• 9.375.163 stemmen

Genre: Misdaad / Actie

Geregisseerd door: Hany Abu-Assad

Met onder meer: Jeffrey Dean Morgan, Til Schweiger en Mickey Rourke

Plot The Courier

"If you're looking for a fight... he'll deliver"

Een koerier krijgt een miljoen dollar aangeboden als hij een koffer zal afleveren. In een wereld die niet op vragen zit te wachten, is hij de beste die er is en met het leven van zijn enige vriend dat ook op het spel staat, kan hij zich geen fout veroorloven. Het probleem is alleen dat de koffer afgeleverd dient te worden bij de de meest gevreesde en ongrijpbare huurmoordenaar van de onderwereld. Opgejaagd door huurmoordenaars en foute FBI-agenten begint de koerier aan een onmogelijke zoektocht.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Van de Nederlands-Palestijnse regisseur Hany Abu-Assad o.a. bekend van Het 14e Kippetje en Paradise Now

Verhaal doet met sterk denken aan The Transporter films.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Ik vind het toch jammer als een regisseur die zich in zijn eerdere oeuvre heeft geprofileerd als iemand met oog voor de oost/west-verhoudingen als hij opeens iets gaat maken wat zo a-politiek lijkt. Ik hoop dat ik me vergis, want het zou wel een mooi podium zijn voor zijn unieke visie. Misschien dat er wel degelijk meer achter het concept schuilgaat dan de synopsis belooft.

avatar van IceTigerGhost

IceTigerGhost

Lijkt me inderdaad niets grensverleggend.

avatar van tottenham89

tottenham89

Super, ik kijk echt uit naar deze film...

raymon

is dit project al dood verklaard?

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

raymon schreef:

is dit project al dood verklaard?

Hoe kom je daar bij? De film draait vanaf 8 maart in de bioscoop.

raymon

ah zie het! Ik dacht namelijk dat dit project dood was omdat Assad nou al 3 jaar bezig is met dit project, meestal in Hollywood betekend dat er iets aan rammelt en dat ze net zolang knippen tot ze tevreden zijn. Nergens stills en nog nergens een trailer, ben alsnog benieuwd dat zeker

Nog geen trailer / teaser ?!

Release is blijkbaar uitgesteld...

raymon

Ziet er uit als een leuk begin voor een carriere in Hollywood:)

avatar van tottenham89

tottenham89

raymon schreef:

Ziet er uit als een leuk begin voor een carriere in Hollywood:)

Idd

avatar van ponchovogel

ponchovogel

uitgezet...kon er totaal niet warm van worden

avatar van fred1946

fred1946

Trailer ziet er goed uit.

Veel actie.

Echt weer zo een film verstand op nul Baco en ships.

avatar van FransVer

FransVer

fred1946 schreef:

Trailer ziet er goed uit.

Veel actie.

Echt weer zo een film verstand op nul Baco en ships.

Baco en schepen?

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Klinkt goed!

avatar van Waku

Waku

Begin van de film ziet er goed belovend uit. Het is ook hetgeen wat je in de trailer ziet.

Echter de scenes in het attractiepark zijn ook de enige hoogtepunten.

Op een spijkerharde martelscene na boeit "The Courier" totaal niet meer na het begin.

De rest van de film is vooral rommelig en wordt naar mate het verhaal vorderd steeds merkwaardiger en vooral ver gezocht. Mickey Rourke die enkel de laatste 10 minuten in beeld komt ziet er werkelijk niet uit als Elvis entertainer.

Zinloze film. Omdat het acteerwerk niet eens zo slecht is en voor het leuke begin 2 sterretjes.

avatar van zowizo

zowizo

slaap verwekkend

avatar van Kakihara

Kakihara

• 1964 stemmen

Goedkoop en saai , boeide voor geen meter .

avatar van Mega-Video

Mega-Video

Zeer matige film . Acteerwerk gaat op de automatische piloot. Plot van de film is chaotisch in elkaar geperst. Rourke 3/4 van de film gefilmd op zijn rug en later in de overdub zijn stem erbij geplakt. Kostenbesparend werken zullen we maar zeggen. Rol had best iets meer uitgediept mogen worden. Dat Rourke zich heeft afgemeld om de rol van Gareth Thomas te vertolken is nu duidelijk waarom....Rourke schopt als een homo....!

Verder had dat 'sambalbij' grietje wat meespeelt ook niet veel in de melk te brokkelen dan een walgelijk kapsel.

En die kerel met dat rare bekkie, die was toch door Tony Montana al afgeknald? Espaccio...!

Vond er weinig aan. Toch 2.0 sterren.

avatar van stinissen

Slechte en zeer saaie film die nergens weet te boeien ondanks de prima cast.

avatar van dennislaport

dennislaport

Ik was best verast met al de slechte reactie's hier

Ik vond hem goed te kijken, einde wat afgezaagd maar ik vond de film wel boeiend

kijken waard!

Kan iemand een Engelstalige trailer in HD vinden op YouTube?

Ik vond alleen de Duitse trailer.

avatar van karilem

karilem

zo slecht was die film ook niet!!!!!!!

avatar van NovaChe

NovaChe

Film kon me niet bekoren, hoe langer de film duurde hoe meer ik naar de aftiteling snakte. Het begon leuk, maar des te verder des te meer zwakker werd de film.

Helaas.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Begint leuk, maar wordt eigenlijk steeds minder. Het einde vond ik nogal vaag. Het acteren is op zich wel in orde. Toch had ik iets meer verwacht van deze film. Zeker het einde had beter gekunt. Ik snapte het ook niet helemaal omdat ik was afgeleid door andere dingen om mij heen. En dat is geen goed teken. Ik kijk `m nog wel een keer over een paar maanden ofzo. Misschien bevalt ie dan iets beter. Voor nu hou ik het op 2,5 ster

avatar van KillahHillah

KillahHillah

Erg rommelige film die eigenlijk nergens weet te boeien. Het verhaal springt van de hak op de tak en het einde geeft ook de nodige vraagtekens. Gezien de cast had er wel meer ingezeten, vooral Mickey Rourke Nietszeggend rolletje met een kop als een bushok inmiddels. 1.5*

avatar van mock turtle

mock turtle

Pff, wat slecht. Het begin was veelbelovend, al was het ietwat traag. De rest van de film was alleen maar traag. Er zat geen enkele pit in deze film en de clou was nogal flauw. Niet goed.

avatar van erpunited

erpunited

Redelijke film. Spanning was redelijk. Het acteerwerk was aardig. Kortom aardig om een keer te kijken

avatar van piiiti

piiiti

wel een aardige film, niet super, misschien dat ik hem op het juiste moment (een katerige zondag) heb gekeken... ik heb me er wel mee vermaakt.