• 9.153.103 stemmen

Genre: Komedie / Drama

Geregisseerd door: Jacob Estes

Met onder meer: Elizabeth Banks, Tobey Maguire en Laura Linney

Plot The Details

"Doing the right thing has never gone so wrong."

Het begon allemaal met die verdomde wasberen. De dag nadat Jeff (Maguire) z’n perfecte tuin met nieuwe graszoden heeft aangelegd, vindt hij zijn grasperk in volledige wanorde, alsof een of andere tuinterrorist elke strook gras heeft omgedraaid… En met z’n vrouw Nealy (Banks) gaat het ook al niet zo goed. Hun tienjarige huwelijk staat op springen. Wanneer Jeff in een moment van zwakte seksuele troost zoekt bij z’n beste vriendin Rebecca, start hij ongewild een wilde en absurde kettingreactie.

logo tmdbimage

avatar van wimnoot

wimnoot

Klinkt allemaal erg lollig!

avatar van ErickZonderK

ErickZonderK

Ben benieuwd. Tobey Maguire is sowieso een goede acteur dus ik ben benieuwd.

Nog geen trailer (/teaser)?

Krijgt pas in september dit jaar een release in de VS.

Merkwaardig dat het zo lang duurt. Ook nog steeds geen poster en trailer....

Wel aangekocht door Weinstein Company. Dan zal het nog wel goedkomen.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

'Unofficial'; vreemd...

Mistige communicatie rond deze film...

EDIT:

"While an official trailer will likely make its way online soon, we’ve uncovered a hypnotic unofficial teaser cut by Estes himself."

bron

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Nu dan wel de officiële trailer (Youtube HD)

avatar van rep_robert

Ben toch benieuwd, had deze al een jaar geleden aangevinkt in mijn updates, maar was vergeten hoe die heette. Dankzij jullie heb ik hem weer gevonden. Het ziet er allemaal wel erg uit als zwarte humor, ben benieuwd of het werkt.

avatar van eppy

eppy

Dit was een erg aangename zwarte komedie, zeker de moeite waard om te kijken.

avatar van gauke

gauke

Voor mij een niet geslaagde poging om de Coon Brothers na te apen (kluchtig komische situaties en over-de-top geweld) en ik begrijp daarnaast niet goed wat de regisseur met deze film wilde vertellen. In eerste instantie lijkt het verhaal rond huiselijke spanning, ontrouw, moord en met zichzelf ingenomen personages, verwarrend grappig en de gebeurtenissen grensoverschrijdend, maar de film mist diepte en de climax werkt niet bevredigend. Uiteindelijk is het allemaal niet grappig noch verrassend en tamelijk bekrompen.

avatar van Waku

Waku

Wel aardige zwartgallige komedie die vooral overeind blijft door goed te verteren acteerwerk.

Film kakt wel beetje in hoe meer deze naar het einde loopt.

2.5*/3*

avatar van stinissen

Best aardige zwartgallige komedie die goed laat zien hoe Tobey Maguire in een neerwaartse spiraal terecht komt. Het vrouwelijke schoon zit goed in deze film door Laura Linney en

Elizabeth Banks. Verder nog kleine rol van Ray Liotta.

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Redelijke film met veel vergezochte situaties (de "details") die leiden tot de (eerdergenoemde) neerwaartse spiraal van Tobeu Maguire's personage. Het is allemaal wel vermakelijk maar echt heel erg boeiend doet het moet/

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Best een leuke film met leuke acteurs waar ik toch wel een grijns van op mijn smoeltje kreeg. Het einde had beter gemoeten maar al met al wel een leuke film. 3 sterren

avatar van james_cameron

Matige zwarte komedie, die gebukt gaat onder de afwezigheid van een interessant plot. De meer dan degelijke cast houdt de aandacht er enigzins bij, maar uiteindelijk heb je na afloop het idee naar iets gekeken te hebben dat als los zand aan elkaar hangt. Een aantal doeltreffende scenes, maar de onevenwichtige toon van alles en het weinig overtuigende heen- en weer schakelen tussen drama en komedie resulteert in een weinig memorabel niemendalletje.

avatar van Birger

Birger

Eerst vond ik het maar matig, de film ging niet vooruit, de conversaties duurden te lang en de film leek nergens heen te gaan. Het tweede deel was beter, het werd allemaal iets duidelijker. Het idee was best oke, zeker geen doordeweekse film, maar de afwerking had nog net iets fraaier gekund. Goed acteerwerk, dat wel!

avatar van Skrean

Skrean

Suburbian psycho

avatar van witboek

witboek

Nogal voorspelbaar

avatar van Noodless

Noodless

Voor mij was deze film best te pruimen. Dit is vooral te danken aan de cast en de wasbeertjes

die het traag opbouwend verhaal voldoende interessant houden. De film balanceert voortdurend tussen een komedie en een drama, maar de regisseur weet eigenlijk niet zo goed welke weg hij nu wil inslaan. Er valt niet zo veel te lachen in dit relatieverhaal waar de details het leven van het koppel totaal wijzigen. Toch is het wel leuk om te volgen en speelt Laura Linney een heerlijke hysterische buurvrouw die het leven van Toby Maguire totaal een andere wending geeft. 6,5/10

avatar van scorsese

Redelijke film over een ogenschijnlijk gelukkig getrouwde dokter, die toch meer problemen heeft dan je zou denken. Een moralistisch verhaal waarbij je je de hele tijd afvraagt waar alle gebeurtenissen uiteindelijk toe leiden. Gelukkig is het einde bevredigend genoeg. Een zwarte komedie waarin weinig te lachen valt met een uitstekende en fijne cast.

avatar van PSV_Supporter

PSV_Supporter

Matige en wat rommelige comedy. Weinig lol aan beleefd en aan het einde van de film had ik echt zoiets: Wat heb ik nou eigenlijk gezien?