• 8.710.336 stemmen

• Google Play Bekijk via Google Play
  • Claim tot 100 euro bonus bij Jacks.nl

• Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Plot My Favorite Wife

"The funniest, fastest honeymoon ever screened!"

Ellen Arden komt na zeven jaar weer thuis, nadat ze weg was geweest om onderzoeken te doen in de oceaan en haar schip is verongelukt. Maar haar man Nick, die zolang op haar heeft gewacht en ervan uitging dat ze was overleden, is inmiddels hertrouwd. Echter Ellen is zeker van zichzelf om hem terug te winnen.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van Jos2

Jos2

Ik heb gehuild van het lachen.

avatar van Wouter

Wie van Grant houdt, moet dit zien. Een van zijn leukste films.

avatar van tsjidde

tsjidde

Het zal me niet vaak overkomen en zeker niet bij een film met Cary Grant, maar in dit geval vond ik eerlijk gezegd de remake leuker dan het origineel. Dat ligt overigens niet aan Grant en ook niet aan Irene Dunne, maar meer aan de bijrollen. Daarbij vond ik de dialogen in de remake wat scherper, in de stijl van Neil Simon, en daar hou ik wel van.

Origineel (vooral door Grant en Irene Dunne) en remake krijgen overigens hetzelfde cijfer van mij, maar als film in zijn geheel heeft de laatste mijn lichte voorkeur.

avatar van Floris22

Floris22

Meesterlijk einde! 4.0*

avatar van Sutherland

Sutherland

Heerlijke komedie met inderdaad een geweldig einde!

Hoe ging het einde ook alweer?

avatar van Movsin

Movsin

Absurde situatie waar ge wel goed bediend zijt met een Cary Grant die, als geen ander en in zijn eigen stijl, als centrale figuur in deze film zorgt voor een pak grappige scènes.

Niet buitengewoon maar plezierig en een beetje ondeugend anno 1940.

avatar van scorsese

Aardige film waarin een man opnieuw trouwt, nadat zijn vrouw al zeven jaar vermist is na een schipbreuk. Op zich wel een leuk gegeven en alhoewel de film genoeg vermakelijke momenten kent, had het op sommige vlakken wat beter geloofwaardiger uitgewerkt mogen worden. De cast weet het leuk te brengen.

avatar van T.O.

T.O.

• 1977 berichten

Zeer lichtvoetige film met een wat flauw plot, maar de boel wordt toch wel op een charmante manier gered door de cast, vooral Grant.

avatar van clubsport

clubsport

Een man zonder ruggegraat is vaak niet echt leuk om naar te kijken , Cary Grant speelde vaak dit soort typetjes en de laatste scene in dat huis in de bergen waar hij dan op zolder moet gaan slapen is dan weer typisch zo'n scene
die je van hem kan verwachten .
Het is verder geen onaardige komedie maar wel vrij matig , eigenlijk is die rechter dan het het grappigste typetje dat meespeelt en dat was toch niet de bedoeling vooraf lijkt me .
Irene Dunne deed me trouwens ontzettend veel aan Penny Singleton van de blondie fims denken

avatar van TMP

TMP

Niet verkeerd. Met name in het eerste uur zit de sfeer er wel goed in, met vlotte dialogen en de nodige humor. Gaandeweg kon de film mij echter steeds minder boeien. Het plot is wel erg dun en wordt hier en daar wat flauw. Het acteerwerk van Irene Dunne zit bij vlagen wat tegen overacting aan. Cary Grant acteert dan toch wel wat beter. Degelijke film.