• 9.374.652 stemmen

Geregisseerd door: Eric Brevig

Met onder meer: Anna Faris, Dan Aykroyd en Justin Timberlake

Releasedatum: 10 februari 2011

Plot Yogi Bear

"Please do not feed the bears."

Yogi is een beer die in het Yellystone Park woont. Daar staat hij bekend, vanwege zijn talloze pogingen om picknick-mandjes te stelen van kampeerders. Dit tot groot ongenoegen van Park Ranger Smith. Yogi wordt altijd bijgestaan door de jonge beer Boo-Boo. Wanneer Yogi erachter komt dat de gierige Mayor Brown het Yellystone Park voor eens en altijd wil sluiten, moet hij een team vormen met Boo-Boo én oude vijand Ranger Smith om dit tegen te gaan, anders zullen families nooit meer kunnen genieten van de natuur en raken Yogi en Boo-Boo hun ''thuis'' kwijt. Tijdens het avontuur maken ze kennis met Rachel, een natuurdocumentaire-maker, die Yogi en Boo-Boo probeert te filmen voor haar volgende film.

Yogi Bear (stemrol)

Dirty Shopper

Elderly Purse Lady

avatar van -M-

-M-

Op zich gaat deze film wel. Maar dan wel echt voor kinderen.

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Leuke komedie die niet alleen leuk is voor de kinderen, maar ook zeker leuk genoeg is voor het hele gezin. Dan Aykroyd steelt de show wat mij betreft als Yogi. Hij brengt hele flauwe humor, maar wel geinige flauwe humor. Hmm... lees net dat Justin Timberlake Boo Boo insprak. Oke die had ik er niet uitgehaald eerlijk gezegd, niet herkend.

Anyway aardige film.

Voor een regenachtige middag zou dit wel een leuke film kunnen zijn.

Ik vond de film totaal niet grappig en ik irriteerde mij aan de stem van Yogi Bear en

aan het domme blonde meisje/vrouw :s

avatar van Betamax

Betamax

Voor een keer leuk om te ziem.

Best wel mooi gedaan en een aardig verhaal.

De blonde dame speelde ook in Scary Movie, is inderdaad geen topper.

avatar van handelaar

handelaar

Sorry maar ik geef toch echt de voorkeur aan de ouderwetse Hanna-Barbera Yogi Bear.

avatar van Wamel

Wamel

Geen wereld film maar absoluut de moeite waard. Vond hem grappig en het was allemaal leuk in elkaar gezet. Had van mij wel wat langer mogen duren. Zeker een aanrader!

avatar van cm_punk

cm_punk

handelaar schreef:

Die hebben al een film.

avatar van Rodger

Rodger

wel aardig, om een keer te zien... zaten wat leuke fragmenten in...

2.**

avatar van AmazingPP

AmazingPP

Net een krappe voldoende krijgt deze ietwat flauwe film van mij. Het had allemaal wel stukken beter gekund, maar toch wil je weten hoe de film afloopt. Er wordt zeer middelmatig in geacteerd door de echte acteurs, de twee beren zijn goed naar te kijken, qua animatie en stemmen. Best aardig voor een regenachtige middag met de kinderen, maar meer ook niet. 2,5 *

avatar van ibendb

ibendb

Waackx schreef:

Ik vond juist dat Aykroyd en Timberlake het goed deden als Yogi en Boo-Boo, ik zal niet weten wie beter hun stemmen hadden kunnen nadoen dan die 2.

Neenee, in het vlaams bedoelde ik.

avatar van komerad

komerad

zei Han Solo

avatar van m1chel

m1chel

• 1948 berichten

Erg leuke film. Grappig verhaal, leuke animatie en het is en blijft een kinderfilm. Ik vind zelf dat er mensen hier de film beoordelen alsof ze naar een of ander oscar waardig product hebben zitten kijken. Erg leuke film en vooral leuk voor de kids. 3*

avatar van Mystery90

Mystery90

Na het zien van de trailer had ik er mij wel veel meer van verwacht...

avatar van Waackx

Waackx

handelaar schreef:

Waarschijnlijk The Jetsons.

avatar van mnrk

mnrk

Deze film is best wel in orde....

Hoewel deze film erg gericht is op de "kids" is het toch wel leuk om naar te kijken.

Het verhaal is prima te doen en wordt ook wel leuk gebracht, Dan Akroyd als Yogi was leuk maar ik had Justin Timberlake niet herkend als Boo Boo.

De combinatie met animatie was in orde en zag er allemaal best oke uit...

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Na een hele nacht horrorfilms de volgende dag wat tegengas gekregen met ene Yogi Bear. Veel negatieve verhalen over deze verfilming gehoord, maar het scheelt waarschijnlijk dat er voor mij weinig sentimentele waarde aan deze beer hangt. Van de 6000 cartoons die ik vroeger zag, heb ik deze serie in ieder geval zelden gezien. En ik vond de film in ieder geval nog best meevallen. Wat je ziet is wat je krijgt en dus is Yogi Bear niets meer dan een kleurrijk, over de top en en vrolijke kinderfilm met veel visuele grappen en om de zoveel tijd eens een woordgrapje voor de wat oudere kijker.

Maar goed, uiteindelijk is Yogi Bear wel weer in dezelfde categorie te gooien als Garfield en Scooby Doo. En dan niet alleen omdat het over een CGI beest gaat. De twee harige hoofdkarakters (met stemmen vna Akryoyd en Timberlake) zijn prima en ook het bijrolletje van Daly is lekker over de top, maar daar staan vrij belachelijke rollen tegenover als ranger Smith, dat hulpje dat qua geluid een exacte kopie van Jason Lee is of de altijd vervelende Anna Faris in opnieuw een verschrikkelijke rol. Snap niet hoe mensen Yogi Bear irritant kunnen vinden als er zo'n Faris de hele film rondhuppelt. Verder kent deze film de meest belachelijke en crappy green screen effecten ooit. Bekijk alleen die scène in dat bootje en laat je meevoeren naar de jaren '40 waar dergelijke special effects nog gebruikt werden voor een autoritje.

2 sterren.

avatar van daxclusive

daxclusive

Had veel meer van de film verwacht, helaas hij viel tegen.

avatar van K. V.

K. V.

Geen verwachtingen bij deze film, maar voor een jeugdfilm was hij zeker niet slecht. Een simpel verhaal, wat humor en je hebt een licht verteerbare film.

Yogi zag er wel goed uit, voor mij was de combinatie van echte mensen en animatie wel geslaagd.

Wel een korte film, maar ze hebben het verhaaltje mooi afgerond, zonder het nodeloos te rekken.

avatar van Hostelg

Hostelg

gewoom wat ik had verwacht een leuke kinderfilm.

avatar van erpunited

erpunited

Ik vond hem tegenvallen. Had er meer van gehoopt. Misschien omdat ik de smurfen pas heb gezien, valt deze ook tegen. Die vond ik een stuk beter

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Mooie natuurplaatjes en het verhaal waar weinig kanten mee kan uitgegaan worden, zat nog redelijk goed in elkaar.

De humor ligt in dezelfde lijn als die van Garfield - zelden grappig dus. Maar het kijkt allemaal vlot weg. Ik vind dat Yogi Bear wel iets weg heeft van Homer Simpson qua stem en handelingen. Ook die ruimtescène leek wel een verwijzing naar The Simpsons.

De film is duidelijk afgestemd op kinderen. Maar als volwassene heb ik er mij zeker mee vermaakt. Eindelijk nog eens een film waarin het thema natuurbehoud centraal staat. Prachtig gemaakte scènes zijn die met het vuurwerk en op het einde met het vliegtuigje.

Groot pluspunt is de korte speelduur. Ook Justin Timberlake deed het verrassend goed als de stem van Booboo.

avatar van daxclusive

daxclusive

Redelijk leuke animatiefilm.

Ik had meer van Yogi Beer verwacht, meer humor en meer avontuur.

Ondanks het niet helemaal was wat ik verwacht had, vond ik Yogi en BooBoo leuke momenten hebben en het stukje natuur van Yellystone Park prachtig.

avatar van qwatje

qwatje

Deze film afgelopen week gezien in 3D op de nieuwe 3d TV, dit voegt echt wat toe aan deze basic leuke familiefilm. gewoon zeker de moeite waard en een punt extra vanwege de prachtige 3d extras!

avatar van MrWhatyousee

MrWhatyousee

Ik heb net deze film zitten kijken en me eigenlijk geen moment echt verveeld.Vooral leuk dat het met gewone mensen is en niet echt tekenfilm ofzo.En ik vond het einde ook erg origineel.Al met al een 3.5 ster.

avatar van moviemafketel

moviemafketel

• 19752 berichten

Vond er niet zoveel aan. Keek vroeger wel heel vaak de tekenfilms van Yogi Bear en zijn maatje Boo-Boo, maar deze film-versie vond ik de tekenfilms geen eer aan doen. Aykroyd en Farris hadden er ook niet echt veel zin in leek het. Geen chemie. Ook viel er weinig te lachen en gebeurde er vrij weinig. Hier en daar wat leuke momenten. De ingesproken stem van Yogi paste wel goed bij het karakter. Eind goed al goed-movie waar de kleintjes vast van zullen genieten. Voor mij helaas niet weggelegd.

avatar van Movie Kris

Movie Kris

Af en toe kan een kinderfilm eens lekker ontspannend werken. Dus waarom niet voluit gaan voor Yogi Bear. Daarmee is het belangrijkste dan ook gezegd: als volwassene die eens van leuke duidelijke no nonsense houdt is dit wel leuk. Ook voor kinderen tot een jaar of zeven of acht is dit best wel heerlijk vermaak. Het is echter zeker geen geweldige familiefilm: je moet zelf al een beetje in de mood zijn en ik kan me voorstellen dat oudere kinderen het al gauw flauw gaan vinden: de hele opnames lijken in de studio gemaakt (op misschien enkele scénes na) en voor een releasejaar als 2010 had dit allemaal echter kunnen en mogen aanvoelen. Het verhaaltje is heel erg rechtlijnig (uiteraard ok voor kinderen bedoeld) en bevat zelfs daar nauwelijks echte verrassingen. De computeranimatie van Yogi en BooBoo is niet slecht, maar zeker niet top. De acteurs lijden aan een sterke overacting, wat ook deels met het doelpubliek te maken heeft, maar anderzijds waren er ook scènes waarbij er iets meer spontaan lijkende emotie getoond zou mogen worden en ook daar lijken de acteurs weggelopen uit een doordeweeks low-budget kinderprogramma. En toch geef ik het nog een twee en een half. Het moet niet allemaal te moeilijk zijn, heb af en toe eens kunnen lachen en kids will love it. Een beetje raar eigenlijk: hoop ook dat de producers en regisseur iets bijleren van deze tekortkomingen en kijk in dat geval ook wel uit naar een (hopelijk iets sterkere) nummer 2.

avatar van witboek

witboek

Voor kinderen is dit zeker een geslaagde film.

avatar van Dk2008

Dk2008

Eigenlijk een onzinfilm die toch hartstikke leuk gemaakt is. Vooral aan het begin dacht ik even gaat het hem worden of toch niet. Het verhaal heeft erg weinig om handen, en daar zijn inmiddels al tientallen van gemaakt. Een corrupte burgemeester die foute plannen heeft met het park en daar wordt dan tegen in gegaan. Hier en daar flauw, kinderlijk ook wel, maar ja dat is meestal toch wel zo met die familiefilms. Dat weet je al van tevoren.

Zodra het vuurwerk de lucht in gaat wordt het toch een erg leuke film met een hoge tempo en veel grappen. Op sommige momenten gaan ze er vliegensvlug door heen, zo zitten ze op een boom en opeens staan ze op de grond. Een soort jeugdsentiment, gezien de oude tekenfilms, maar dan in een modern jasje. Eigenlijk gedurfd, maar wat mij betreft toch goed gelukt.

Ik ben vooral niet voor het verhaal gegaan maar meer hoe ze alles in elkaar hebben gezet met die animatie en zo en dat is vaak toch gewoon goed. Yogi en Boo-Boo lijken wat karakter betreft heel erg op Fred en Barney van The Flintstones ook van Hanna en Barbera. Yogi, haantje de voorste, die het wel even zal regelen en Boo-Boo het goedaardige wat sukkelige maatje, die al ziet aankomen dat één en ander weer mis gaat maar erg lief. De stemmen zijn ook goed.

Veel beter dan ik in het begin vermoedde, met leuke details erin zoals het schildpadje, het vuurwerk en de vliegmachine. Anna Faris mag er ook wezen. Kortom, weinig op aan te merken. 5.0

avatar van ziggy06

ziggy06

Dit lijkt me een film voor een jonger publiek, gezien ook de casting. Door de ogen van een kind geef ik 3,5 ster....

avatar van Dk2008

Dk2008

Dk2008 schreef:

Ik vond de tekenserie vroeger niet zo leuk en eigenlijk nu nog niet. Aan de andere kant kan je je afvragen waarom ze het op deze manier hebben gedaan, en niet gewoon een animatiefilm.

Echte acteurs kunnen zich in dit soort films nogal aanstellen. Dit wordt later minder vanwege het verhaal. Tom Cavanagh als Ranger Smith doet het wat beter, T.J. Miller als Ranger Jones overdrijft wat meer. Al vind ik het allemaal nog wel meevallen.

Animatie blijft goed, ook leuk gedaan, met het schildpadje, Yogi en vooral Boo-Boo die erg lief is. Ik vind dat dit beter tot zijn recht komt dan in die oude tekenfilms. De stemmen zijn verder goed.

Op de dvd staat o.a. ook een vergelijking van deze film en de oude animatiefilms. En dan vind ik dat ze dit toch heel goed hebben gemaakt.

Ook al is het niet doorlopend even leuk, zijn er toch ook veel grappige momenten vanwege de twee beren. Het verhaal blijft ook redelijk amusant en het is leuk gemaakt. 5.0