• 9.370.274 stemmen

Alternatieve titel: Pals Forever

Geregisseerd door: James Orr

Met onder meer: Chevy Chase, Farrah Fawcett en Jonathan Taylor Thomas

Plot Man of the House

"Jack wants to marry Ben's mother. But there are strings attached."

Ben Thomas is erg beschermend geworden tegenover zijn moeder Sandra nadat ze verlaten zijn door de vader. Toch krijgt Sandra een relatie met Jack, een openbaar aanklager. Ben vindt het natuurlijk maar niks en wanneer Jack haar ten huwelijk vraagt wordt het tijd voor drastische maatregelen.

Sandy Archer

Jack Sturgess (Squatting Dog)

Ben Archer (Little Wing)

Chet Bronski (Chief Running Horse)

Lloyd Small (Silent Thunder)

Red Sweeney (Silver Fox)

Joey Renda, Frank's Son

Murray, Renda Goon

Tony, Renda Goon

Leonard Red Crow

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Heel voorspelbaar, niet grappig, droog verhaal en een irritante cast.Maar een 0.5 is hij niet waard dus:

avatar van rabartels

rabartels

Leuke film met komische elementen. Je moet van die humor houden. maar ik ben ook fan van JTT

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

wow 'rabartels' gaf jij deze nou een 4

2,5* is een betere stem voor zo'n film.

avatar van streeter

streeter

tja, als je gek op JTT bent...

Als Chevy fan vond ik dit een grote teleurstelling (maar die zijn we van hem wel gewend, nietwaar?).

avatar van Theunissen

Mijn god wat een draak van een komedie was dit. Het verhaal was zo kinderachtig en belachelijk dat het nergens leuk werd. En Jonathan Taylor Thomas bewijst in deze film dat hij totaal niet kan acteren. Volgens mij is hij ook gestopt met acteren en dat is ook wel verstandig van hem. Chevy Chase was nog de minst slechte acteur en vanwege hem heb ik deze ellende nog uitgekeken wat ik achteraf gezien beter niet had kunnen doen. Farrah Fawcett zag er overigens als een draak van een vrouw uit in deze film vanwege de belachelijke kleren die ze droeg, vooral de schoenen.

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Ik vond dit maar een matige film. Allles was matig zoals het verhaal en het acteerwerk, Die gasten die achter Jack aanzaten waren me allemaal een beetje tè fake. Het indianenclubje vond ik weer te suikerzoet. Ik vind dit toch ook meer een film voor de wat ouderen kinderen.