• 9.372.269 stemmen

Geregisseerd door: Kang Woo-suk

Met onder meer: Park Hae-il, Jung Jae-young en Yu Jun-sang

Gesproken taal: Koreaans

Plot Iggi

"A secret buried underneath."

Hae-guk Ryu krijgt te horen dat zijn vader is overleden en gaat naar het afgelegen dorp waar zijn vader woonde de begrafenis bijwonen. De dood van zijn vader roept vragen bij hem op en hij begint een onderzoek. Terwijl hij het mysterie rond zijn vader probeert te ontrafelen volgen de dorpelingen en dorpsoudste iedere stap die hij maakt.

Ryoo Hae-gook

Ryoo Mok-hyeong

Chief Prosecutor

Detective Kim

avatar van stinissen

De meeste films uit Korea vind ik erg goed maar deze kwam maar niet op gang , kan natuurlijk ook aan mezelf liggen.

avatar van NLjoeri_30

NLjoeri_30

Vreemd dat je de enige bent met kommentaar op deze film stinissen, ik ben van voornemen de film te zullen zien later deze week en kom absoluut mijn mening nog plaatsen ivm een hevig gebrek aan! Denk dat ik de film erg goed ga vinden omdat de dorpsoudste maar ook de rest van de inwoners er een onaangename gewoonte op na houden, kan me zo voorstellen dat het een dreigend en mystiek tintje extra geeft aan een verhaal die me toch al zeer aanspreekt! 189 Mensen wereldwijd die via imdb hebben gestemd geven ook al gemiddeld een 7, moet toch goed nieuws zijn, maar we maken het zelf nog altijd wel uit en na het zien van deze Zuid-koreaanse film kom ik mijn bevindingen als beloofd nog geven, hoop dat ik het niet met je eens zal worden want echt een hekel aan langdradigheid.

avatar van Raffael77

Raffael77

Heerlijke film met goed acteer werk, spannend sfeertje en goed verhaal. topper uit asia

avatar van joolstein

joolstein

Sfeervolle en door de tijdsduur van 2 uur en 43 min. ook een redelijk pittige zit. Gelukkig is de film het ook waard. We zien eerst een intro dat al minstens een 20 min. duurt en waar al heel wat verborgen actie te zien is. Daarna begint de film en zien we Hae-guk Ryu, die heeft gehoord dat zijn vader is overleden, verschijnen in het dorp. De film is zeker niet makkelijk, mede doordat er ook nog meerdere flashbacks tussendoor te zien zijn. Dit is ook het grote manco van de film het wil te veel verhaallijntjes vertellen. Toch zijn er genoeg momenten dat de film mooie, grappig of harde scenes laat zien. De film is zeker niet slecht en een aanrader voor een ieder die tijd heeft en eens wat anders wil. De titel Mos vind ik achteraf wel een hele goede titel.