• 9.376.689 stemmen

What's Your Number? (2011)

Romantiek / Komedie | 106 minuten

Genre: Romantiek / Komedie

Geregisseerd door: Mark Mylod

Met onder meer: Anna Faris, Chris Evans en Ari Graynor

Releasedatum: 27 oktober 2011

Plot What's Your Number?

"Ally's looking for the best ex of her life."

Ally Darling (Anna Faris) is een vreemde jonge vrouw die het magische aantal van twintig verschillende vriendjes heeft bereikt. Ze besluit om al haar ex-vriendjes opnieuw te bezoeken, in de hoop dat een van hen de ware liefde is. Ze krijgt hierbij hulp van haar buurman, de rokkenjager Colin (Chris Evans).

avatar van Metalfist

Metalfist

Zachary Quinto, dat is toch die gast uit Heroes? Lijkt me raar om hem in een romantische film/komedie te zien. Anna Faris is altijd leuk natuurlijk

avatar van Zandadder

Zandadder

Verfilming van het boek Number 20. Oftewel Nummer 20 van Karyn Bosnak.

Ook al is het een vrouwenboek, deze heb ik gelezen en herkende de omschrijving daarom meteen. Dan moet ik ook de film maar gaan zien

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

avatar van AHWA

AHWA

Best aardige trailer, hoop bekende gezichten die voorbij komen.

avatar van Fieke_28

Fieke_28

Ik heb het boek ook gelezen, dus ik ben toch wel heel benieuwd naar deze film!

Afgaand op de trailer belooft dit best een aardige film te worden.

avatar van MH040

MH040

Ze krijgt hierbij hulp van haar buurman, de rokkenjager Colin (Chris Evans).

dan kun je het einde van de film waarschijnlijk al raden

avatar van StevenDB

StevenDB

Typische vrouwenfilm. Weinig verhaal in. Wel soms goede humor op het gepaste moment. Toen ik las waarover de film ging wist ik al meteen het einde. Geen film waar je veel bij moet nadenken. Gewoon een leuk, luchtig tussendoortje. Goede acteurs!

avatar van Number23

Number23

Niemendalletje. Faris doet haar best, Evans is nog best leuk en een paar leuke bijrolletjes maken deze film nog beetje grappig. Voor de rest geldt; voorspelbaar

avatar van cynta

cynta

Kijkt lekker weg. Wel voorspelbaar maar de vaart zit er goed in, waardoor het niet vervelend wordt. Leuk voor tussendoor.

avatar van wwelover

wwelover

Een film als zovelen, voorspelbaar ook natuurlijk, maar het is een genre die ik wel kan waarderen. En deze film kent de nodige humor waar ik erg om kon lachen, vaak wat flauw maar ja dat mag ook zo nu en dan. Faris is altijd wel geestig en ik moet zeggen dat Evans erg goed in zijn rol zat. En de aanwezigheid van enkele bijrollen maakte het nog grappiger, vooral Samberg als poppenspeler.

Net aan 3.5*

avatar van Janchii

Janchii

Wat heeft toch Anna Faris een irritante stem (maar wel lekkere lijf)! Chris Evans maakte 't deels goed..

avatar van mikey

mikey

Faris heeft wel een mooie boezem.

avatar van Jolene.

Jolene.

Voorspelbaar, inderdaad!

Maar ah ja, ik ben een vrouw... Ik zal zo nog wel een paar honderden films bekijken als dit in mijn leven: grappig, romantisch, cliché. En toch blijven kijken

avatar van M.C.H.S.

M.C.H.S.

Lekker lopende film en ik heb gelachen. Chris Evans deed het goed

Anna.. de rol die ze speelt, doet me denken aan andere personages die ze heeft gespeeld.. zoals Scary Movie, Hot Chick en een film waar ze in een ex-playbunny is etc.

Leuke film, ik zou het nog wel eens willen herzien:)

Jammer dat het einde erg voorspelbaar is in dit soort films

avatar van cordiacovens

cordiacovens

Deze film vind ik op bijna geen enkel moment grappig, wat jammer is want het verhaal is zo voorspelbaar maak het dan nog op een leuke manier voorspelbaar. Chris Evans speelt wel een leuke rol , maar ik vind Ana Farris niet goed genoeg om een film te dragen. jammer dat het een standaard romcom gebleven is.

avatar van herder

herder

StevenDB schreef:

Typische vrouwenfilm. Weinig verhaal in.

Vrouwen zijn niet zo veeleisend zo te zien.

avatar van herder

herder

M.C.H.S. schreef:

Jammer dat het einde erg voorspelbaar is in dit soort films

Aaaah spoiler.

avatar van MissyNador

MissyNador

Niet zo een fan van Anna Faris! Evans deed het wel heel leuk!

avatar van Elineloves

Elineloves

Ik vind Anna Faris schattig. Sinds de Scary Movie reeks ben ik altijd wel benieuwd naar andere films waar zij in speelt, en een rol als deze in 'What's Your Number' is haar op het lijf geschreven. Een spontaan, gek en toch schattig meisje (ofja, vrouwtje eerder) die het niet altijd even handig aanpakt maar wel goede bedoelingen heeft.

Ze had duidelijk chemie met Evans, die trouwens toch ook wel behoorlijk cute is, al vond ik zijn personage dan wel ietsie minder, maar dat komt puur en alleen omdat ik niet zo hou van die kerels die er maar op los eh... gaan. Faris deed dat ook, maar met andere intenties. De zoektocht naar Mr. Right. En uiteraard, je weet vanaf de eerste minuut dat het gaat gebeuren, is die persoon misschien wel dichterbij dan ze dacht.

Het verhaal is enorm cliché en voorspelbaar maar wel genietbaar, en dat vind ik bij een film als deze het belangrijkste.

Enkele leuke scènes, zoals bijvoorbeeld de dans scène terwijl Evans op de gitaar 'Three times a lady' speelt, heerlijk om Faris zo uitbundig en vrolijk te zien. Laat haar maar lekker de maffe rollen blijven spelen, ik vermaak me er prima mee.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Leuke romcom die het bekende lijntje volgt maar waar toch wel leuke personages zijn toegedragen aan Anna Faris en Chris Evans, die het ook zeer degelijk dragen. Ook qua muziek een paar leuke uitspatters. Verder niet al te veel drama, dus een lekker vlot wegkijkertje. 3,5*

avatar van Theunissen

Best wel een flauw romantische komedie die gelukkig dankzij Anna Faris en Chris Evans nog enigszins te doen is. Vooral door de eerste die voor dit soort rollen ook uitermate geschikt is. Het verhaal (best onnozel eigenlijk) stelt weinig voor en echt veel te lachen valt er eigenlijk ook niet. De uitvoering was wel aardig en dan vooral dankzij Anna Faris. De meest leuke scenes in de film waren nog de flashbacks met de exen en sommige ontmoetingen van hun. De scene waarbij ze met een achterlijk Engels accent begint te praten was wel goed. Het is eigenlijk wel jammer dat Anna Faris zo preuts is want ze ziet er best fraai uit en haar decolleté mag er ook wel wezen. In deze film waren zat van mogelijkheden waarbij Anna Faris uit de kleren had kunnen gaan. Maar met de mogelijkheden werd te weinig gedaan waardoor het een gemiste kans is. Ze gaat wel uit de kleren maar meer dan een fraaie blote kont valt er niet te zien. Voor een simpele komedie als deze is de duur eigenlijk ook veel te lang met bijna 2 uur (ik heb de unrated versie gezien van). Na ruim een uur heb je het wel een beetje gehad met deze film en dan moet je nog bijna een uur kijken (dan begint eigenlijk het romantische gedeelte en de cliché bullshit).

avatar van eppo349

eppo349

Niemendalletje met een paar geslaagde grappen. Gelukkig niet van dat brave zoetsappig gedoe, de teksten waren net pittig genoeg om niet vroegtijdig af te haken.

avatar van schumacher

schumacher

Vermakelijk filmpje, schoon konijnen maar ik had er toch wel iets meer van verwacht, goed om eens gezien te hebbe maar meer ook niet.

avatar van Hildee123

Hildee123

Grappige, Leuke film!

ik heb me bijna 2 uur goed vermaakt.

avatar van Dominootje

Dominootje

Standaard verhaaltje.. Lekker weg kijkend!

Helaas ben ik niet zo'n fan van Farris, dus dit zal ondertussen toch ook wel echt de laatste zijn die ik met haar in een "hoofdrol" zie.

avatar van killer13

killer13

Metalfist schreef:

het is nu niet alsof hij een grote rol speelt he, hij komt hooguit 3 minuten in beeld

wat de rest van de film betreft: erg leuk, ik heb goed gelachen. niet hoogstaand natuurlijk maar wel erg vermakelijk. zeker nog en kijkbeurt waard!

avatar van westsaid013

westsaid013

grappig en leuk zijn 2 verschillende dingen, hij was leuk om tezien maar niet juist erg grappig. Dit is er eentje om met je vriendin/vriend erbij op de bank neer teploffen zodat je hem vervolgens samen kunt zien, met als resultaat: ja hij was leuk. 3.0 sterren

avatar van mr_erp

mr_erp

Vermakelijk filmpje.

Maar de film weet er voor mij binnen het genre van de romcoms toch niet echt uit te springen.

Met een vriendin langs me op de bank had ik de film waarschijnlijk beter kunnen waarderen. Maar ja, die is er op het moment niet..

avatar van FullMoon

FullMoon

Saai, te veel clichés en van begin tot het einde zeer voorspelbaar. De humor is erg flauw en alles leek voor mij op een déjà vu.

De film is niet aan te raden.

avatar van pieterTk

pieterTk

Nog niet gezien, maar ik kan je het einde (na het lezen de omschrijving) al wel vertellen. Twijfel nog of dit de moeite waard is..