• 9.369.461 stemmen

Slightly Single in L.A. (2012)

Komedie / Romantiek | 94 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: Christie Will Wolf

Met onder meer: Lacey Chabert, Jenna Dewan en Jonathan Bennett

Gesproken taal: Engels en Pools

Plot Slightly Single in L.A.

Dale Squire is een hippe, eigenzinnige, onafhankelijke single vrouw uit Los Angeles. Ze verdient haar geld in de obscure wereld van de reality-televisie, terwijl ze haar droom nastreeft om fotograaf te worden. Na verschillende mislukte relaties concludeert ze dat het vinden van een zinvolle relatie in LA onmogelijk is. Met de bruiloft van haar vriendin Jill in aantocht begint ze na te denken over de betekenis van het huwelijk en het wederzijdse respect dat nodig is voor een succesvolle relatie. Wanneer Zach, een succesvolle hartenbreker, acteur en oude vriend van Dale, weer in haar leven komt, begint ze langzaamaan te denken dat het vinden van de ware toch mogelijk is in LA. Het enige probleem voor Dale is dat ze wellicht te laat tot die conclusie is gekomen.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

avatar van missy85

missy85

wanneer komt hij uit dan? of is hij al uit ?

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Vrij vermakelijk.

90 minuten naar Lacey Chabert kijken is sowieso geen straf. Maar verder ook een goed gekozen soundtrack, genoeg glimlach-humor en een leuke, luchtige vertelwijze. Ja, ik had wel even behoefte aan zo'n filmpje.

3,5 glinsterende sterren.

avatar van schumacher

schumacher

Vermakelijk filmpje.

avatar van Shinobi

Shinobi

Kansloze romcom.

Ik had me verheugd op een luchtig filmpje, maar helaas bleek het tegendeel waar te zijn en heb ik me meer geërgerd.

Qua verhaal is het vrij doorsnee te noemen. Nu deert dit mij niet bij soortgelijke films, maar dan moeten er wel 'likeable' personages inzitten, een flinke dosis humor en wat romantiek. Helaas zijn al deze drie aspecten afwezig. Bij mij is het helaas maar tot een paar keer glimlachen gebleven. De humor kwam erg geforceerd op me over en was totaal niet grappig. Tevens deden de oppervlakkige personages me gewoonweg niks.

Lacey Chabert kan ondanks haar leuke aanwezigheid ook niks hieraan doen. Haar personage Dale werd dommig neergezet, kan geen hints oppikken en om het over haar vriendinnen al helemaal niet te hebben.

Al met al erg pover, ik snap wel waarom deze film drie jaar op de plank heeft gelegen. Wat mij betreft kon 'ie ook op de plank blijven liggen.

1,0 Sterren.