• 9.371.613 stemmen

I'm in Love with a Church Girl (2013)

Drama / Romantiek | 118 minuten

Genre: Drama / Romantiek

Geregisseerd door: Steve Race

Met onder meer: Ja Rule en Stephen Baldwin

Plot I'm in Love with a Church Girl

"Sometimes God needs to use Extreme Measures to deal with Extreme Circumstances"

Miles Montego (Ja Rule) heeft alles: auto's, boten, een goede kop, een mooi huis, geld, vrouwen, maar nog belangrijker: hij heeft een verleden. Miles is altijd een hooggeplaatste drugskoerier geweest. Hij heeft zijn illegale verleden achter zich gelaten, maar de DEA kan hem niet los laten. Miles' enige probleem is dat hij zeer loyaal is tegenover zijn vrienden die nog steeds actief zijn met hun illegale lucratieve zaken. Met moeite blijft hij op het rechte pad. Hij ontmoet zijn droomvrouw Vanessa, een religieuze vrouw. Samen worden ze op de proef gesteld in hun geloof in God en elkaar.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van fritsy

fritsy

Ik heb het nooit zo op rappers in films.

avatar van Valherok

Valherok

Wauw.... acteertalent van 0,0......

Wordt wel erg komisch omdat het zo slechte film is.....

avatar van Velazques

Velazques

Nooit God erbij halen

avatar van opa-ben

opa-ben

Als je niets om God geeft moet je niet naar deze film kijken, of misschien juist wel. de film is gebaseerd op een waar gebeurt verhaal van een jonge (ex-) crimineel die een leuke meid tegenkomt en door haar, na enig aandringen, wordt meegenomen naar haar kerk. Terwijl zijn vrienden worden opgepakt door de FBI en de DEA ontspringt hij de dans, verder volgen er nog wat tranentrekkende drama's. Geen onaardige film alles bij elkaar.

avatar van Zwolle84

Zwolle84

'What's so bad about going to church?' 'God don't want nobody like me in his church, okay?'

Ik heb het toch echt geprobeerd: met een open vizier deze film in gaan. Zelfs toen bij de begincredits al in beeld kwam dat de film gesponsord is door een of andere christelijke organisatie en zelfs letterlijk 'Executive producer: GOD' door het beeld rolde.

Maar nee, na afloop voel ik me meer atheïst dan ooit tevoren. Heel veel slechter en vervelender dan dit worden ze niet gemaakt. Acteerkanon Ja Rule speelt het prototype stoere drugshandelaar - zo ongeveer elke zin eindigt met 'dawg' - die verliefd wordt op het meest drammerige christelijke meisje in niet-christelijke kleding dat je je maar kunt voorstellen. Zoals het in die kringen kennelijk hoort, wordt in elk blokje dialoog de connectie met de almachtige aangehaald. In het begin is dat nog even grappig omdat men het niet eens subtiel probeert te doen, maar na een halfuurtje is het al bijna niet meer uit te houden.

Acteurs die hun dialogen nog net niet van een briefje oplezen, een belachelijk slecht verhaal dat slechts een kapstok is om zieltjes te ronselen en steeds weer die mierzoete strijkers onder elke 'emotionele' scène zijn slechts enkele van de punten die I'm In Love With a Church Girl tot een van de slechtste films maken die ik tot dusver heb gezien.

avatar van Zwolle84

Zwolle84

Aanrader voor John Milton.