• 9.377.356 stemmen

Mr. Popper's Penguins (2011)

Komedie / Familie | 94 minuten

Genre: Komedie / Familie

Geregisseerd door: Mark Waters

Met onder meer: Jim Carrey, Carla Gugino en Angela Lansbury

Gesproken taal: Engels en Slowaaks

Releasedatum: 10 augustus 2011

Plot Mr. Popper's Penguins

Mr. Popper is een machtige zakenman uit New York, die plotseling zes pinguïns erft van zijn vader. Hij verandert zijn appartement in een wonderlijke winterwereld. Het blijkt niet makkelijk te zijn om voor de dieren te zorgen, maar gaandeweg gaat het hem steeds beter af. Ondertussen leert Popper ook het belang van familie en vrienden kennen. Zijn beroepsmatige en zakelijke kant begint langzaam af te brokkelen.

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Een vrij standaard komedie van Carrey met veel herkenbaar materiaal maar toch ook nog enkele grappige vernieuwende momentjes.

Ik vond de computer geanimeerde pinguïns soms net even wat te gemaakt overkomen. Maaaaaar, verder is dit gewoon een geslaagde familie film die het vooral bij de jeugd goed zal doen!

avatar van chantal29

chantal29

ik ben geen jim carrey fan er zijn maar weinig films die ik uitgekeken heb, maar ik moest mee met mijn vriendje naar de bios ik denk daar gaan we weer maar achteraf had ik van deze film totaal geen spijt ik heb me super vermaakt en ik hoop ook dat hij nederlands gesproken ook uit gaat komen op dvd, ik geef hem de volle 5 sterren en dat heb ik nog nooit gegeven voor een jim carrey film

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Kan niet echt zeggen dat je daar een PUNT hebt!

avatar van MovieHolic

MovieHolic

Leuk, heb me best vermaakt, alleen erg jammer dat hij zo voorspelbaar is ...

En voor zover ik weet kan je niet op zo'n manier met pinguïns communiceren, tikkie far fetched.

avatar van RickZ

RickZ

Zoete (familie)komedie met simpel maar wel leuk verhaaltje. De special effects mbt de pinguins zijn prima, soms lastig van echt te onderscheiden.

avatar van gillie24

gillie24

Eindelijk weer eens een goede film met Jim Carrey. Dit zijn toch de rollen waar hij goed in is. Lekker overdreven, gekke bekken trekken. Dat de film voorspelbaar is, mag de pret niet drukken. Het is natuurlijk wel een kinderfilm. De uit de computer voortgekomen pinguïns zien er zeer overtuigend uit.

Ja, vermakelijke film.

avatar van Thampon

Thampon

naagh vond het geen typische carrey movie, maar eerder een rasachte kleine kinderfilm.

Ik heb er 3x mee moeten glimlachen, daarom een 2.

Inderdaad (wel) leuke "cosy" familie film voor op de zaterdagavond.

Wij (mijn vriendin en ik) hebben wat minder hard gelachen. Had er net iets meer van verwacht, maar helaas...

Waardering 2,5

avatar van DragQueen

DragQueen

Vermakelijke Familiefilm, die nergens echt vernieuwend is, maar toch zeer te genieten valt. Jim Carrey vindt ik persoonlijk altijd een leuke acteur, en ook hier stelt hij niet teleur. Het verhaal is leuk bedacht, en heeft een prima uitvoering genoten. De penguins zien er ook leuk uit, en zorgen voor grappige momenten. 3 Sterren.

avatar van teaser

teaser

De mafkezerij van Carrey is leuk om weer eens te zien. Het verhaaltje was blah, de pinguïns meh. Bij Carla Gugino denk ik altijd: topless en een nare mond...

avatar van rep_robert

Duidelijk een kinderfilm, want het plot is een beetje te absurd voor woorden en het moraal is ook niet heel logisch. Zo lijkt de New York Zoo in deze film wel op een criminele dierenhandel organisatie

Als je het onlogische opzij weet te zetten wacht je best een aardige komedie op, waarin Carrey geknipt is voor deze rol. Leuk om hem weer is in zo'n rol te zien en zijn charmes werken gewoon erg aanstekelijk. Een mooi voorbeeld hiervan is de slow-motion scène. Persoonlijk was het ook nog is een aangename verassing om Madeline Carroll in deze film te zien, na haar verrassende rol in de geweldige film Flipped is ze ook hier weer bijzonder aangenaam om tegenaan te kijken.

De penguins zijn bijzonder schattig en erg goed weergegeven. Knap staaltje CGI!

Hun gedrag is natuurlijk niet realistisch(het zijn net kleine mensjes met elk hun eigen overdreven karakteristiek). Wel levert het veel leuke momenten op en is de film in zijn geheel best kijkbaar.

Toch jammer dat het net wel even iets te kinderlijk is. Voor kinderen echter een absolute aanrader.

avatar van dwid

dwid

Ach ja, leuk om te zien... Aardige momenten, maar niet echt heel leuk.

Carrey is leuk !

avatar van nachtkijker

nachtkijker

Vermakelijke film. Echt op zijn Amerikaans. Een "feel good movie"

Moet zeggen heb Jim Carrey wel eens irritanter gezien.

Het verhaal is zo enorm voorspelbaar maar wel goed in elkaar gezet. De pinguïns waren volgens de kinderen om op te vreten.

Een echte zondagmiddag familie film. Niet meer, niet minder.

avatar van m1chel

m1chel

• 1948 berichten

Wat een ouderwets leuke komedie van Jim Carrey zeg. Het was al een poosje geleden dat ik zo'n leuke familie film heb gezien. Die pinguins waren ook erg mooi gemaakt trouwens. Een film die voor herhaling vatbaar is.

avatar van SunChaser

SunChaser

Ouderwets en voorspelbaar,leuk voor een zondagmiddag, maar ondermaats voor carrey

avatar van cobraman74

cobraman74

viel me zwaar tegen deze film heb hem halve wegen uit gezet vond hem niet in mijn smaak vallen heb daar in tegen wel betere film´s van hem gezien

avatar van Roel82

Roel82

Ouderwets Jim Carrey, zeker wel leuk om met de familie te kijken op een regenachtige zondagmiddag.

avatar van chebby

chebby

m1chel schreef:

Daar sluit ik me bij aan

avatar van tal1b

tal1b

pinguins waren mooi gemaakt ja, leuke film!

avatar van Angelo2

Angelo2

Leuke grappige familie comedie die lekker weg kijkt. Jim Carrey speelt zijn rol weer prima. De pinguins zijn goed gemaakt en lijken erg realistisch. Het verhaaltje is wel erg voorspelbaar en standaard maar bij dit soort films verwacht ik meestal ook geen verassende plotwendingen. Deze film zal het ook goed doen rond de kerstdagen door het feel good sfeertje.

avatar van jippie2010

jippie2010

Ja, wat moet ik hier van zeggen. Ben zeker een Carrey-fan, dus daarom deze film gekeken.

Hij speelde oke, maar niet bijzonder. Het verloop van de film was erg Amerikaans,

elke wending in de film zag je aankomen.

Toch was het geheel vermakelijk en waren de pinguins knap gemaakt. 3.0

(zie nu pas dat ik bijna hetzelfde zeg als mijn voorganger... )

avatar van Bibelonseberg

Bibelonseberg

Een mindere Carrey, jammer. Ook zag je overduidelijk de overgang van geanimeerde pinguin naar echte en viceversa. Bovendien was het verhaal nogal onsamenhangend. En Rick, de vriend van moeder werd ook als een speelbal gebruikt. Ook kwam het mij een beetje allemaal te verwend over. Kinderen die jammeren om het minste en dan even met de helicopter naar Antarctica hoppen. Bah.

avatar van m1chel

m1chel

• 1948 berichten

Bibelonseberg schreef:

Ja klopt... deze films zijn ook echt om serieus te nemen. Gelukkig waren Dumb & Dumber, Ace Ventura, The Mask en Bruce Almighty veel realistischer

avatar van Spetie

Redelijk filmpje, die alle vaste wegen bewandelt, maar dankzij de pinguins toch nog aardig wegkijkt.

Het moraaltje ligt er overduidelijk bovenop, maar gelukkig heeft de film ook best wat geinige humor. De pinguins zijn erg leuk gemaakt, al zie je op sommige momenten wel duidelijk dat het CGI is. Vooral het geluid dat ze produceren is soms best grappig. Daarnaast doet Carrey het ook best goed. Hij speelt een keer voor zijn doen wat ingetogener en komt een paar keer grappig uit de hoek.

Verder is het allemaal erg braaf en zoetsappig, maar verveelt het verder niet. Een iets scherpere film was ongetwijfeld beter geweest, maar het zat er helaas niet in.

avatar van queenie

queenie

Leuke film. Had er niet zoveel van verwacht, want Jim Carrey wordt een beetje flauw, maar in deze film speelt hij best aardig. Leuk met de pinguins. 3*

avatar van lagaiske

lagaiske

Eindelijk nog eens een film die het niet enkel van de gekke bekken trekker Jim Carrey moet hebben.

De pinguins zijn leuk en mooi gemaakt!

Ik vraag me nu trouwens nog steeds af waar het allemaal echt was en waar CGI.

Of zijn de pinguins 100 procent echt of CGI.Ah ik weet het niet.

Heb me in ieder geval goed vermaakt bij deze film.

Niet super maar zeker ook niet slecht.

avatar van dit0rz

dit0rz

leuke familie feel good..

avatar van -P-

-P-

Veel leuker dan ik had verwacht. Leuke familie film idd.

Voor de rest valt er weinig over te vertellen want het is een simpel verhaaltje.

De pinguins zijn erg grappig.

avatar van skipy05

skipy05

Niet echt slechte film maar ook niet om te zeggen wouw. goed voor eens 1 keer te zien. Zitten soms flauwe stukken in. Ik had hem op voorhand nog flauwer verwacht. Acteurs doen het wel goed.

avatar van Jolene.

Jolene.

Je moet er voor zijn, maar ik houd echt van Jim Carrey...

Vond ik toch wel weer een filmpje die zeker het bekijken waard is!