• 9.369.500 stemmen

Genre: Drama / Komedie

Geregisseerd door: Richard Levine

Met onder meer: Liev Schreiber, Carla Gugino en Helen Hunt

Plot Every Day

"Not quite the party you signed up for..."

Ned (Liev Schreiber), een in opspraak geraakte televisieschrijver wiens job niet zo glamoureus is als hij wel gehoopt had, wordt geconfronteerd met zijn zoons homoseksualiteit. Ondertussen schippert hij tussen zijn huwelijk met zijn vrouw (Helen Hunt) en zijn gevoelens voor zijn medewerkster (Carla Gugino). Daar komt nog bij dat zijn wat kwakkelige schoonvader bij hem intrekt.

avatar van Valherok

Valherok

Gemiddelde film.....

avatar van geronimo

geronimo

• 1955 berichten

Kon me helemaal inleven in de personages. Geen film voor "het-zit-me-allemaal-mee"-mensen.

avatar van gauke

gauke

Een eerlijk en nauwgezet portret van een middelmatig stedelijk leven bij de upperclass, waarin ouders hun best doen of er wat van te maken. Film zonder hoogte- en dieptepunten, die je vrij snel weer vergeet.

avatar van Hobie16young

Hobie16young

Grote teleurstelling. Waarom Helen Hunt in hemelsnaam voor de deze film heeft getekend is mijn een raadsel.

Zeer matige film, met namen het slechte scenario de voorspelbaarheid en de kleinburgerlijkheid van de makers. Niet erg origineel verhaal.

Jammer jammer.

PS Liev Schreiber moet zich eens scheren!

avatar van stinissen

Every Day (2010) is meer een drama dan een komedie (gelukkig maar) in een film over de upperclass en hun dagelijkse beslommeringen . De film boeit gelijk en heeft in Hunt en Schreiber twee prima acteurs.

Carla Gugino als de bevallige Robin ziet er hier heerlijk uit en oldie Brian Dennehy als Ernie de vader van Hunt steelt de show in deze vermakelijke film.

avatar van breedbeeld

breedbeeld

Zit tussen gauke en stinissen in wat mij betreft . Beter dan gemiddeld vanwege de goede acting en op eoa manier boeide het wel. Moet dus goed gemaakt zijn.

avatar van henkula

henkula

op de een of andere manier bleef ik ook aandachtig kijken, ik geloof dat dit een wat mislukte feel good movie is.

avatar van james_cameron

Middelmatig alledaags drama, nog enigzins de moeite waard door de prima cast. De film kent een aantal sterke momenten en overtuigende dialogen, maar het geheel wil maar niet van de grond komen. Het script is wat vlakjes en de komische momenten zijn overwegend nogal misplaatst. Het resultaat is een onderhoudende maar nogal onevenwichtige film.

avatar van Aapje81

Aapje81

Menselijk drama over een gezin en hun dagelijkse problemen. De cast is meer dan uitstekend waarbij vooral Brian Dennehy veel indruk maakt. Verder zijn de dialogen scherp en zijn een aantal verwikkelingen op zijn minst verassend te noemen. Voor een Amerikaanse dramafilm is dit erg subtiel en kijkt vooral lekker weg.

Goed.

avatar van Theunissen

Ik vond dit persoonlijk meer een drama dan een komedie want te lachen viel er eigenlijk bitter weinig (alleen soms om Brian Dennehy). Het verhaal is eigenlijk niet echt bijzonder maar is wel goed te doen en datzelfde geldt ook voor de uitvoering die best realistisch oogt. Wat deze film vooral het kijken waard maakt is de cast en dan met name Brian Dennehy (als ik hem zie moet ik altijd terugdenken aan de eerste Rambo film), Helen Hunt en de fraaie Carla Gugino. Leuk als tussendoortje op een zaterdag/zondagmiddag maar meer helaas ook niet.

WTF 5000 - 10.000 dollar voor een bejaardenhuis per maand Dat kan toch bijna niemand betalen.

avatar van runrunrun

runrunrun

Heeft Jonah's moeder in het verleden buiten de pot gepist of is hij geadopteerd?

Want ik weet niet hoe een kaukasische stel een kind met aziatische trekjes heeft verwekt, maar het was niet echt geloofwaardig en ik vond Ezra nog wel het sterkst van iedereen.

avatar van missl

missl

Leuke acteurs maar beetje oninteressant drama deze film. Zoon homo, ze hebben genoeg geld, schoonvader in huis. Het kon mij niet zo bekoren.

avatar van mrklm

mrklm

Familiedrama met Helen Hunt en Liev Schreiber als echteleiden Jeannie en Ned wiens relatie barsten begint te vertonen wanneer hun tienerzoon Jonah [Ezra Miller] uitkomt voor zijn homoseksualiteit. Jeannie wil haar zoon de ruimte geven maar Ned stelt zich zeer beschermend op. Ned moet bovendien enige tijd overwerken met zijn aantrekkelijke collega Robin [Carla Gugino], die een interessante definitie van 'thuiswerken' blijkt te hanteren. Regisseur en scenarist Levine benadert deze thema's op een serieuze manier, maar net als het leven kabbelt deze film rustig voort, zonder al te grote hoogte- of dieptepunten.