Genre: Komedie / Animatie
Met onder meer: James Marsden, Kaley Cuoco en Russell Brand
Releasedatum: 30 maart 2011
Bekijk via Netflix
Plot Hop
"Candy, chicks and rock 'n' roll."
In Hop gaat de paashaas met pensioen. Zijn 17-jarige zoon E.B. (de afkorting van Easter Bunny) krijgt de verantwoordelijkheid over de chocoladeproductie op Paaseiland. Omdat E.B. liever een rockster wil worden, vlucht hij naar de mensenwereld. Hij komt terecht in Hollywood waar hij vriendschap sluit met de 20-jarige Fred en wonderlijke avonturen beleeft. Intussen ontstaat er op Paaseiland een strijd om de macht tussen de kuikens en de konijnenhulpjes van de Paashaas.
Easter Bunny (stemrol)
Zichzelf
Mrs. Beck
Cody
TragieStar.*
Vreemd dat de film nog maar 1 stem heeft, terwijl de film al vanaf 30 maart in de bios draait.
Zymovie
Was eigenlijk verplicht naar deze te gaan kijken na verloren stembeurt >.<
Leuke (familie) film, geen topper maar zkr eens de moeite waard als je voor de animatiefilms bent. Toch een 3* van mij.
ropjuh89
Poeh, ben zeer benieuwd hoe deze film gaat bevallen. Na de trailer te hebben gezien sta ik nog niet echt te springen om hem te gaan kijken, wat ik echter wel had bij Despicable Me. We zullen zien!
muitleeuwarden
Heb deze film gisteren gezien en vond het leuk dat deze film een combinatie was van animatie en "echte mensen". Het einde was wel voorspelbaar, maar toch heb ik er van genoten.
m1701
wat een verschrikkelijke film!
Heb deze met mn 2 neeftjes gekeken, halverwege verveelde zij zich echt stierlijk!!!
Ontzettend saai, niet grappig en ook geen leuk verhaal.
Het enige waar we om hebben kunnen lachen zijn de kuikentjes.....
voor de rest echt verschrikkelijk!!!
Niet de moeite waard om in de bios te kijken
2* voor de kuikentjes..
Number23
Standaard filmpje die het allemaal net iets te makkelijk laat gebeuren. Een pratende haas? Geen probleem! Zien we elke dag joh! Heb m in het Nederlands moeten kijken en daardoor heeft de film zn kans op 2,5* verloren. Net als veel grappen door de taal, Johnny de Mol doet t redelijk. Jammer dat de grappige scene dat Russel Brand de kleedkamer binnenkomt compleet verloren gaat door het Nederlands
marcontainer
Ben vandaag met mijn dochtertje naar Hop geweest.
Zlefs zij vond de film tegenvallen.
Er waren twee grinnik momenten. Ook uit de zaal geen gelach.
De film was erg over-geacteerd en de uitkomst van de gebeurtenissen voorspelbaar en niet logisch.
Geen aanrader helaas.
ejtemmas
Aardig filmpje, leuk voor pasen.
Die kuikentjes waren wel grappig.
Verder toch niet echt heel goed.
Ik heb zo'n beetje alle positieve dingen nu al genoemd. 2,5*
Matig.
Vond de combinatie tussen animatie en live action niet zo geslaagd. Vooral dan het live action gedeelte vond ik een jammere toevoeging.
Marsden ook niet echt een leuke acteur, Brand was wel geinig als konijntje gelukkig, hij zorgt ook voor de meeste (geslaagde) humor. Verder is het wat braaf en niet overdreven grappig. Iets teveel familiefilm terwijl wat vinnigere humor de film wel goed had gedaan.
Niet echt rampzalig, af en toe vermakelijk, maar had beter volledig animatie geweest.
Raffael77
Matig.
Mee eens.
Hop-eloos.
De bekende combi tussen real live en animatie wordt hier volgens de bekende formule zoutloos uitgewerkt. Op een á twee aardige grapjes na valt de film als komedie hopeloos door de mand. Als jeugdfilm blijft er een onderhoudende zit over voor de allerkleinsten, maar meer dan een paar geinige diertjes heeft de film eigenlijk niet te bieden.
Doorsnee.
scorepio
Leuke familiefilm die flink ondergewaardeerd wordt. Niet alleen is de film heel mooi gemaakt , er zitten best wel wat komische stukken in. Toch vind ik dat er nog veel meer in had gezeten.
barcam
Digitale haas met zeer hoge aaibaarheidsfactor en grappige kuikentjes redden de film. Live action verhaal was er hier en daar wat bijgesleurd inclusief bijrolletje van "The Hoff". Al bij al nog entertainende boel.
Vreselijke film een ware nachtmerrie.. En ook geen familie film of een film voor de wat jongeren onder ons.
benthe
Schattig filmpje, maar het heeft het net niet. De muziek er in is leuk, de pratende beestjes, het beestje dat bij de mensen komt. Het is allemaal leuk maar het is al zo vaak gedaan, niet meer origineel. Toch wel grappig hier en daar en Russel Brand's stem is leuk
Cute, maar niet goed zat.
Elineloves
Ik vond hem eigenlijk niet zo leuk. De film lijkt niet te weten welke kant ie precies op wil, waardoor het met vlagen een tikkeltje irritant wordt om naar te kijken. Pratende dieren vind ik over 't algemeen niet altijd even leuk, maar wanneer ze ook nog eens niet grappig zijn..
De film is niet onderhoudend genoeg om te blijven boeien, niet bij mij en niet bij de kinderen waar ik mee werk. Na een dik half uur hadden ze het wel gezien en keken ze er niet meer naar om. Eline keek eigenlijk voornamelijk vanwege James, hoog eye-candy gehalte, maar verder werd Eline er ook niet vrolijk van.
Ietwat rare film. Ik wist van tevoren totaal niet waar het over zou gaan en ook niet dat het een animatie/live action film was.
Aanvankelijk mistte ik ook helemaal hoe zo'n klein schattig konijntje opeens in L.A. een rebelse Russel Brand was. Dat ging nogal snel.
Paar geinige vondsten, maar overall behoorlijk flauw en kinderachtig.
komerad
Vrij aardig filmpje toch wel, had deze speciaal gehouden voor op een moment waarop ik niet veel zin had in een specifiek genre
en moet zeggen dat hij behoorlijk meeviel.
Amper grappig, totaal niet te vergelijken met shrek, ice age. Het is wel degelijk een 'kinderfilm' maar dan wel een waar toch behoorlijk wat inzit.
Naomi Watts
Best leuk.
Vooral de awkward humor bevalt prima. Van zo'n film verwacht je toch vaak het slechtste maar bij Hop toch zeker niet het geval. Hop neemt zichzelf ook niet zo serieus en de supporting cast mag er ook wezen. Brand als konijn was ook erg leuk. Als voice actor is ie toch stukken genietbaarder. Marsden blijft leuk als nietsnut.
Tuurlijk niet zo scherp als een wat volwassenere film maar dat mag geen kritiek zijn. Gewoon een erg leuke film met toch een aantal geslaagde grappen. The Hangover moet het met minder doen. Veel minder kinderachtig dan ik 'm verwacht had, leuke references en wat fijne serie acteurs.
Rianneke_Dan
Vermakelijk tussendoortje.
Het animatie gedeelte ziet er leuk uit, de humor is goed en daarin is vooral James Marsden een enorme aanwinst, wat een enorme droogkloot is dat zeg, is me nog nooit zo opgevallen, maar in deze film dus wel. Brand als voice actor vond ik minder, werd na een tijdje erg irritant, maar het personage zelf was wel leuk. Verhaal was naar mijn idee best origineel en leuk gevonden, maar toch het leukste voor de kleinste onder ons. De rest van de cast was ook wel leuk, en paste allemaal goed bij elkaar als het O'Hare gezin.
Ja ik vond deze best leuk voor een keer. 3*
sofripa
Kinders hebben deze na slechts 10 keer kijken ter zijde gelegd. Betekend in mijn ogen een voldoende...
SaNDuTjE
Erg flauw en ondermaats geanimeerde kinderfilm die snel vergeten zal worden vrees ik. Geen leuke personages en naar het einde toe een steeds irritanter wordende stem van Brand zorgen dat niveau niet bijster hoog is. Met name de rol van Marsden is eerder tenenkrommend dan komisch.
Zelf held Hasselhoff kan deze film niet redden.
RickZ
Combi van animatie en echte wereld, over de paashaas die er geen zin meer in heeft, gewoontjes leuk voor de familie. Netaan voldoende.
chandor013
echt een leuke animatiefilm. goed in elkaar gezet en hasselhof was geweldig.
3.5 ster
missy85
Hij was leuk! Echt een leuke, super schatttige animatie film.
Alleen vond ik David Hasselhof niet zo leuk, beetje te overdreven.
skipy05
Vrij goede film. veel beter dan verwacht. Verhaal is vrij goed.
Lang geleden dat ik zo een soort film nog goed vond.
Ik vond E.B. vrij mooi gemaakt.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole

Rio
Animatie / Avontuur, 2011

Red Dog
Familie, 2011
coup d'etatslackereastereaster bunny post-credits scenelive action and animation