• 9.382.635 stemmen

Celine: Through the Eyes of the World (2010)

Documentaire | 120 minuten

Genre: Documentaire

Geregisseerd door: Stéphane Laporte

Met onder meer: Céline Dion en René Angélil

Gesproken taal: Frans en Engels

Plot Celine: Through the Eyes of the World

Celine Dion wordt gevolgd tijdens haar wereldtournee in 2008, genaamd "Taking Chances". De camera volgt Celine gedurende haar reis over vijf continenten in vijfentwintig landen. Naast enkele stukjes van live-optredens wordt Celine vooral achter de schermen gevolgd en gefilmd.

avatar van wimnoot

wimnoot

avatar van wimnoot

wimnoot

Je moet echt een grote fan zijn wil je deze film waarderen. Haar optredens en stem. Geweldig!

Het gekwijl buiten de optredens.

avatar van soom

soom

Zit net toevallig even bij de stemmenlijst van degene boven, of toch onder?? me te kijken (ja, wimnoot, ja ). Lijkt me best interessant, dit. Gauw maar eens achter aan gaan. Celine Dion is natuurlijk een hartstikke goede zangeres (ken elk woord van My Heart Will Go On, en heb best wel wat nummers van haar in m'n Media Player staan.)

Ze is echt een steen goede vocaliste, imo, ik geniet echt van haar stem, elke keer kan ze me bijna net zo in vervoering brengen als dat ABBA doet. (Bíjna, niet zo als ABBA dat kan ).

avatar van Bubblez

Bubblez

• 2060 berichten

Ik vind het interessant, al vind ik dat 3 uur (de speelduur op Moviemeter klopt niet) behoorlijk aan de lange kant is. Je volgt Celine Dion bij haar tour van 131 (!) concerten. Ik ben een fan, dus ik heb er zeker van genoten, maar verder moet je dat niemand aan doen.

Alles komt aan bod: fans, dingen die misgaan, bijzondere bezoeken en de familieband. Ik vind het wel een complete documentaire. Al had ik ook wel flink wat sores willen zien. Dat is er overduidelijk uit gelaten.

avatar van Celine Dion

Celine Dion

Heb ik 3 keer in mijn kast staan Prachtige docu!

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Erg knap dat je na bijna drie uur weinig over haar zelf te weten bent gekomen...

avatar van Bubblez

Bubblez

• 2060 berichten

Voor de liefhebbers die graag een film zien over het leven van zijn er twee films: Céline (2008) en Aline, the Voice of Love (2020)