• 9.371.621 stemmen

Met onder meer: Bryan Larkin, Bob Cymbalski en Hugh Lambe

Gesproken taal: Engels en Russisch

Plot Skeleton Lake

"The Ambush Begins"

Na een brutale, deels mislukte bankoverval duiken zes gevaarlijke criminelen noodgedwongen onder in een schijnbaar verlaten huis aan de rand van een uitgestrekt bos. Hun ontsnappingsplan krijgt een onverwachte wending wanneer hun getaway-busje plots verdwenen blijkt. Hoe komen ze nu bij het vliegtuig dat hen in veiligheid moet brengen? Al snel blijkt echter dat het missen van hun buitenlandse vlucht de minste van hun kopzorgen is. De boshut die ze hebben ingepalmd, behoort immers toe aan de “jager” (Hugh Lambe), een psychopathische Vietnamveteraan. In zijn beschadigde brein is de oorlog nooit gestopt en moet iedereen die zijn bos betreedt, met de gevolgen leren leven... en sterven. Als het van hem afhangt, zo gruwelijk en langzaam mogelijk

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van hjhoekie

hjhoekie

Ik vond het een goede film,mooi verhaal.Heb een tijd gewacht met kijken ivm de recencies hier,maar die zijn meest onterecht.

avatar van madmax1

madmax1

Ondanks geen geweldige recensies.toch afgekeken.

Maar toch niet de aller slechtse

Al slechtere gezien

avatar van schumacher

schumacher

In het begin vond ik de film maar saai, de laatste 50 min waren al beter.

Zeker niet de slechtste film die ik al gezien heb maar tis zeker geen wauw film.

Gewone film meer niet, eentje die ik al meteen vergeten ben.

Kijk gewoon naar een andere, ik vond deze toch een klein beetje tijdverspilling.

avatar van Padde

Padde

aardige spannende film maar meer ook niet

avatar van oemoemenoe

oemoemenoe

Vreemde naargeestige out-back killings van een gemiddeld niveau.

avatar van Decec

Decec

Een goede actie/horror/thriller film...

Prima verhaal...

Prima acteerwerk...

Mooi HD kwaliteit...

Perfect achtergrond geluid/

muziek (Dolby Digital)...

avatar van de kardinaal

de kardinaal

Bestaat er ook slechte HD kwaliteit Decec?

Je hebt zeker ook film 1 op het moment want ik zie je aparte beknopte film beschrijving constant bij de films die ik ook heb gezien

Maar nu even over de film. Ik vond er niet veel aan.

Weinig spanning, goedkoop camerawerk en slecht geacteerd.

Ik had het idee dat ik naar een film uit de jaren 80 zat te kijken. En een niet al te beste.

Anderhalf.

avatar van janpacino64

janpacino64

Matig en slecht geacteerd.

avatar van Noodless

Noodless

Het concept is nochtans vrij aardig, maar de uitwerking ervan slaat de bal totaal mis.

Zo vind ik de kills toch maar vrij matig en de paar gore scènes niet echt overkomen om de kijker te laten gruwelen. De verschillende personages wisten mij niet te boeien en van sommigen kun je je afvragen welke bedoeling de regisseur voor hen uitgestippeld had. Ik denk dan aan de vrouw die gewoon in het bos loopt en dat sommige overvallers wel heel snel het loodje moeten leggen. Er wordt met deze personages te weinig mee gedaan. Het acteerwerk is matig en het slot is zwak. 4/10

avatar van boozebelly

boozebelly

• 1905 stemmen

Weinig overtuigend. Omdat de verhaallijn nog wel vermakelijk in elkaar steekt is de film gelukkig nog wel uit te zitten voor een keertje, maar daar is ook alles mee gezegd. Het acteerwerk valt soms een beetje tegen, de kills zijn matig en de spanningsboog staat te slap gespannen.

avatar van cales77

cales77

b met een hoofdletter. Wel leuk dat frank ribery mee deed:-)

avatar van Theunissen

Hoogstaand is het nergens en als je leest waar het verhaal overgaat (psychopathische Vietnamveteraan die denkt dat de oorlog niet voorbij is, terwijl de film zich afspeelt in Amerika ) springen de tranen je in de ogen van het lachen. Maar eerlijk gezegd viel het wel nog allemaal mee en keek de film zich lekker weg, de film duurt gelukkig ook niet lang. Hoewel de cast vooral bestaat uit onbekende acteurs en actrices (welgeteld eentje en ook nog nutteloos in het verhaal) deden ze het nog niet eens onaardig. Het leuke van een onbekende cast is dat je vaak niet weet wie het zal overleven. Zo dacht ik dat de wijlen gitarist (Ron Asheton) van de "The Stooges" er snel zou aangaan, maar dat is juist niet het geval. De film bevat verder de nodige actie en onze vriend de psychopathische Vietnamveteraan gaat af en toe lekker grof te keer en past de Vietnam valstrikken goed toe. Veel van deze Actie / Thriller film moet je niet verwachten, maar als tussendoortje is hij best te doen.

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Film begint met moreel gebrabbel van voormalig president Johnson met beelden van een door PTTS geplaagde Vietnamsoldaat. Deze is bezig alla Rambo om zich voor te bereiden op wat komen gaat, ten minste dat leeft in zijn hoofd. Gelukkig heeft hij zich voorbereid want later blijkt dat echt wel nodig te zijn. Goed, tijd voor actie dus en heb er zin in.

Het oog valt me in het begin meteen op de fles drank die duidelijk in beeld wordt gebracht en duidelijk zichtbaar leeg is, knulliger kun je het niet maken. Een half punt eraf want het deed me aan mijn musical in de zesde klas denken, had ook niks met acteren te maken. Een ergernis zulke dingen, wil je nog serieus genomen worden als regisseur en dan ook nog wel in je debuut.

Van het acteerwerk moet deze film het niet hebben en dat is snel bekend en behoefd geen onderzoek. Laten we zeggen dat de actie veel goed moet doen om de andere en matige onderdelen te compenseren.

We volgen een bende die een bank heeft overvallen en zich schuil houdt in een verlaten onderkomen in het bos wachtend op haar vlucht naar veiligheid. Half Michigan zit achter hun aan, tijdens de overval zijn er doden gevallen en dat was niet volgens het plan. Al snel krijgen we door dat het gewetenloze bandieten zijn die nergens voor terug deinen en zelfs niet voor het doden van een teamlid.

Paranoia onderling is lekker voelbaar en helpt om de concentratie te behouden, al snel krijgen de overvallers problemen. Dit is tevens het moment dat de ontmoeting met eerder genoemde veteraan plaatsvind en de actie is daar.

Nou wat moeten we er van zeggen, het is zeker niet best maar om het slecht te noemen vind ik een te zwaar woord hiervoor. Een psychopaat op oorlogspad is niet origineel maar kan wel voor veel actie zorgen. Het had allemaal beter gekund, vooral het camerawerk vond ik bij vlagen zo slecht dat ik kramp in mijn tenen kreeg omdat ze te krom stonden. De actie was dan redelijk te noemen en de paranoia was het sterkste onderdeel in deze prent. Daarmee heb je dan ook de enigste positieve punten te pakken.

Er ging veel mis in deze film dat gemakkelijk vermeden of verbeterd had kunnen worden. 2** en een half voor de paranoia, meer zit er echt niet in. Half punt eraf voor onnodige fouten.

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Beetje rare film, de film begint met een stel bankovervallers die proberen te vluchten en bij een hut terecht komen in het bos en daar jaagt er iemand op hun.

Soort kruising tussen Rambo 1 en The deer hunter, maar deze film word nergens echt goed.

Einde vond ik ook nogal tegenvallen, heb betere films gezien in de bossen zoals : ''Hunt to Kill'' en Hunted , zelfde soort films maar dan wat beter.

avatar van Phantasm

Phantasm

Leuke, spannende film die lekker wegkijkt.