Genre: Animatie / Avontuur
Geregisseerd door: Eric Brevig
Met onder meer: Anna Faris, Dan Aykroyd en Justin Timberlake
Releasedatum: 10 februari 2011
Plot Yogi Bear
"Please do not feed the bears."
Yogi is een beer die in het Yellystone Park woont. Daar staat hij bekend, vanwege zijn talloze pogingen om picknick-mandjes te stelen van kampeerders. Dit tot groot ongenoegen van Park Ranger Smith. Yogi wordt altijd bijgestaan door de jonge beer Boo-Boo. Wanneer Yogi erachter komt dat de gierige Mayor Brown het Yellystone Park voor eens en altijd wil sluiten, moet hij een team vormen met Boo-Boo én oude vijand Ranger Smith om dit tegen te gaan, anders zullen families nooit meer kunnen genieten van de natuur en raken Yogi en Boo-Boo hun ''thuis'' kwijt. Tijdens het avontuur maken ze kennis met Rachel, een natuurdocumentaire-maker, die Yogi en Boo-Boo probeert te filmen voor haar volgende film.
Yogi Bear (stemrol)
Mayor's Tailor
Dirty Shopper
Elderly Purse Lady
papaEd
vanmiddag met de kleine in de bios gezien in 3 D een leuke familie film. Verveelde niet en er zaten leuke momenten in. Ook de muziek was wel goed.
queenie
Erg leuke familiefilm. Leuk gemaakt die beren met echte mensen. 4*
Kiros
Vandaag met de kleine gezien. Viel me niet tegen.
Het was niet een kinderfilm voor de allerkleinsten zoals een 'Mega Mindy' wel is.
De 3D effecten waren niet overdreven in aantal maar werden een paar keer leuk gebruikt.
Al met al een leuke vrolijke en goed uitziende familiefilm.
underground
Nu ik hem heb gezien denk ik er toch anders over best een leuke familie film komiche stukken en echt goed te volgen
mug13
Mooi,grappig een leuke film voor de hele familie.
knightfightx
Net 720p versie gekeken met een jonko. WAT een underrated film zeg! Van begin tot eind boeiend! Best leuk verhaal, fijne actie, stunning visuals, voor mij een echte laugh out loud humor, fantastisch!
Dikke aaanrader!
4.5
nextrow
Leuke film, heb mij wel vermaakt. Mooi grafisch gemaakt. Wel een film om 1x te zien. Erg leuk voor kinderen.
tommiew
Leuke film, ik had er geen hoge verwachtingen van, maar moest regelmatig erg lachen. Vlot tempo, verveelde geen minuut.
Prima.
RickZ
Combi van animatie en echte beelden, voornamelijk een kinderfilm maar voor volwassenen is de (soms droge) humor ook wel leuk. Aanrader voor kids.
Waarschijnlijk een film op het Garfield-nieveau.
Zoiets ja...
killer13
leuke film
dit had ik niet echt verwacht maar ik heb goed kunnen lachen met deze film. het niveau is niet al te hoog maar dat beperkte de pret absoluut niet voor mij. de humor deed me denken aan tekenfilms die ik vroeger altijd keek en de droge humor kon ik ook erg apprecieren. yogi die op diverse wijze picknickmanden probeert te stelen is hilarische en dat hij dat de 2de helft van de film niet meer doet/kan doen vind ik jammer. maar hoe dan ook, het is een leuke film die zeker een 3.5 verdient.
NovaChe
Heb echt genoten van de film. Was best bang dat het tegen zou vallen. Vroeger genoot ik echt van de cartoons van Yogi (behalve die space race ding). Was dus bang dat het echt finaal de mist in zou gaan.
Ik heb genoten van Yogi Bear en BooBoo en de rest. Snak gewoon weer naar de cartoons.
Waackx
Nooit echt van Yogi Bear gehouden maar ik was wel nieuwsgierig wat men ervan had gemaakt.
De film blijft trouw aan de tekenfilm en speelt gewoon af in Jellystone Park en niet in andere hippe plaats ofzo.
Leuke cast, maar het valt nu pas op wat een irrtante stem Yogi eigenlijk heeft.
80 minuten is eigenlijk te lang voor mij.
Maar eigenlijk vraag ik me af waarom dit soort tekenfilms verfilmd worden (behalve natuurlijk om geld ermee te verdienen), maar de jeugd kent de tekenfilm niet en de oudere genreatie;
zit men hier echt op te wachten ?
Maar goed dit blijft een kinderfilm maar ik word hier te oud voor.
SnakeDoc
Teken film serie eigenlijk nooit echt gezien. Typetjes spraken me totaal niet aan.
Ook deze film had ik opzich kunnen laten schieten. Veel vervelende personages en een overdreven verhaallijn met weinig grappige momenten.
Zo'n film die zelfs met 80 minuten eigenlijk nog steeds te lang duurt.
hutsekluts
Voor de kleintjes best aardig, maar echt grappige momenten waren toch wel schaars.
Film zal niet al te lang in de herinnering blijven.......
TheLionKingFan
Ik ga er binnenkort heen! In het Nederlands,want mijn ogen zijn snel moe
Teleurstellend filmpje, vol met standaard personages, die allemaal op een overdreven manier worden neergezet, waarbij het belangrijkste element, namelijk de humor, nogal eens ontbreekt.
Ook het verhaaltje is zo standaard als maar zijn kan. Yellystone Park wordt bedreigd met sluiting, zouden Yogi en zijn vrienden dit kunnen voorkomen? Zoiets is al in tal van andere films voor en ook uitgekauwd.
Er zijn nog een paar kleine pluspuntjes. De makers zijn redelijk trouw gebleven aan de tekenfilmserie van vroeger. En Anna Faris is nog wel een lichtpuntje tussen de verder, erg matige en pijnlijk ongrappige andere acteurs.
John Lee Hooker
Eens met Spetie.
Dit is gewoon te saai voor woorden en ik kan me eigenlijk niet indenken dat kinderen het wèl helemaal te gek vinden. Die beer zelf was helemaal niet zo grappig en de situaties waar hijzelf en Boo-Boo terecht kwamen waren ook allebehalve lachwekkend of plezierig.
Die zakenmannen stelden zich erg aan met hun protesten. En waarom toch steeds dat raampje dat vast blijft zitten... totaal niet grappig ofzo.
Verder gewoon volgepropt met standaard personages, toevalligheden en clichés.
Overigens stoorde ik me eraan dat de Amerikaanse tekst gewoon omgezet was in het Nederlands want dan zie je van die monden bewegen terwijl er geen geluid uit komt. Tja... kleine kinderen zullen waarschijnlijk wel geen ondertiteling kunnen lezen maar ik vond het erg irritant.
En ik had maar liefst drie Amerikaanse vlaggen aangetroffen, in dezelfde ruimte. Twee kleine vlaggetjes op het bureau en een hele grote vlag achter het bureau van die Mayor Brown. Voor de 1000e keer komt het chauvinisme weer terug en dat is hatelijk.
De 3D voegde niet zoveel toe.
Voordat de film begon kwam er een kort stukje van de Looney Tunes met Roadrunner en Wile E. Coyote, die al vele malen leuker was dan deze 80 minuten.
Niet veel aan.
Dstalker8
Ik heb in geen enkele bioscoop (in mijn omgeving) de originele versie kunnen vinden erg jammer
TheLionKingFan
Goed uitgewerkte feel-good film.
3,5 voor de film zelf,0,5 erbij voor Booboo
Ik zit trouwens met 3 andere groepjes alleen de film te kijken.
ibendb
Heb deze film nogmaals gezien en vond hem echt tegenvallen!
de eerste keer vond ik hem nog goed, maar nu was hij gewoon saai.
het verhaal was slecht, de voice-overs waren maar zo,...
echt niet goed.
Waackx
Heb deze film nogmaals gezien en vond hem echt tegenvallen!
de eerste keer vond ik hem nog goed, maar nu was hij gewoon saai.
het verhaal was slecht, de voice-overs waren maar zo,...
echt niet goed.
Ik vond juist dat Aykroyd en Timberlake het goed deden als Yogi en Boo-Boo, ik zal niet weten wie beter hun stemmen hadden kunnen nadoen dan die 2.
jeeke21
Heel mooie kinderfilm ! Zelfs ik heb me met sommige scenes een breuk gelachen !
John Lee Hooker
Zelfs ik heb me met sommige scenes een breuk gelachen !
Welke, als ik vragen mag?
TheLionKingFan
Welke, als ik vragen mag?
Yogi die danste op I like big buts
barcam
Totaal niet verwacht maar zeer leuke film. Heb vroeger heel veel naar Yogi Bear gekeken en vreesde dat meer levensechte figuren in plaats van platte 3d figuren mijn jeugdsentiment zouden vergallen maar de transformatie is uitstekend. Vond het ook leuk om Anna Faris nog eens te zien. Aanrader.
soom
Yogi Bear... Hm. Vraag me al een tijdje af (sinds ik 'm gezien heb), of ik dit vroeger in een tekenfilm versie gezien heb, als jong meisje. Ik weet het niet meer
. Ik weet alleen dat ik, inmiddels best wel een tikkie volwassen, (ergens dan, okay), dit nog best kon waarderen. Ik ben en blijf ook ergens in m'n ontwikkeling 10 jaar
... Daarom vond ik dit erg leuk, vermoed ik. Het was best vermakelijk, en Yogi is ook een schattige beer, waren alle beren maar zo lief en leuk.
Xtrickz
In bluray gezien. Vond de kwaliteit van de details leuker om naar te kijken dan de film zelf.
Een beetje TE kiddie. Die boswachter was echt een pussy met zn overblij gedoe hele tijd. Vervelend! Ik vond deze film zonde van mijn tijd..
2* omdat ik het tot einde heb vol gehouden
Beledigende beer.
Zelfs in 3D valt er erg weinig te beleven aan deze uiterst voorspelbare kinderfilm met de beroemde beer. De humor is ontzettend flauw en het verhaal is uiterst mager. Een handjevol aardige driedimensionale effecten helpen een beetje de tijd door te komen, maar eigenlijk is dit een belediging voor de originele comics en cartoons.
Doorsnee (in 3D).

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles Forever
Animatie / Actie, 2009