• 9.370.282 stemmen

Genre: Animatie

Geregisseerd door: Peter Chung

Met onder meer: Dana Delany, Jesse Head en Dante Basco

Plot Firebreather

"Forged in Darkness, Born in Flames"

Het verhaal gaat over Duncan, een jongen van 16 die er wat vreemd uitziet. Wat de mensen niet weten, is dat Duncan half mens, half Kaiju is. Kaiju's zijn draakachtige monsters die vuur kunnen spuwen. De vader van Duncan is zelfs de koning van de Kaiju's. Duncan probeert een zo normaal mogelijk menselijk leven te leiden, maar als er een oorlog op handen is, kan hij zijn geheime identiteit niet langer meer verborgen houden.

Margaret Rosenblatt (stemrol)

Big Rob (stemrol)

Dr. Pytel (stemrol)

avatar van RickZ

RickZ

Redelijke kwaliteit animatie (filmduur 68 minuten) met een aardig verhaal. Het zal de pubers wel aanspreken, de film is voor die doelgroep gemaakt. Voor de anderen gewoon een vermakelijk filmpje die goed genoeg is voor een voldoende.

avatar van Steve Scandal

Steve Scandal

Opzicht best een aardig animatiefilmpje. De animaties zijn dik in orde alleen het verhaal is wat simpel en ongeloofwaardig en de personages missen wat diepgang maarja dat is voor de meeste kids ook niet echt nodig. Echt een filmpje wat je op zondagmiddag bij nickelodeon zou kunnen verwachten.

avatar van lucluc2808

lucluc2808

Steve Scandal schreef:

Ongeloofwaardig? een animatie? Nah hoe kun je dat nou zeggen )

Gewoon genieten is denk ik de beste manier om zo'n film te bekijken.

avatar van 606

Mooie anima apart gemaakt maar prima te doen.

Mooie actie en leuk verhaal.

avatar van MrEd

MrEd

RickZ schreef:

Filmduur 68 minuten? Nee, ik denk eerder 86 minuten.

Verder heb je gelijk, mijn puberende kinderen van 11 en 12 vonden dit geweldig.

En ja ik vond het net goed genoeg voor een voldoende.

Kwalitatief hele aardige animatiefilm met een simpel verhaal, maar het kijkt makkelijk weg.