• 9.373.561 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Reg Traviss

Met onder meer: Charisma Carpenter, Paul Sculfor en Ricci Harnett

Plot Psychosis

In 1992 trotseert een groep jonge anarchisten de sneeuwbedekte wildernis, om vanuit hun basis daar actie te voeren tegen de aanleg van een autowegomleiding. Een verschrikkelijk lot wachtte hen. Vijftien jaar later verhuist een succesvolle horrorschrijfster, de gevoelige Susan, van Californië naar het Engelse platteland, op zoek naar rust. De pas gehuwde vindt die in het idyllische afgelegen Hamlet. Daar begint voor Susan een ware nachtmerrie.

avatar van Noodless

Noodless

Mysterie, horror uit de UK + de trailer hebben mijn interesse al gewekt.

Vascago

Tsja wat moet je van deze film zeggen. Na de 1ste 10 minuten dacht ik een geweldige slasher te pakken te hebben. Zag er mooi en spectaculair uit allemaal. Leuke moorden, lekker wat bloed. Maar dan de volgende 65 tot 70 minuten :s Traag, slaapverwekkend, vaag spookverhaaltje, bar slecht acteerwerk, geen mooie beelden meer, geen bloed, geen doden. Pas in de laatste 10 minuten wordt het weer interessanter als uitgelegd wordt wat er nu precies is gebeurd en dan zien we ook nog een beetje bloed.

Omwille van de 1ste 10 geweldige minuten en de laatste 10 goede minuten nog een 1,5* , maar de rest van de film heeft het danig omlaag gehaald.

avatar van Goodfella1812

Goodfella1812

Zo jammer he dat hier nog steeds mensen worden toegelaten die gewoon honderden films, van goed tot barslecht allemaal 5 sterren raten.

Vascago

Over wie heb je het nu dan?

avatar van mfpower

mfpower

Is deze film nu goed of slecht? Op imdb krijgt hij van de 10 sterren een 4.4 en hier van de 5 een 3.5? Ik wacht nog even af voor ik hem ga kijken..

mfpower schreef:

Mja, kijk maar eens bij stemmen. Dan zie je dat er 1 een 4,5 en 1 iemand een 5 heeft gegeven. En als je dan op hun naam klikt zie je dat ze beiden nog nooit lager dan een 4 hebben gegeven. Dus lijken me niet echt betrouwbare stemmers.

avatar van mfpower

mfpower

O okeej! Nah ik kijk me deze film eens aan als ik niks beters te doen heb.. Maar dan ga ik wel kijken zonder enige verwachting!

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

Vascago schreef:

hij heet dan ook wimHOGER

ot: vandeweek even kijken.

snap niet dat sommige zich laten beïnvloeden door stemmers, al vind de hele wereld het een kut film kan je hem zelf nog wel leuk vinden

Wat een verschrikkelijk slechte film. Acteerprestaties ver onder de maat.

Niet de moeite waard om te kijken.

Hoge verwachtingen, wat een verschrikkelijke slechte film.....

Slecht geacteerd, je wacht de hele tijd dat er spanning komt....

Waardeloze film!

avatar van eppy

eppy

wil je spanning, kun je beter een rerun kijken van char. is een stuk enger dan deze film...

avatar van Noodless

Noodless

Vascago schreef :

Tja, ik moet me helaas hier volledig bij aansluiten. 3/10

avatar van 606

Begin was leuk, dacht eej een slasher, maar dat viel daarna tegen.

Niet echt eng en de spanning was laag.

Het idee was goed maar uitwerking minder.

2,5 ster

avatar van leeu7851

leeu7851

Goodfella1812 schreef:

Hellemaal mee eens

Niet goed genoeg.

Begint als een doorsnee slashertje. Weinig boeiend maar aan het tempo duidelijk enkel een inleiding. Daarna begint het psychosis stuk, maar daar faalt de film ook een beetje.

Hoewel de opzet redelijk interessant is wil de sfeer maar niet aarden. Het oogt en voelt allemaal wat gewoontjes, de film mist duidelijk een grijpend sfeertje.

Acteerwerk niet super, visueel schiet het tekort en de soundtrack doet z'n werk niet. Dan is het maar wachten op de twist en hoewel die er komt brengt ook die maar weinig verheffends met zich mee. Op zich niet slecht, maar gezien de rest van de film absoluut niet goed genoeg om er nog een voldoende van te breien.

Een slechte film is het nu ook weer niet, het is gewoon allemaal niet sterk genoeg om echt te overtuigen. Beetje meer psychosis had deze film goed gedaan.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

jammer want er was vlgs mij toch een spannendere film van gemaakt kunnen worden

avatar van 606

Vascago schreef:

Over wie heb je het nu dan?

wimhoger

geplaatst: 5 augustus

Supermonk

geplaatst: 5 augustus

Die 2 1 geeft 5 ander geeft 4,5.

meer een b-film. zegt genoeg

meer een b-film. zegt genoeg

Wat een stupide reactie. Net of B-films niet goed kunnen zijn.

Vascago schreef:

Wat een stupide reactie. Net of B-films niet goed kunnen zijn.

Ze noemen het voor niks B- film. of ben jij een B- FAN

Ik ben fan van B-films ja.

Ze noemen het voor niks B- film. of ben jij een B- FAN

Jij bent er blijkbaar ook wel fan van. Of wou je zeggen dat: The Skeleton Key, Hostel, The Forbidden Kingdom en Mirrors geen B-films zijn

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Hij weet denk ik de betekenis niet precies .

Vascago schreef:

hahaha, je moet togeven dat je dit film ook niets vond. gezien je beoordeling. en de films hierboven zijn gewoonweg geweldig.

daar zitten tenminste een goed verhaal in.

Tonypulp schreef:

Hij weet denk ik de betekenis niet precies .

•Een B-film is een film die wordt gemaakt met een relatief klein budget en (doorgaans) nieuwe of onbekende acteurs, die is uitgebracht met weinig publiciteit.

Weet jj het beter?

android325 schreef:

daar zitten tenminste een goed verhaal in.

Gaat het niet om. Jij zegt dat je niet van B-films houdt terwijl je er 4 of 5 in je top 10 hebt staan.

zeg eerlijk .

vind je het echt dat ik B-Films heb in mijn top 10

waar baseer je dat op?

90% van bezoekers zullen beamen dat het niet zo is.

Je maakt van een vlieg een olifant.

Ga lekker ergens anders mensen afkraken.

Dit is en blijft voor mij een B-film.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

zeg eerlijk .

vind je het echt dat ik B-Films heb in mijn top 10

waar baseer je dat op?

Op het budget natuurlijk, waarop anders . Zoek de betekenis eens op, anders.

android325

ik hoef de betekenis niet te zoeken, ik weet donders goed wat een b- film is.

maar jullie blijken dit niet goed in te zien.

Horror films zullen nooit vergeleken moeten worden met actie enof si-fi films.

een goed verhaallijn plus goed acteerwerk kan veel doen.

Er zij mensen die de onderstaande films b- films noemen.

The Skeleton Key , Hostel, The Forbidden Kingdom en Mirrors.

ik weet het niet maar in The Forbidden Kingdom speelt Jet-li en Jackie chang en de film is vol met spec. effects. is dit een B- film? volgens sommige kenners wel.

The Skeleton Key , Hostel, en Mirrors. zijn voor horrorfans gewoonweg toppertjes.

Al je niet van horror houd moet je hier ook geen reactie plaatsen.

Gezien dat ik van horrorfilms houd, en Psychosis een horror film is waar de acteerwerk,en verhaallijn zo bagger is. kan je niet beter formulieren dan dat dit een B-Film is.

Vascago zegt zelf dat dit een bagger film is, maar vind mijn reactie dat het een B-Film is raar.

Iemand heeft het over Budget, noem mij eens horror films waar de budget heel hoog is, mits je avatar een horror vind.

Vascago

Gast, ik vind The Skeleton Key en Mirrors ook leuke films, maar dat wil niet zeggen dat het geen B-films zijn. En er zijn inderdaad niet veel horrors met een hoog budget.