New Kids Turbo (2010)
Bekijk via Prime Video
Bekijk via SkyShowtime
Plot New Kids Turbo
"Kick some kut"
De crisis heeft toegeslagen. Ook de hangjongeren Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie en Barrie in het Brabantse dorpje Maaskantje zijn door misverstanden hun banen kwijtgeraakt. Zelfs nog erger, hun uitkeringen zijn stopgezet. Met slechts één logische oplossing, nergens meer voor betalen, loopt alles uit de hand.
Gerrie van Boven
Reinout Oerlemans
Rikkert's boss
Foreman
*Thijs*
Zojuist voor de tweede maal gezien. Ik wilde even wachten met stemmen tot ik de film tweemaal had gezien. De eerste maal is natuurlijk hilarisch in de bios; nu ik hem nogmaals zie vermaakt het nog voldoende om hem uit te zitten, maar veel meer is het natuurlijk ook niet.
Actarus
Als Belg zijnde, luste ik dit 'apart' filmpie wel
Eigenlijk zóóó over-the-top en fout, ...dat ie zóóó goed was!
DeZjos
Op en top New Kids humor. Absurde humor die je lekker uit de dagelijkse sleur haalt en je laat zien dat je niet alles te serieus moet nemen. Lijkt me uitstekende therapie voor depressieven...
brymj
De waardering voor deze film bewijst maar weer eens wat voor een stel domme schapen hier in holland wonen, jezus zeg, wat een laag niveau.
Starmaster501
Dit soort films zijn er juist om te enterainen. En eens het dagelijkse, eentonige leven anders te zien. Na de film kan je weer door gaan met dat eentonige leven maar heb je je wel even vermaakt met een film die daar schijt aan heeft. En wie heeft dat niet af en toe?
Ajax&Filmfreak
Niet overdrijven Danique.
Niets overdreven aan hoor.
Fortune
Bewijst meer wat voor dom schaap jij bent.
New Kids brengt tenminste iets nieuws op tafel dan al die andere wan producten van Nederlandse makelarij.
Ga jij maar met de andere schaapjes naar Oorlogswinter of Alles is liefde.
Eenzijdige banaan dat je bent.
brymj
voel je je aangesproken
ik heb anders niks gezegd over zulk soort kutfilms, je baseert je reactie op helemaal niets, ga maar lekker New Kids kijken jochie
FillumGek
ik heb anders niks gezegd over zulk soort kutfilms
zxstyle
Je kan de humor inderdaad waarderen, of juist niet waarderen.
Maar even los van die humor blijft het een scheitfilm, mijn mening.
voel je je aangesproken
Zulk soort kutfilms? Hoezo vind je New Kids niet leuk, je praat net als hun.
Maar ik voel met niet aangesproken maar ik reageer wel op van die domme VMBO-achtige opmerkingen en vooral op opmerkingen van mensen die zich te goed voelen voor deze film en dan maar een zinnetje neer gaan zetten over schapen. Mij jochie noemen terwijl ik ouder ben getuigt ook weer van een bepaald hautaine allure die nergens voor nodig is.
Dus ga jij maar The Shawshank Redemtion kijken, heel origineel en daarmee volg je totaal niet de massa, dametje. Mehhh mehhh.
candymancandyman
Heerlijk over the top film. Ik heb hier wel van genoten. Gewoon verstand op nul en alle shit en pleuriszooi over je heen laten komen. Love it or hate it.
orbit
- 12092 berichten
Je kan de humor inderdaad waarderen, of juist niet waarderen.
Maar even los van die humor blijft het een scheitfilm, mijn mening.
Behalve de humor is er ook niet veel anders he?
tommykonijn
Niet vrijwillig heb ik deze film gezien. Ik ben absoluut geen fan van de New Kids namelijk. Toch moet ik zeggen dat de film redelijk uitpakte. Ik kan de film niet vergelijken met de sketches want daar heb ik er misschien net 2 van gezien. De grappen die in de film voorkomen vond ik niet echt hilarisch, maar wel oké. Ook bevat de film een aantal leuke fragmenten. Maar dat stuk van Eyeworks met Oerlemans vond ik een beetje overbodig. Sowieso vond ik het acteerwerk niet zo heel goed, maar in een film als deze maakt dat niet zo heel veel uit. Gewoon een standaard filmpje dat aardig leuk in beeld gebracht wordt. Niet echt heel speciaal ofzo, maar gewoon aardig om eens gezien te hebben.
akkerman20
Of je bent gek op dit soort films of je walgt ervan. Voor mij het laatste, maar dat is uiteraard volstrekt persoonlijk.
TragieStar.*
Vreselijk deze film. Ik heb zoiezo al niks met New Kids, maar dit is echt erg hoor. Nog erger dan Oh Oh Tirol/Cherso of wat er dan ook op lijkt, al heb ik de Oh Oh serie wel helemaal gevolgd.
Zoiezo zit er al geen bijster verhaal in, maar daar deed ik het ook niet voor. Dat wist ik al meteen. De film moet het redden van de grove taal, en vooral de stopwoordjes: kut, jonguh, homo en mongool zijn echt irritant. Je hoort ze ook wel in elke zin, en dat ben ik al snel beu.
Dit is ook geen goed voorbeeld voor de jeugd, sommige mensen vinden dit stoer en super grappig en gaan dit waarschijnlijk ook allemaal nadoen. Best triest eigenlijk. Snap dan ook echt niet dat mensen dit leuk vinden. Platter dan dit kan het echt niet. En dan zoiezo het gemiddelde van een 3,08! Dat bewijst maar weer eens het niveau van sommige mensen hier en Nederland zelf. Maar natuurlijk leuk, dat deze film in iig nog fans heeft
Heb misschien 2 keer kort gelachen, en dat was het. Dat vind ik een beetje weinig voor een komische film.
Het hondje ''Gradje'' vond ik dan wel weer lief. Maar die moet weer op brutale wijze afgeknald worden. Had liever velen anderen zien sterven. En ook de velen aanrijdingen waren niet meer leuk op den duur. Alleen maar herhaling, herhaling en herhaling. Zo kan ik ook wel een film vol stoppen. Volgens mij wisten ze zelf niet eens meer wat ze nou wilden. Vind het ook een beetje stom dat ze na alles wat ze gedaan hadden maar 240 uur werkstraf krijgen. Maarja, als je naar Nederland kijkt is dat ook wel weer realistisch.
Al met al 1 van de slechtste films ooit! Dat is duidelijk. En ook 1 van de weinige die ik een 0,5* geef.
Je zult je misschien ook afvragen waarom ik deze film gekeken heb, vooral omdat ik er al niks mee had en echt verschrikkelijk vond. Dat vraag ik mezelf ook continu af, maarja de film lag hier toevallig dus vandaar. Ik had de film anders nooit bekeken. Ik zou niet eens de moeite hebben genomen om deze film te kopen.
Fortune
Waarom ga je de film dan kijken?
Je weet precies wat je kan verwachten van New Kids, niks meer niks minder.
TragieStar.*
Je hebt helemaal gelijk, maar dat betekent nog niet dat ik deze film niet mag bekijken. Ik had al gelijk een mening over New Kids, en dat was niet al te best. En nu wilde ik het wel eens met eigen ogen aanschouwen. Ik kan wel zeggen: Wat is dit toch vreselijk, maar daar heb ik niks aan. Nu kan ik tenminste zeggen dat het kut was, omdat ik de film zelf heb gezien. En daar ging te mij om. Ik vind het ook niet leuk om een laag cijfer te geven, aangezien ik niet zo kritisch ben als sommige andere. Maar dit verdient gewoon niet meer dan het laagste van het laagste als ik mijn andere beoordelingen ermee vergelijk.
En de film lag hier toch toevallig, anders had ik de film echt niet gekocht hoor. Nee, daar doe ik niet eens moeite voor. Dus dat is gewoon toevallig.
jumpstylemovie
Dat vond ik dan juist wel weer erg leuk
Dat moet je toch niet te serieus nemen Tragiestar
John Lee Hooker
Dit is gewoon iets anders dan anders, mensen kunnen dat waarderen. Betekent niet meteen dat deze mensen met trainingspakjes en scheldwoorden rondlopen.
New Kids Turbo is niet voor jou besteed, dat is duidelijk, maar ik denk dat je wat overdrijft. Een film die maar een halve ster verdient moet op alle terreinen waardeloos zijn... terwijl bijvoorbeeld de special-effects, het camerawerk en de montage nog best in orde waren toch?
Nee.
Het is idd niet voor mij besteed, en ik vond de film echt niet om aan te zien zoals ik al aangaf. En daarom verdient deze film ook een 0,5*. En vergeet niet, dat je hier geen 0,0* kan geven, dus 0,5* geeft al aan dat er toch wel iets goeds was. Je kan het een beetje vergelijken met een proefwerkcijfer, je krijgt meestal een 1 voor de moeite.
Overdrijft? Dit is mijn mening en dat heeft niks met overdrijving te maken. Of je moet me vertellen dat dit helemaal geweldig is, dan zit ik iid een beetje verkeerd. Maar dat is het niet. Het is waardeloos, zoals je zelf eigenlijk al zegt. Zo beleeft ieder de film op zijn/haar eigen manier. Misschien is het meer voor mannen weggelegd? Of mag ik dat niet als excuus gebruiken?
Tonypulp
Je krijgt een 1 omdat er niet van 0-10 wordt geteld (dat zijn namelijk 11 mogelijkheden). Evenals 0,0-5,0 dan 11 mogelijkheden zouden zijn.
[/nerd]
John Lee Hooker
Natuurlijk geeft dat niet aan dat er iets goeds was. 0,5* is het laagste wat je kunt geven, dus dat komt op hetzelfde neer als 0,0*. Pas als je 1 ster of meer geeft zeg je dat er toch wel iets goed was.
Het is waardeloos, zoals je zelf eigenlijk al zegt.
Dat zeg ik niet. Ik zeg dat een film die beoordeeld wordt met een halve ster wel echt waardeloos zou moeten zijn en op alle fronten de plank mis moet slaan. Maar als je hier kijkt naar de special-effects, de montage en het camerawerk... dat is redelijk in orde toch? Een zoetsappige romcom die me bijna de gehele speelduur heeft geïrriteerd geef ik ook geen halve ster, puur omdat er altijd wel punten zijn waar aandacht is aan besteed.
Zou best kunnen kloppen, maar naar mijn idee is dat geen reden om meteen een halve ster uit te delen.
TragieStar.*
Nee, een 0,5* geeft aan dat er toch een moment is geweest wat ik wel leuk vond, of iets anders. Een film kan voor mij nooit 100% waardeloos zijn, want er is altijd wel iets waardoor je verder kijkt. Maar 1* gaat wel weer beetje ver vind ik.
Camerawerk was misschien wel oke, maar daar heb ik niet eens meer opgelet. Meestal let ik daar zoiezo niet op, aangezien ik daar toch niet echt verstand van heb.
Het laatste was ook meer als grapje bedoeld, maar ik denk over het algemeen dat mannen dit eerder zullen waarderen als vrouwen.
@Jeroentjuhhhhh, dat kan. Maar vroeger op school was dat wel altijd zo. Je kreeg nooit een 0. Dan zeiden ze altijd; Je krijgt een 1, ook al heb je alles fout en alleen je naam opgeschreven. Dus een 1 voor de moeite. Want een 1 is niet het laagste, maar dat is een 0. Maarja, dit gaat eigenlijk helemaal nergens over
Cinemaniak
Hehheh, klopt. Meestal zie je 's avonds toch een vrij 'gemend' publiek, maar toen ik ging (21u.) was denk 75% van de vrouwen thuis gebleven
Ik kon de film toch waarderen, terwijl ik allesbehalve laagopgeleid ben of in mijn vrije tijd er zo bij loop. Net als mijn vrienden. Eén van mijn vrienden met wie ik ging had New Kids nooit gezien en had het eerste kwartier zichtbaar moeite om er een beetje in te komen, maar vanaf dat moment zakte zijn niveau eindelijk. Ik heb ook gemerkt dat het ideaal was om deze film vlak voor je vakantie te kijken, om je verstand volledig op 0 te zetten
TragieStar.*
Een deel van mijn familie komt uit Brabant en ik heb zelf in Brabant gewoond dus dan snap ik dat wel
Al wist ik al vanaf het begin dat Brabanders of hoe je het schrijft, anders waren, wat me soms niet aanstaat. Maar zo erg als New Kids is het ook weer niet

New Kids Nitro
2011

'New Kids'-bedenker komt volgend jaar met Nederlandse carnavalsfilm

'New Kids Turbo' is morgenavond (1 januari) te zien op televisie: 'Beetje dubbel gevoel krijg ik erbij'

Steffen & Flip, het duo achter New Kids, komt na vijf jaar weer met nieuwe speelfilm

De Marathon
Drama / Komedie, 2012