Caged (2011)
Gesproken taal: Nederlands
Bekijk via Videoland
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Plot Caged
Stella (Chantal Demming) onderdrukt al jaren haar diepgewortelde verlangens. Haar huwelijk kabbelt voort en ze voelt zich niet meer begeerd. Uiteindelijk kan ze haar gevoelens niet langer negeren en begint een dubbelleven. Ze verandert in een "Unicorn", een bijnaam voor vrouwen die in hun eentje parenclubs en erotische feesten bezoeken. Stella bloeit op door al die nieuwe aandacht. Als haar man erachter komt kan hij niet veel meer doen dan haar de vrijheid geven die ze nodig heeft, in de hoop dat het allemaal gewoon een fase is. Op een dag ligt ze bewusteloos in een cel en heeft geen idee hoe ze er terecht gekomen is. Als na dagen nog een tweede vrouw Christine (Babette Holtmann) bij haar in de cel komt, slaat de paniek pas goed toe. Samen proberen ze erachter te komen wie hun ontvoerd heeft. Christine is ervan overtuigd dat het met Stella's lifestyle te maken heeft. Stella ziet zich genoodzaakt haar wilde leven tegen het licht te houden.
Stella
Judy
Laura
Gaya

jordorientje
Dan mankeert er wellicht iets aan je installatie, of je oren, of je hebt een brakke illegale download gekeken. Jammer.
Nou nee, integendeel. Gewoon netjes via Videoland, zoals ik elke film kijk. Zelf zou ik zo'n film namelijk nooit huren, kopen of überhaupt downloaden (no hard feelings)
En met mijn geluidsinstallatie of oren is ook niets mis, want het ligt niet aan het geluid, sorry, misschien verkeerd verwoord, maar aan de acteer "prestaties" zullen we maar zeggen. Wat ik al aangaf: hoe hard m'n volume ook staat, op het moment dat ze op de grond ligt, mompelt ze wat binnensmonds. En zo waren er meerdere momenten in de film dat ik dacht: je mag wel even wat duidelijker articuleren.
Maar goed, wat ik zei, ondertiteling met Nederlandse films zou sowieso heel fijn zijn. Thats all

Stephan
Nou... No hard feelings voor het niet downloaden snap ik niet helemaal.
Maar als een acteur goed articuleert gaat iedereen weer zeggen: "Typisch Nederlands want ze moeten het op de achterste rij ook kunnen verstaan".
Ik snap wat je zegt maar ik vind het grote onzin. Mensen praten niet altijd met volzinnen en in deze film, waarin men naast elkaar op een matras ligt terwijl ze waarschijnlijk worden afgeluisterd is het juist normaal dat je op een fluistertoon spreekt. Ik heb werkelijk NIEMAND gehoord over slechte verstaanbaarheid. Sterker... de quote die ik aanhaal is van een kritische site die er extra op let.
Ik probeer hiermee ook niet jou op andere gedachten te brengen, maar vooral de mensen die dit lezen ervan te overtuigen dat jouw mening nogal afwijkt.
No hard feelings.

john mcclane 2
Een film berucht om zijn expliciete sex scène s .
En die zijn dan ook niet mis .
Maar het verhaal , de montage , en de vormgeving zijn niet zo best .
Het einde is best te doen .
Maar na ruim anderhalf uur , denk ik wel , waar heb ik nou eigenlijk , op een paar mooie naakte dames na eigenlijk naar zitten kijken .

BlueJudaskiss (moderator films)
Maar de montage , en de vormgeving zijn niet zo best.
Heb je hier ook daadwerkelijk voorbeelden van? Ik vind ook dat er best wel wat op de film aan te merken valt maar dit lijkt mij een geval 'spijkers op laag water zoeken'.

john mcclane 2
De overgang naar de gesprekken met psychiater ,voelde wat onwerkelijk aan , het camera werk was alles behalve indrukwekkend , maar dat is een persoonlijke ervaring , die iedereen anders kan opvatten .,
Geen mooie shots , koud , weinig beweging. .
Maar aangezien jou cijfer een stuk hoger is , zal jij het anders hebben ervaren .

AniSter
Middelmaatje van Nederlandse bodem. Het was het allemaal net niet voor mij; het verhaal, de acteurs en actrices, de muziek. Over de 'klachten': zelfs het geneuzel op het matras heb ik prima kunnen verstaan. Het kan ermee te maken hebben dat er niemand naast me popcorn zat te eten... En wat betreft de 'vele' seksscènes: heb ik waarschijnlijk toch een andere film gezien.

cjufc
Aangezien er voor de Amerikaanse markt zo'n groen bord voor moet, heb ik de trailer van Caged maar even in overleg aangepast zonder al die "zwarte gaten"
Iemand naar de keel grijpen en in het gezicht slaan is ok. Ook vastgebonden liggen op een marteltafel, maar wee o wee als er een blote borst in beeld komt.
Jij reageert echt heel erg veel in deze film topic, zeg maar, een beetje tomuch........

BlueJudaskiss (moderator films)
Hoezo nou weer, zeg maar, too much? (pardon, 'tomuch') Ik vind het juist altijd boeiend als een regisseur reageert op zijn eigen films.

neo
Ik zou zelfs een hoop willen uiten dat we bij elke film in contact kunnen treden met één van de makers, en het .altijd iets toevoegt, ongeacht de gekleurde mening van zo'n maker.

narva77 (crew films)
In deze topic...? Moet trouwens nog steeds Lotgenoten zien, heb ik op dvd. Thanks for the reminder.

neo
Waarom niet? Tenminste als de maker zich enkel uitlaat over deze film....

In deze topic...?
Ik ging het een keer níet zeggen, maar fijn dat de opmerking alsnog gemaakt is

narva77 (crew films)
Waarom niet? Tenminste als de maker zich enkel uitlaat over deze film....

Stephan
Kijk nou... reageer ik een keer NIET op een post breekt meteen de pleuris uit. LOL

BBarbie
Boeiende psychologische thriller over een assertieve vrouw, die uit verveling het keurslijf van haar huwelijk ontvlucht op zoek naar sensuele spanningen, deels uit nieuwsgierigheid, deels uit lustgevoelens. Haar nymfomaan gedrag leidt er echter toe dat ze op een dag wakker wordt een soort bunker.
Ik ben doorgaans niet erg geporteerd van overdadig bloot in een film, maar deze keer heeft het mij minder gestoord dan anders omdat het meestentijds in het verhaal past. Maar… die scènes in de martelkamer hadden van mij niet gehoeven. Dat soort vernederingen staan mij erg tegen.
Mede door de schakeling tussen heden en verleden een spannende film met een beklijvende hoofdrol van Chantal Demming, die alles aspecten van haar gevarieerd personage (de nymfomane, het slachtoffer en de patiënt) met overtuiging over het voetlicht brengt. Ook de rest van de cast en de regie zijn dik in orde. Een prima film.

De wind
Deze film is in sommige opzichten zó verschrikkelijk slecht (zo Nederlands-slecht geacteerd), maar blijft toch boeien. Het sensuele zal hierin waarschijnlijk een groot aandeel hebben gehad.

princesspeach
Ik ben het hier mee eens hoor want ik moest de volume erg hoog zetten om haar te verstaan, vooral in het begin.

princesspeach
Prachtige shots die meestal wel echt lijken, op verschillende momenten vond ik de actrice niet heel goed spelen en soms onverstaanbaar. Het plot met Christina zag in aankomen, maar waarom moest die man ineens zo snel weg? En kwam die weer terug waarvoor? En werd Stella gered of was het gewoon een droom… echt een kut einde. Ik vond de film ook nergens spannend ofzo.

umbra
Beetje povere Nederlandse thriller, die vooral amper spanning en vrij lauw gevoel creëerde.

mrklm
Ontevreden over het gebrek aan seks in haar huwelijk, geeft Stella [Chantal Demming] zich over aan haar diepste seksuele fantasieën. Begint als een sessie bij haar therapeut [Victor Reinier] en toont in flashbacks wat ze heeft gedaan om haar seksuele behoeftes te bevredigen. Speelt zich voor een aanzienlijk deel af in een kille, afgesloten ruimte waarin ze is opgesloten. Maar gaat het om een ontvoering, of is het slechts onderdeel van een seksuele fantasie? Veel bloot en expliciete seksscènes in deze (in alle opzichten) weinig opwindende erotische thriller met een hoop oeverloos psychogebabbel als ongewenste bonus.

bjerik76
Het leek wel of de film door de " Kim Holland zinnen" een kaskraker hoopte te behalen.
Als het " geneuk" om de paar dialogen ( en vooral bij je therapeut ?! ) weg gelaten zouden zijn zou de film ook heel anders overkomen. nu leek men er bewust voor gekozen te hebben om de film spraakmakend te laten worden, maar de film zelf daardoor een stuk slechter geworden.
Een hoop gebrabbel met blote lijven, maar kon me totaal niet inleven in de personages.

Stephan
In een film waar het over vrije seks gaat, wordt het woord neuken in al z'n vervoegingen, 8x gebruikt.
Je overdrijft. Sowieso raar dat je zo getriggerd wordt door het woord, maar wel naar een film met dit thema kijkt. En ook nog het oeuvre van Kim Holland lijkt te kennen...

Fann
Dit is de slechte film die ik ooit heb gezien, Nederlandse bodem vond ik al niet best maar dit is echt rock bodem. Het feit dat mannen deze film 5 sterren geven verbaast me ook weer niks, maar als het gaat over uitleg over deze belbaberde film heeft niemand antwoord. Verrassend.
105 minuten van mijn leven letterlijk verspild aan iets waarvan ik het nog niet snap, wat was dit einde ook....

't Is geen Barbie nee.

Uitstekend beoordeelde sci-fi-serie 'Travelers' is een aanrader op Netflix

Dramatische rampenfilm 'Deep Impact' met Elijah Wood is nu te bekijken op Netflix

Oscarwinnende actrice in Prime Video-thriller 'G20', maar het oordeel is genadeloos

Splinternieuwe Zweedse misdaadserie 'Glaskupan' wordt meteen veel bekeken op Netflix
Social media
- Registreer |