• 9.230.120 stemmen

Oorsprong: Australië

Geregisseerd door: Claire McCarthy

Met onder meer: Radha Mitchell, Joel Edgerton en Samrat Chakrabarti

Plot The Waiting City

Een ogenschijnlijk gelukkig Australisch koppel reist naar Calcutta af om hun adoptiezoon op te halen. Bij aankomst komen ze erachter dat de overeenkomst met het adoptiebureau nog niet volledig afgerond is. Ze hebben geen andere keuze dan te wachten in deze drukke Indiase stad. Al snel drijft de bedwelmende en mystieke kracht van Calcutta hen uiteen, elk in een aparte en onverwachte richting en de kwetsbaarheid van hun huwelijk komt pijnlijk aan het licht.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Oh, de eerste reactie, dat klinkt al goed

Maar wil de film graag zien en vooral vanwege Radha Mitchel en ook voor het verhaal natuurlijk.

avatar van gauke

gauke

Deze aangename, soms kwetsbare film laat zien hoe ingewikkeld een relatie, een huwelijk of ouderschap kan zijn. Alhoewel er uitstekend geacteerd en het een en ander op een subtiele manier ontsluierd wordt, had ik voortdurend het idee dat de film naar een hoger plan getild had kunnen worden.

avatar van stinissen

Prima aangenaam liefdes drama met een prachtige chemie tussen de mooie Radha Mitchell en let op me woorden een ster in wording Joel Edgerton Separation City (2009) .

Met iets meer detail had het een hele beste film kunnen worden ondanks dit toch de moeite waard.