• 9.385.294 stemmen

Collision (2009)

Drama | 300 minuten (miniserie, 5 delen)

Speelduur: 300 minuten (miniserie, 5 delen)

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Marc Evans

Met onder meer: Douglas Henshall, Dean Lennox Kelly, Lucy Griffiths

Plot Collision

Achter het verwrongen metaal en de belaste hulpdiensten spelen de onzichtbare drama's zich af. Als inspecteur-detective Tolin de taak op zich neemt om de dossiers eens door te nemen, onthult hij gebeurtenissen en wendingen die ertoe leiden dat de slachtoffers op hetzelfde moment zijn pad kruisen. Naargelang zijn onderzoeken vorderen, komt hij terecht in een andere en extreem gevaarlijke wereld van doofpotaffaires, smokkel, gebroken relaties en moord. En dan vindt er een zwaar verkeersongeval plaats, een moment van totale chaos. Een groep vreemdelingen delen op hetzelfde ogenblik een bepaald moment dat voor altijd hun leven zal veranderen.

avatar van badfans69

badfans69

Goeie degelijke mini serie met spanning, drama en een vleugje actie

5 afleveringen van 45 min

Trailer

avatar van Tarkus

Tarkus

Het begon allemaal nogal traag en een beetje verwarrend.

Maar uiteindelijk loopt deze miniserie uit op een goed gemaakt drama met de nodige spanning en mysteries.

Ik heb me er niet bij verveeld, en ook de duur, meer dan 3 uur en 40 minuten was geen obstakel.