet gebruiken uit de vorige delen ook al zijn die 2 kinderen misschien al 20 jaar ik had ze graag hier in zien spelen. Verder ben ik wel erg benieuwd naar dit 4de deel.
Starmaster501
De kinderen waar het om gaat wel. Maar de 2 acteurs zitten er gewoon in hoor. Bij Imdb staat Alexa vega zelfs bovenaan.
In de Trailer Zie je bijv. Bij 1:20 Daryl Sabara A.K.A. juni. En Alexa Vega A.K.A. Carmen is bijv te zien op 1:42.
En het zijn ook geen kinderen meer he. Ze zijn ondertussen ouder geworden dus misschien herkende je ze niet meer.
lars-pixar
Excuseer mijn grote fout Starmaster 501 nou zie ik het pas Alexa Vega zij speelt natuurlijk er ook in, nu ik de trailer heb bekeken zie ik dat ze er in speelt en zo krijg ik ook een goed gevoel over de film ik ben erg benieuwd ik had denk ik de trailer wel eerder mogen kijken voor dat ik ging klooien sorry.
Donkerwoud
Gek genoeg spreekt het me wel aan om weer meegenomen te worden naar de idiote crap die de Spy Kids altijd bieden. Soort grindhouse-pulp voor kinderen.
Starmaster501
Was vroeger wel Fan van spy-kids. Keek ze meerdere keren. Nu vind ik ze niets. Ik ben nu behoorlijk fan van zijn volwassen films.
Toch lijkt het me leuk deze te zien. Gewoon om me jeugd nog een stukje meer completer te maken.
puckb96
Een sequel waar niemand om vraagt dus. Robbie, maak dan gewoon sin city 2, niemand heeft gevraagd om spy kids 4!!!
IceTigerGhost
Ja inderdaad, waarom komt er nu na al die jaren nog een 4de film van deze reeds lang uitgebluste reeks. Zelfs Antonio Banderas had er geen zin meer in (enkel te zien in cameo).
lars-pixar
En dan speelt Jessica Alba ook nog in de film waar we ook niet om vragen.
puckb96
Precies, ik zal zeggen: stop spy kids 4 in de pot en beginnen aan het karwei van sin city 2 waar we al jaren op wachten
theonering
Wat bedoelen ze met 4D, heb je dan geen 3D bril meer nodig of zo?
some_solucti
Neehoor, de vierde dimensie is smell-o-vision, aka lekker goedkoop met je vinger over een blaadje wrijven om af en toe iets te kunnen ruiken.
lars-pixar
Waar blijft die eerste bericht, er is namelijk al 1 stem?
Ben benieuwd of iemand hier is nuttigs over te vertellen heeft.
filmfr3@k
Wat bedoelen ze met 4D, heb je dan geen 3D bril meer nodig of zo?
nah waarshijnlijk heb je dan in sommige bioscopen die dit kunnen, dingetjes die op je komen zoals water, etc. denk ik tenminste......
Prudh
Ja precies. En in bioscopen waar het niet kan (waar geen watersproeiers in de muur zijn gebouwd) staan medewerkers met waterpistolen aan de zijkant van de zaal. Er zit ook een taartgooiscène in Spy Kids 4, dus neem oude kleding mee.
Maar dan serieus: Smell-o-vision was waardeloos. Er zijn maar acht geuren in de hele film, waarvan er ook nog eens drie tegelijk van je kaart gesniffeld moeten worden. Je krijgt te laat de waarschuwing dat je aan je geurkaart moet ruiken, dus als je dan zover bent is het moment alweer voorbij en dan is het zo goed als nutteloos. Daarnaast ruiken alle geuren min of meer naar kauwgombal. Ik heb de geurkaart halverwege opzij gelegd, leidt alleen maar af. Ze zijn voor kinderen vast leuker, die hebben nog iets meer inlevingsvermogen en wat minder eisen.
Spy Kids 4 gaat ook louter in de Nederlandse versie draaien, dus even wennen aan Jessica Alba met Vlaams accent. De film zelf was los van alles alsnog best ok. Simpel, behoorlijke 3D, wat flauwig nu en dan, maar voor kiddies ongetwijfeld vermakelijk. Had zo een tekenfilm kunnen zijn.
jipt
4de D is geur? lekker tam, maarja spy kids blijft spy kids, kinderen blijven kinderen, en Rodriguez blijft Rodriguez.
Wil deze best in de bios meemaken, kijken hoe dat is met 4D, ga ik ze allemaal tegelijk open krassen haha!
lars-pixar
Zal deze ooit nog hoger komen dan 500 stemmen ik betwijfel me het.
jipt
Zal deze ooit nog hoger komen dan 500 stemmen ik betwijfel me het.
Wil je dit zo graag in de flop 100 zien? hater!
lars-pixar
Wil je dit zo graag in de flop 100 zien? hater!
Nee absoluut niet, ik zie deze juist graag met veel stemmers en kijkers zelf ben ik ook erg benieuwd maar de stemmen schieten niet echt snel binnen.
jipt
Heb geduld zou ik zeggen
Maar denk idd zelf ook niet dat deze binnen een jaar veel stemmen zou halen.
pegske
Heb de film met mijn zoontje van 6 gezien in de bioskoop en die vond hem erg leuk .
Ik heb dan ook van uit hem gestemd.
idfioot gedoe met een geur kraskaart die alle 8 het zelfde ruiken maar wederom mijn zoontje vond het leuk.!!!
daar ging het mij om dus een geslaagde film.
de film is vanaf 6 jaar en dat is ook meteen de doelgroep leeftijd . kinderen boven de 8 vinden het denk al te flauw en onzinnig worden.

Spy Kids: Armageddon
2023

Spy Kids 3-D: Game Over
2003

Spy Kids 2: Island of Lost Dreams
2002

Spy Kids
2001

Gigantisch datalek legt bijna 3,4 miljoen Netflix-gegevens bloot: wat nu?

Vanaf vandaag kijk je naar Marvel-serie 'Wonder Man' op Disney+

Team van HBO Max blijft ook na overname Netflix gewoon bestaan