• 9.374.498 stemmen

Geregisseerd door: Patrick Durham

Met onder meer: Brian Austin Green, Vinnie Jones en Michael Clarke Duncan

Gesproken taal: Engels en Turks

Plot Cross

"To Stop an Ancient Evil, It’s Gonna Take Big Guns, Hard Sticks and Exploding Balls"

De film speelt zich af in Los Angeles. Een maffiabaas heeft daar de touwtjes stevig in handen. Hij heeft een bijzondere gave: hij kan zichzelf in welk dier dan ook transformeren. Tot nu toe heeft hij van niemand wat te duchten. Maar dan verschijnt Callan (Brian Austin Green) ten tonele. Hij ontvangt zijn bovennatuurlijke kracht van een oud Keltisch Kruis. Een groep wapenexperts is hem behulpzaam in het volbrengen van zijn missie om de maffiabaas te stoppen.

avatar van blurp194

blurp194

Bizar slechte film. Alsof ze er hun best voor gedaan hebben om een slechte film te maken... want sommige dingen zijn dan toch wel weer best goed. Wat het echt helemaal verpest is dat ze een soort van real-life soap achtige enscenering lijken te willen bereiken. Komt over als heel erg slecht acteren. Hmm, misschien is dat het ook wel...

Verbazingwekkend dat Vinnie Jones zich hiervoor heeft laten strikken - voor zover ik tot dusver zie kiest hij altijd wel goede films uit, maar dit is toch overduidelijk een misser. Enige lichtpuntje verder is Susie Arbomeit die Sunshine speelt - als dat tenminste zo heten mag.

avatar van Ylumina

Ylumina

Ik zou als regisseur deze film niet eens uitbrengen. Had wat "hoge" verwachtingen vanwege een paar bekende acteurs die erin spelen. Maar alleen de politie agent is geloofwaardig. En vind de rol van Sunshine totaal overbodig. De manier waarop de "held" van het verhaal een meid leert kennen sloeg nergens op. Zoals bij hem thuis na de bar. Niks romantisch aan, zonde.

Het was emotieloos geacteerd. Geen spanning, geen echte actie, verhaal schots en scheef.

Echt jammer. Want de cover is inderdaad wel mooi. En het had een mooi verhaal kunnen zijn.

avatar van Number23

Number23

Wie kan zich eigen in een dier veranderen??? Heb ik geen ruk van gezien, wat een slechte omschrijving. En wat een matige film! Green acteert gruwelijk slecht, ze hadden er beter een schilpad neer kunnen zetten. Veel personages, veel nutteloze dialogen waar slaat dit op? Vinne Jones en Jake Busey doen nog hun best en ook wel leuk om te zien dat David Carradine nog leeft, maar dat is het wel. Ow nee de bloedmooie, superhot-ass-momma Susie Abromeit speelt ook een rolletje.