• 9.372.683 stemmen

Kama Sutra: A Tale of Love (1996)

Drama / Romantiek | 117 minuten

Genre: Drama / Romantiek

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk / India / Verenigde Staten / Japan

Geregisseerd door: Mira Nair

Met onder meer: Indira Varma, Sarita Choudhury en Ramon Tikaram

Plot Kama Sutra: A Tale of Love

Twee mooie meisjes, Maya en Tara, groeien op in het zestiende-eeuwse India. De jonge vrouwen leven echter tegenovergestelde levens. Maya is een nederige dienster aan het hof waar Tara als nobele prinses de scepter zwaait. Maya maakt zich meester van de Kama Sutra, het Indiase boek van de liefde. Zij wreekt zich op haar jeugdvriendin door met haar oogverblindende schoonheid Tara's aanstaande echtgenoot, de koning, op haar trouwdag te verleiden.

avatar van Mik

Mik

haha,

met "de beer" en "de hond" en al die standjes hehe. die ken ik ook ja..

avatar van Mik

Mik

hey emdee. waar is jouw bericht nou heen? stiekem weggehaald he?

avatar van Jordy

Jordy

en niet te vergeten de boomklever natuurlijk

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Zat hier nou ook die ass-to-ass-scene in?

avatar van EmDee

EmDee

hey emdee. waar is jouw bericht nou heen? stiekem weggehaald he?
Het bericht ging ongeveer als volgt:
Is dit de videoband van de bijbehorende TELEAC-cursus?
Maar ik las het verhaal en het was een iets ander filmpje. Maar bij deze.

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Tja, dat moet ook wel; deze is van de regisseur van Monsoon Wedding!

avatar van punkrockprincess

punkrockprincess

nu kunde zegge wa ge wilt he ma kvind da nen bangelijke film en kzou wel wa meer wille weette over kama sutra:p

punkrockprincess schreef:

en kzou wel wa meer wille weette over kama sutra:p

Daar moet een partner voor op het oog hebben, en aan je persoonlijke site te zien weet ik al wie dat is

avatar van yosemite44

yosemite44

avatar van mikey

mikey

Hmmmmmm. Ik vond de serie leuker en informatiever. Ben je op zoek naar de geit, de arend of de olifant dan mag je deze overslaan. Wat dan wel weer grappig is, is de historische context, en het feit dat de kama vooral werd onderwezen aan vrouwen om de mannen te plezieren. Maar hoe zit het dan met de liefde?? Een semi-erotische film met een vrouwelijke touch. 2.5

avatar van N_SANE

N_SANE

Dit was een hele andere film dan verwacht Maar dat weerhoudt mij er niet van om te zeggen dat het een leuke film is. Leuke sfeer, goede verhaallijn en een goed beeld van hoe het eraan toe ging in de vroegere tijden in India.

Krijgt van mij een verdiende 3,5*

avatar van pooper

pooper

begon traag werd later vermakelijker maar werd saarna toch weer saai.

avatar van pippo il buffone

pippo il buffone

Wie op zoek is op naar zelfs maar soft-porno heeft hier pech.Waarschijnlijk ook de reden waarom de film vrij laag gewardeerd wordt .Overigens vonden ze deze film in het tegenwoordig nogal puriteinse India dan weer te gewaagd.

In feite een kostuumdrama dat mooie plaatjes schiet van mooie mensen.Vooral Varma is aardig op dreef als danseres.

Onderhoudend,goed uitziend filmpje.

avatar van BBarbie

BBarbie

De film draait primair om de fraai gebouwde Indira Varma, die in sommige scènes haast letterlijk van het scherm spat. Anders dan de titel suggereert heeft het voorspelbare verhaal weinig van doen met de gelijknamige erotische Hindu-handleiding. De mooie cinematografie en de sensuele Varma maken het niettemin de moeite waard.