• 9.370.323 stemmen

Genre: Komedie / Romantiek

Geregisseerd door: Julio DePietro

Met onder meer: Alexis Bledel, Scott Porter en Bryan Greenberg

Plot The Good Guy

Beth is een ambitieuze, jonge vrouw in Manhattan en wil het allemaal; een goede baan, goede vrienden en een goed vriendje. Dat laatste gaat gemakkelijk wanneer ze valt voor Tommy, een snelle jongen die hard aan de weg timmert op Wall Street. Maar wanneer de zachtaardige collega van Tommy, Daniel, ook voor Beth valt, beseft Beth dat het vinden van de juiste man geen eenvoudige opgave is.

avatar van MissyNador

MissyNador

Slechtste rom/kom die ik ooit heb gezien. Neppe film met vreselijk acteerwerk.

avatar van DieHard4

DieHard4

MissyNador schreef:

Slechtste rom/kom die ik ooit heb gezien. Neppe film met vreselijk acteerwerk.

Hoi missynador bedankt voor je com 8 stemmen en geen com ik ga bijvoorbaat op je stem en com af bedankt.

avatar van Qar

Qar

Ongeveer de enige reden waarom ik deze film ging kijken was dat Bledel erin meespeelde, helaas vond ik haar rol niet erg goed. En ze is niet de enige die niet erg sterk is, Porter en Greenberg spelen 2 typische figuren ook niet erg overtuigend.

Naast het acteerwerk stelt de film verder ook wel teleur, het verhaal is erg voorspelbaar. Je wordt misschien niet overspoeld door clichés, maar het is allemaal wel erg makkelijk.

De film kijkt aardig weg, maar 1,5 uur naar de mooie ogen van Bledel kijken maakt deze film nog lang geen voldoende.

avatar van Skrean

Skrean

Snap deze reacties echt niet, ik vond hem verre van slecht. Een film over ware integriteit in de liefde. Camera, muziek, acteerwerk waren allemaal dik in orde. Het verhaal was goed en keek lekker weg. Ben blij deze film gezien te hebben. Het is niet per definitie een rom/kom naar mijn mening maar een speelfilm die naast de romantiek een duidelijke boodschap met zich meebrengt. Als hij echt zo slecht was als de mensen hier je doen geloven geeft IMDB echt geen 6.5. Vooral de rol die Bryan Greenberg vervulde was erg goed. Denk dat de slechte recensies hier meer te maken hebben met smaak dan met de werkelijke kwaliteit van de film. Ok, er zitten geen over te top montages in met flitsende beelden, maar wel gedegen camerawerk met lange shots. Ik vond hem enigzins te vergelijken met Remember Me, ook een gedegen verhaal in de binnenstad van New York met een 'kleine' boodschap.

avatar van stinissen

Andrew McCarthy als Cash is echt groots en wat is die Alexis Bledel een lelijk kind.

avatar van 4leafclover

4leafclover

Best een vermakelijke film als je even je verstand op 0 wil zetten.

avatar van erpunited

erpunited

Best redelijke film. Gewoon niet nadenken en lekker achterover op de bank deze film kijken

avatar van lil'angel

lil'angel

Beetje een simpele film

maar die daniel is wel heeel erg schattig!

avatar van skipy05

skipy05

Weer een standaard film waar er zo velen van zijn die iets anders is dan de andere. Redelijk voorspelbaar. Ik vond Alexis Bledel toch niets zo goed spelen. Ik heb deze film gezien omdat zij er in meespeelde.

avatar van Nancy1980

Nancy1980

gewoon standaard romcom, maar toch wel vermakelijk door daniel die ik wel schattig vond.

Gewoon leuk filmpje voor verstand op 0 en zak chips erbij.

avatar van tal1b

tal1b

erg standaard 13 in een dozijn romcom

traag flauw wat saai

avatar van Nimrod

Nimrod

wilde deze film al meer dan een jaar kijken, nu eindelijk gezien maar hij was te makkelijk gespeeld eigenlijk.........

Erg jammer

avatar van missl

missl

Vermakelijk filmpje, word nooit heel grappig dan wel romantisch maar kijkt wel lekker weg.

avatar van blitzz

blitzz

Heel standaard filmpje. Slaapverwekkend.

avatar van .Fee.

.Fee.

Saai, onrealistisch, voorspelbaar, slecht geacteerd, helaas.

avatar van mrs A

mrs A

gekeken omdat Bryan Greenberg erin speelt.

Maar supermooie film, al kon het allemaal wel wat vlotter..

De echte romantiek ontbreekt wel, vond ik erg jammer..

avatar van gauke

gauke

Romantische dramakomedie, een beetje bijtend en met een morele boodschap. Een simpel, flinterdun en saai verhaal, niet bijster origineel: we hebben het al vele malen eerder gezien. Plaats van handeling deze keer: Wall Street, als immorele verzamelplaats van verraad, waar gedistingeerde, decadente witte knullen, zonder enig gevoel voor humor werken.

avatar van Katharina

Katharina

Rustige en mooie film. Niet veel bijzonder, maar aangenaam om naar te kijken.