Genre: Actie / Fantasy
Geregisseerd door: Ryan Little
Met onder meer: Danny Glover, Vinnie Jones en Corey Sevier
Plot Age of the Dragons
"The Ultimate Hunters VS The Ultimate Prey"
'Age of the Dragons' speelt zich af in een mythische wereld waar kapitein Ahab en zijn volgers jagen op draken voor hun vitriool dat hun wereld van energie voorziet. Ishmael, een charismatische harpoenier gaat hen helpen bij hun zoektocht. De geadopteerde dochter van Ahab, de knappe en stoere Rachel, bestuurt het jachtschip. Ahab's obsessie om wraak te nemen op een grote witte draak die zijn familie afgeslacht heeft toen hij klein was leidt de bemanning steeds dieper in het hart van de duisternis. In het hol van de witte draak worden Ahab's geheimen prijs gegeven en moet Rachel kiezen tussen hem volgen op zijn missie of ontsnappen naar een nieuw leven samen met Ishmael.
Ahab
Young Ahab
Ahab's Sister
Elijah
jarno1975 (moderator series)
Ziet er goed uit. Ben hier wel benieuwd naar
louisvf
Komaan jongens, trailer ziet er toch al erg slecht uit...
Zo ook de poster/cast/crew...
maartendiep
Het was best een leuk filmpje om te kijken.
Het verhaal is niet enorm sterk. Meer een slecht verwerkte jeugdtrauma dat iemand, in dit geval Danny Glover, tot waanzin drijft. En in dit geval duurt dat de hele film. Ik ben absoluut geen fan van Danny Glover, maar deze rol speelde hij best aardig.
Vond het einde van de film wel wat slap.
Jeronimus76
Persoonlijk vond ik het niet zo'n beste film.
Het acteerwerk is net iets minder dan dat van de gemiddelde nederlandse soap.
Het camera werk is net iets beter, maar wordt teniet gedaan door de zeldzaam slechte special effects (niet specials aan dus). Beetje ala jaren 80 misschien eerder. Dus als je van dat soort nostalgie houdt kun je wellicht het visuele aspect nog wel waarderen.
Maar dan moet je verder niet op het verhaal letten.
Geen idee wat het motief was om dit te produceren.
Verhaal had wel enige potentie, maar de uitvoering is hopeloos mislukt.
Gezien de cast een duur afstudeerwerkje met een onvoldoende....
Metalfist
De poster lijkt zo een vervolg te zijn op Fire & Ice - The Dragon Chronicles dus ik hoop dat dit ook snel in de budgetbakken terecht komt, kan best wel leuk zijn.
Navarre
Kort maar krachtig: Een draak van een film.... Zoals verwacht door trailer en poster.
Ach gewoon gevalletje popcorn vermaak, meer niet.
Cast matig jammer van Glover en Jones.
Verhaal was redelijk.
2,5 ster
Misgunner
wat een langdradig saai verhaaltje
het leuke vrouwtje was het enige pluspunt
zelfs Vinnie was niet in zijn normale rol als de badass .. allemaal beetje jammer dus
bobbydigital01
Een ster voor de cast meer niet.
Deze animatie's kunnen niet meer anno 2011..
TheThirdMark
Het verhaal rammelt een beetje maar al met al toch wel goed vermaakt.
Het laat zien dat films tegenwoordig ook vermakelijk kunnen zijn zonder een overdaad aan special effects (dat mensen een film daar direct op afrekenen zegt al een hele hoop)) waarbij het verhaal een none-item is.
Slechts 2.5* omdat er voor mij weinig waarde in zit om hem snel nog eens te zien.
bobbydigital01
Het verhaal rammelt een beetje maar al met al toch wel goed vermaakt.
Al kan het verhaal nog zo mooi zijn!!!!!!!!
Als de film er niet uit ziet,hoef ik er niet naar te kijken...voor mij is dat logisch
Xtrickz
Dit is zeker zo slecht als dat ik hoopte dat hij niet zou zijn..
Helaas.. Cliché, gedateerde CGI en voorspelbaar.
Laten liggen deze.
2* omdat ik hem af heb kunnen kijken.
Noodless
Zeer zwak qua verhaal, spanning en actie. De stem van Glover irriteerde een beetje in deze film.
Rachel is wel een mooie verschijning. De draak was niet echt geslaagd. Snel vergeten ! 3/10
Ik heb dit heel snel weer uitgezet.... te snel voor een stem, al lijkt het me welhaast een onmogelijkheid om de 0,5 nog te voorkomen...
Shields up
Een echt Kip in de Put film, wat een vresssssssssssssssssselijke slechte film. Ik wilde eigelijk 0 sterren geven, maar helaas kan dat niet. Ik had net zo goed naar mijn schoonmoeder kunnen kijken, dat is ook een draak op leeftijd
lanki101
Wat een poepie film. Niet aan te raden.... Echt een B film, snap niet wat Vinnie Jones in deze film doet met een B rol ook nog eens.... 1,5* Maximaal....
Davidus
Dit kan toch gewoon niet. Er zijn toch zeker wel minimale vereisten zijn waar een film aan moet voldoen.
Het begin ging nog wel enigzins. Ook al slecht, maar je denkt ach wie weet, slechter kan het niet, maar ja hoor hoe langer het duurde hoe slechter.
Op zich ook een kunst om alles slecht te doen; personages, verhaal, dialogen, plot.
En wat een superslechte rol van Danny Glover, sjezis, wat heeft hem bezield hier aan mee te doen? De onzin die hij uit zijn mond krijgt: quasi-filosofisch, en dat met die warme, donkere stem van hem...
Zo belachelijk slecht heb ik eigenlijk weinig films gezien
Knoei
het was zo schandalig slecht dat ik m'n internetprovider opgebeld heb om te zeggen dat het me spijt dat ik bandbreedte aan deze film verpild heb..... och och och wat doe je me aan glover
lanki101
Gewoon heel slecht..... Niet aan te raden aan de gemiddelde film liefhebber!
*Thijs*
Het is dan misschien een regenachtige zondag, gezien de reacties hier kan ik vandaag toch beter de puzzel uit de krant gaan maken..
bve87
Zoals bovenstaande berichten al aangeven is dit niet de beste film van 2011
Helaas las ik de comments pas op 2/3e van de film.
Turbodevil
Ik vond hem niet slecht, ik kijk graag naar dit genre maar richting het einde werd het verhaal wel wat minder net als de actie.
lala83
Hahahaha die moet ik onthouden die was echt goed cliche.....
komerad
Is dit nu die historisch verantwoorde film over het uitsterven van de draken?

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

Dragonheart 3: The Sorcerer's Curse
Avontuur, 2015

Outcast
Actie / Avontuur, 2014
gebaseerd op boekobsessieheldharpoon wraakrivaliteitdraakdangerjachtescapadedeadlymind and soulunfulfillmentdangerous animalobsessive quest