• 9.371.070 stemmen

Oorsprong: Italië

Geregisseerd door: Cosimo Alemà

Met onder meer: Andrew Harwood Mills en Sam Cohan

Plot War Games

Alex, Riko, Chino, Thomas, Diana en de zussen Lara en Monica trekken de bossen in voor een potje paintball. Ze weten echter niet dat het terrein jarenlang een verboden militair gebied is geweest waar men geheime experimenten uitvoerde. Wanneer ze er achter komen dat Monica vermist wordt, wordt er iemand neergeschoten door een vreemde man die zich schuil houdt in de bossen...

avatar van armand 1

armand 1

ik weet het niet een goede film of niet ?

avatar van stinissen

Onsympathieke maar best aardige thriller die je met een korreltje zout moet nemen want op sommige momenten was het allemaal erg ongeloofwaardig.

avatar van Davidus

Davidus

Naargeestige, spanningloze, en slechte film.

Totaal zinloos dat deze film gemaakt.

Waarschijnlijk bedoeld als wraakfilm, ala the last house on the left of i.d.

Maar omdat je totaal geen sympathie voor de slachtoffers kan opbrengen en er eigenlijk geen enkel onderscheid meer te maken is tussen de "goeien" en de "slechten" interesseert het je eigenljk geen moer meer wie nou wie ombrengt.

Gauw vergeten deze film

avatar van perceived

perceived

Slappe hap.

Italiaanse (Engels gesproken) film zonder enig zuidelijk temperament. De karakters komen totaal niet tot hun recht door ontzettend saaie dialogen. De slechteriken zijn ook allesbehalve angstaanjagend. 4/10*

avatar van Noodless

Noodless

Zwakke film die zowat alles mist om er een interessant kijkstuk van te maken.

Om te beginnen scoort de film een dikke onvoldoende op gebied van sfeer, camerawerk en acteerwerk. Ook het verhaal is erg matig en toont weinig of geen spannende momenten. Gelukkig nog hier en daar wat leuke kills of ontsnappingspogingen , maar dat kan de film al niet meer redden. Het slot was ook nog wel in orde. Maar uiteindelijk een film om snel te vergeten.

4/10

avatar van yellowflag

yellowflag

de opnames zijn hier en daar erg mooi, maar het acteerwerk is niet erg goed. En dan die stem van de hoofdrolspeelster...nee

avatar van %%%%%%

%%%%%%

Het frontje is duidelijk cooler dan de film.

De film steekt ontzettend rommelig in elkaar. Zeker wat betreft editing is de film bij vlagen niet om aan te gluren en haalt de film voor het grootste deel onderuit. In het begin van de film is het wat betreft editing al niet best,maar naarmate de film vordert word het net als de keuzes van de acteurs ook de editing vreemder en rommeliger.

Tuurlijk wist ik van te voren al met wat voor film ik hier te maken had. Daar niet van,maar het is allemaal gewoon weg niet leuk. De kills zijn veel te bijdehand liggen en alles behalve creatief buiten dat zijn ze ook zeer spaarzaam en alles behalve talrijk wat ik op zijn minst wel had gehoopt. Maar toen ik al vroeg in de film doorhad dat de fim een andere visie er op na hield als mijn ging ik mijn aandacht verleggen naar de thriller/B genre inplaats van de horror/B genre (slechte keus gezien het schabouwelijke script/editing)

Naja,dat gedeelte komt helemaal niet van de grond en ik heb achteraf ook niet echt het idee dat Cosimo Alemà wist waar hij mee bezig was,want het is helemaal niks geworden. Er zitten gewoon zo ontzettend vreemde keuzes in van de regie om uberhoupt wat te worden om een voorbeeld te noemen : Iemand wordt achtervolgd door een man met een geweer de spanning loopt op en dan komt midden de achtervolging een shot van 2 hagadissen die op elkaar zitten te rijen.. Daarna gaan ze wel weer verder met de achtervolging wat natuurlijk een anti-climax word. Eigenlijk is dat ook een afspiegeling geworden van de film.

Want het script heeft hetzelfde mankement. Er worden ontzettend vreemde keuzes gemaakt. Normaal vindt ik het wel de charme van het genre,maar hier maken ze er wel een potje van.

De locatie is daar in tegen wel schitterend,maar dat gaat hoe het hier gebruikt wordt wel tenkoste van de spanning,maar in een bos kan je natuurlijk prachtig gebruik maken van alle geluiden die er is. Dan is het natuurlijk niet de bedoeling om dat te vervangen door een drillboor effect en dat in te zetten in een actie-volle scene. Op deze manier verpest je je eigen potentie van een locatie en buiten dat kijkt het vooral storend.

Maargoed daar hebben in deze film wel meerder facetten last van.

avatar van Phantasm

Phantasm

Redelijk, niet echt goed en niet echt slecht, zaten wel horrorelementen in.