Kill Speed (2010)
Genre: Actie
Geregisseerd door: Kim Bass
Met onder meer: Greg Grunberg, Robert Patrick en Nick Carter
Plot Kill Speed
"Live Fast Or Die Trying"
Een groep vrienden vliegt met zelfgebouwde high-tech vliegtuigen de grens over om Mexicaanse drugs af te leveren in Californië. Dit alles om hun Hollywood levensstijl te bekostigen. Totdat een mooie jonge vrouw infiltreert in de vriendengroep die niet blijkt te zijn wie ze dachten.
Strayger
totaal: 3,5*
TheThirdMark
Eerste helft van de film was best te pruimen
dogfights tussen Flight team en Fed team
Maar op het moment dat er ook maar iets geacteerd dient te worden zakt de film als een kaartenhuis in elkaar.
Enkel voor de ''onverstoorbare'' piloot in het Fed team en sommige mooie scenes krijgt deze film 1.5* van mij
barcam
Flitsend gemonteerd, super onnozel verhaal, vette vliegtuigactie, dwaze humor, entertainend, slechte acteurs kortom perfecte B-film, zelfs veeeeel beter dan de remake van de A-Team
Jeremiah1989
Eerste helft van de film was best te pruimen
dogfights tussen Flight team en Fed team
perfecte omschrijving!
jollyjoker
snelle film, maar oa verhaal en acteerwerk beneden pijl (hahaha nick carter, die viel me nog een beetje mee), de hele film is het net niet. Voor het eerst in lange tijd een 2 sterren.
Drikturpin
Zo jammer van deze film,acteer werk is zo slecht de flitsende vliegtuig akties zijn gewoon goed,jammer dat er dan geen geld meer was voor wat betere acteurs.
deejeeke
van een B-film gesproken...slecht acteer werk...engiste wat er goed aan was waren de akties met de vliegtuigen.
1234abcde
Hoe durf je zo te oordelen over deze film en mensen er toe leiden om deze film te bekijken.Gewoon diep triest dat deze film een 2,5 krijg dan ben je denk niet helemaal goed in je boven kamer ik kijk al 22 jaar films en dit is toch echt de slechts acterende film die ik ooit heb gezien.Zo ken je wel zien welk niveau hier heerst kwa leeftijd ik denk 12+
HoRRoR-Freak23
vind dat je niet altijd alleen naar het acteer werk moet kijken.
ok, het is een b-film ,maar wel een erg goeie. op het acteer werk na
Puthenaer
Tjee wat knap van je dat je dat nu al kunt concluderen. Volgende keer gewoon eerst beter lezen; je conclusies trekken en niet registreren. Klagen kun je beter in een pm doen. Nu vraag je alleen maar om aandacht.
Zoals je typt, pas je in elk geval wel bij de 12+ groep.
Muyo
Ik heb de film zojuist gezien en ik moet zeggen dat ik hem helemaal niet tegen vond vallen !
Okay, het acteren is niet op zijn best, maar de personages die spelen passen precies bij deze film.
Ik heb me overigens ook nergens aan gestoord.
Het verhaal is eenvoudig, maar door middel van de high-tech vliegtuigen die als vervoersmiddel dienen voor de drugshandel, vond ik alles best spectaculair.
De actie is ook niet slecht en de special effecten zijn best redelijk.
Dan vond ik ook de prachtige omgeving en het gebied waar alles is opgenomen ook erg mooi en dat maakte het kijken ook wat aantrekkelijker !
Al bij al een best geslaagde film, die lekker wegkijkt.
3 sterren.
Delauri
Zoals je typt, pas je in elk geval wel bij de 12+ groep.
helemaal mee eens, en het is qua leeftijd en niet kwa, eerst maar eens leren typen is mijn conclusie
Jasje vol zand.
Ondanks dat er met vele jumpcuts en andere visuele flair te werk wordt gegaan, kan dit niet verbloemen dat de inhoud waardeloos is. De look van de film blijft tevens lelijk en over de acteerprestaties en dialogen dient men beter te zwijgen.
Het verhaaltje over een stel smokkelaars hangt als los zand aan elkaar en is in een vervelend geforceerd jasje gestoken met dito soundtrack. Wat de bijrollende Arnold hier te zoeken heeft is een klein raadsel, al is dat mini-plotje nog enigszins hoopvol. Juist deze intro is voorzien van het heerlijke The Pusher door Steppenwolf.
Matig.
WaynesW
Zwakke film voor als je écht helemaal nix beters te doen zou hebben.
Dat mannetje 'Einstein',...zucht......
0,5/5
mug13
Met moeite afgekeken want deze film is zo slecht.Nick Carter kan het beter bij zingen houden,super irritant die gozer met zijn yo dit en yo dat in deze film.En ja de rest van de acteurs,ik hou er maar over op.(SLECHT).
bobbydigital01
zonde van je dvds haha beter als onderzetter voor je biertje gebruiken
mug13
zonde van je dvds haha beter als onderzetter voor je biertje gebruiken
Ik heb net een krat gehaald,dan kan ik dus nog 23 dvd-schijven verkloten(met slechte films erop)zodat elk flesje een onderzetter heeft.
bobbydigital01
hahaha staat zeker de huiskamer vol met kratten bier!
Magere aktie film in de stijl van de jaren '80 maar heeft helaas niet die charme.
WietseN
leek me wel een leuke film en ging er dus ook echt even voor zitten. na een half uur was ik er zat van. te voorspelbaar, slechte acteurs en nog slechtere script. niet afgekeken en de puntjes ie ik geef is omdat het mij van te voren wel een leuke film leek en ze dus op een of andere manier wel hoge verwachtingen kunnen scheppen.
Basso89
Waardeloze film. Voorspelbaar, lelijke effecten, slechte acteurs en slappe humor.
schram101
Behalve de leuke vliegtuigscenes heeft de film bijna niets om het lijf. Gelukkig zitten er hier een paar van in want de rest is vrij saai, slecht geacteerd, en komt gewoon heel nep over.
Helaas.
Zovilak
Voor de gemiddelde SBS6 kijker waarschijnlijk een prima film. De wat meer ervaren filmkijker zal zich met name irriteren aan het slechte acteerwerk, het slechte script en het bijna lachwekkende einde. Heb erg mijn best moeten doen om de film volledig uit te zitten.

Netflix neemt binnenkort afscheid van de horrorfilm 'The Watchers'

Brooklyn Rules