Genre: Misdaad / Actie
Geregisseerd door: Hany Abu-Assad
Met onder meer: Jeffrey Dean Morgan, Til Schweiger en Mickey Rourke
Plot The Courier
"If you're looking for a fight... he'll deliver"
Een koerier krijgt een miljoen dollar aangeboden als hij een koffer zal afleveren. In een wereld die niet op vragen zit te wachten, is hij de beste die er is en met het leven van zijn enige vriend dat ook op het spel staat, kan hij zich geen fout veroorloven. Het probleem is alleen dat de koffer afgeleverd dient te worden bij de de meest gevreesde en ongrijpbare huurmoordenaar van de onderwereld. Opgejaagd door huurmoordenaars en foute FBI-agenten begint de koerier aan een onmogelijke zoektocht.
Courier
San Fran Tanna
Jack Straw
Deidre
jarno1975 (moderator series)
Van de Nederlands-Palestijnse regisseur Hany Abu-Assad o.a. bekend van Het 14e Kippetje en Paradise Now
Verhaal doet met sterk denken aan The Transporter films.
Donkerwoud
Ik vind het toch jammer als een regisseur die zich in zijn eerdere oeuvre heeft geprofileerd als iemand met oog voor de oost/west-verhoudingen als hij opeens iets gaat maken wat zo a-politiek lijkt. Ik hoop dat ik me vergis, want het zou wel een mooi podium zijn voor zijn unieke visie. Misschien dat er wel degelijk meer achter het concept schuilgaat dan de synopsis belooft.
jarno1975 (moderator series)
is dit project al dood verklaard?
Hoe kom je daar bij? De film draait vanaf 8 maart in de bioscoop.
raymon
ah zie het!
Ik dacht namelijk dat dit project dood was omdat Assad nou al 3 jaar bezig is met dit project, meestal in Hollywood betekend dat er iets aan rammelt en dat ze net zolang knippen tot ze tevreden zijn. Nergens stills en nog nergens een trailer, ben alsnog benieuwd dat zeker
Nog geen trailer / teaser ?!
Release is blijkbaar uitgesteld...
tottenham89
tottenham89
Ziet er uit als een leuk begin voor een carriere in Hollywood:)
Idd
ponchovogel
uitgezet...kon er totaal niet warm van worden
fred1946
Trailer ziet er goed uit.
Veel actie.
Echt weer zo een film verstand op nul Baco en ships.
FransVer
Trailer ziet er goed uit.
Veel actie.
Echt weer zo een film verstand op nul Baco en ships.
Baco en schepen?
Waku
Begin van de film ziet er goed belovend uit. Het is ook hetgeen wat je in de trailer ziet.
Echter de scenes in het attractiepark zijn ook de enige hoogtepunten.
Op een spijkerharde martelscene na boeit "The Courier" totaal niet meer na het begin.
De rest van de film is vooral rommelig en wordt naar mate het verhaal vorderd steeds merkwaardiger en vooral ver gezocht. Mickey Rourke die enkel de laatste 10 minuten in beeld komt ziet er werkelijk niet uit als Elvis entertainer.
Zinloze film. Omdat het acteerwerk niet eens zo slecht is en voor het leuke begin 2 sterretjes.
Mega-Video
Zeer matige film . Acteerwerk gaat op de automatische piloot. Plot van de film is chaotisch in elkaar geperst. Rourke 3/4 van de film gefilmd op zijn rug en later in de overdub zijn stem erbij geplakt. Kostenbesparend werken zullen we maar zeggen. Rol had best iets meer uitgediept mogen worden. Dat Rourke zich heeft afgemeld om de rol van Gareth Thomas te vertolken is nu duidelijk waarom....Rourke schopt als een homo....!
Verder had dat 'sambalbij' grietje wat meespeelt ook niet veel in de melk te brokkelen dan een walgelijk kapsel.
En die kerel met dat rare bekkie, die was toch door Tony Montana al afgeknald? Espaccio...!
Vond er weinig aan. Toch 2.0 sterren.
Slechte en zeer saaie film die nergens weet te boeien ondanks de prima cast.
dennislaport
Ik was best verast met al de slechte reactie's hier
Ik vond hem goed te kijken, einde wat afgezaagd maar ik vond de film wel boeiend
kijken waard!
Kan iemand een Engelstalige trailer in HD vinden op YouTube?
Ik vond alleen de Duitse trailer.
NovaChe
Film kon me niet bekoren, hoe langer de film duurde hoe meer ik naar de aftiteling snakte. Het begon leuk, maar des te verder des te meer zwakker werd de film.
Helaas.
Pazmaster
Begint leuk, maar wordt eigenlijk steeds minder. Het einde vond ik nogal vaag. Het acteren is op zich wel in orde. Toch had ik iets meer verwacht van deze film. Zeker het einde had beter gekunt. Ik snapte het ook niet helemaal omdat ik was afgeleid door andere dingen om mij heen. En dat is geen goed teken. Ik kijk `m nog wel een keer over een paar maanden ofzo. Misschien bevalt ie dan iets beter. Voor nu hou ik het op 2,5 ster
KillahHillah
Erg rommelige film die eigenlijk nergens weet te boeien. Het verhaal springt van de hak op de tak en het einde geeft ook de nodige vraagtekens. Gezien de cast had er wel meer ingezeten, vooral Mickey Rourke
Nietszeggend rolletje met een kop als een bushok inmiddels. 1.5*
mock turtle
Pff, wat slecht. Het begin was veelbelovend, al was het ietwat traag. De rest van de film was alleen maar traag. Er zat geen enkele pit in deze film en de clou was nogal flauw. Niet goed.
erpunited
Redelijke film. Spanning was redelijk. Het acteerwerk was aardig. Kortom aardig om een keer te kijken
piiiti
wel een aardige film, niet super, misschien dat ik hem op het juiste moment (een katerige zondag) heb gekeken... ik heb me er wel mee vermaakt.

Netflix neemt binnenkort afscheid van de horrorfilm 'The Watchers'

The River Murders
Thriller, 2011

Elephant White
Actie / Thriller, 2011
geheugenverliesnew orleans, usaarrestwraakflashbackschietpartijextortionbriefcaselas vegasst. louis, missouridelivery