• 9.374.084 stemmen

Oorsprong: Australië

Geregisseerd door: Michael Pate

Met onder meer: Mel Gibson, Piper Laurie en Alwyn Kurts

Plot Tim

"A Heartrending Story of Courage and Devotion"

Tim is een jongeman met een intelligentie van ver onder het gemiddelde. Voor zijn werk bouwt hij dingen voor mensen, waarbij vaak misbruik van hem wordt gemaakt. Mary vraagt hem om voor een dag in zijn tuin te komen werken. Maar die ene dag worden een paar weken en ze worden goede vrienden. Maar sommige mensen zijn wantrouwig over hun vriendschap, die steeds sterker wordt en beschuldigen Mary van het misbruiken van Tim.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Mary Horton

Mr. Thompson

Dr. Perkins

avatar van neo

neo

De film waarin Gibson na Mad Max speelde. Componist Eric Jupp zou een paar jaar later nog een keer een ''Gibson'' film voorzien van muziek: Attack Force Z. Aardige dramafilm die niet helemaal bevredigend eindigt. 3 sterren

avatar van IceTigerGhost

IceTigerGhost

Charmant filmpje als je niet te veel eisen stelt.

avatar van Baboesjka

Baboesjka

• 1922 stemmen

Niet slecht. Ik vind het een film die makkelijk wegkijkt, Tim vind ik een leuk personage en het verhaal interesseerde mij redelijk. Ik vind het niet te dramatisch gebracht en het acteerwerk vond ik goed. Het laatste stuk vind ik het minst. Een prima film om eens gezien te hebben, maar niet meer dan dat. 3*

avatar van cantforgetyou

cantforgetyou

• 1951 berichten

Aardig filmpje. Lekker ouderwets. Tijden zijn gelukkig wel veranderd hoe je mensen met een verstandelijke beperking betrekt bij de dood of een trouwerij. Ik snap op een gegeven moment de plotwending niet om te gaan trouwen. Maar goed. Mel zag er in deze film erg goed uit. Gespierde armen. Strakke korte broekjes, speedo, etc. De oubollige muziek was aangenaam.