• 9.374.784 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Susan Jacobson

Met onder meer: David Bradley, Georgia Groome en Kierston Wareing

Plot The Holding

Cassie Naylor heeft een gruwelijk geheim. Acht maanden geleden doodde ze haar man toen ze ontdekte dat hij hun tienerdochter misbruikte. Nu ze de boerderij alleen runt samen met haar twee dochters dreigt ze financiëel ten onder te gaan. Ze probeert er alles aan te doen om haar huis en haar gezin bij elkaar te houden. Op een dag arriveert er een charismatische vreemdeling op de boerderij die zich in het leven van Cassie praat. Maar naarmate de tijd verstrijkt wordt het duidelijk dat hij een gezin voor zichzelf wil...hij wil haar gezin.

avatar van stinissen

Uitstekende Britse thriller met een verhaal dat we al vaker hebben gezien maar dat doet niks af aan deze prima film . Op sommige momenten vrij harde scenes en veel duistere spanning.

avatar van Elineloves

Elineloves

Ik ben slecht bezig met films kiezen de laatste tijd, ik blijf maar lage cijfers uitdelen voor films die me zo interessant leken. Ook ik had tijdens het kijken het gevoel alsof ik het allemaal al tig keren eerder heb gezien, weinig nieuws, meer van hetzelfde. Acteerwerk was ondermaats en ik ben geen enkele keer geschrokken of verrast. Voelde voor mij ook allemaal erg gedateerd aan, alsof de film al 20 jaar onder het stof heeft gelegen. De sfeer sprak me niet aan en de film bewandeld veel platgetreden paden waardoor het absoluut geen 'must see' is voor een beetje liefhebber van dit genre. Wat betreft de 'harde scènes' vond ik het ook allemaal wel meevallen, met name de manier van hoe het in beeld werd gebracht was een domper.

Naar het einde toe werd het iets beter, maar ik bleef achter met een grote anticlimax.