• 9.378.230 stemmen

Alternatieve titel: Reborn

Geregisseerd door: Craig McMahon

Met onder meer: Kathleen Benner, Russell Clay en David C. Hayes

Plot Machined Reborn

Wanneer een woning in de Sanoranwoestijn in Arizona niet meer betaald kan worden, gaat men voor een openbare veiling van het pand. Een enthousiast jong koppeltje is in de gelegenheid om het huis te kopen. Maar wat zij niet weten is dat het eigendom was van een seriemoordenaar, de 'Motorman Dan', wiens misdaden de meest raadselachtige in de Amerikaanse geschiedenis waren. En nu worden hun wittebroodsweken een gruwelijke halt toegeroepen, als de Motorman opnieuw opstaat voor een rondje van nog meer terreur.

avatar van L0sT_R3B3L

L0sT_R3B3L

Nog niemand deze film gezien ?

avatar van GroovyDrummer

GroovyDrummer

Wat een vreselijk slechte film is dit!

Totaal geen spanning, slechte acteerprestaties, lachwekkende moordscènes.... Affijn, kijk en oordeel zelf, écht bedroevend!

avatar van athos

athos

Film gekeken deze ochtend , heb hem na een half uur maar uitgezet.

Ontzettend slecht geacteerd en een bagger verhaallijn.

zelfs geen film die je in de b catogorie kunt plaatsen.

Met Groovydrummer eens , écht bedroevend .

avatar van Scorpiejoo

Scorpiejoo

zelfs voor een B film nog te slecht ... waardeloos geacteerd..

uitgezet

avatar van 606

Voor beetje horror is het voor de rest zeer lachwekkend slecht.

Drama acteerwerk en camerawerk.

Verhaal rammelt aan alle kanten.

Hoe werd die jongen zo ineens ??

1,5 ster

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Er zijn horror films die slecht zijn maar toch nog leuk om te kijken. Deze vind ik zo slecht , ik heb hem met moeite afgekeken maar conclusie, verhaallijn van niks, spanning totaal niet, en gore valt ook erg tegen. Dus in mijn ogen een waardeloze horror film die ik niemand aan zal raden. En vreemd maar ik had deze al een tijdje in bezit maar wou er maar niet aan beginnen, nu dan toch maar gedaan, maar zoals ik al zei slecht,, deze komt zeker in aanmerking voor slechtste horror van het jaar. Toch nog 1 ster voor de moeite

avatar van rays

rays

dit is echt een slechte film heb hem gister

gekeken helemaal geen spanning nix!!

avatar van barcam

barcam

Ben fan van slechte films maar dit is niet leuk meer.

Bagger.

avatar van Noodless

Noodless

Chaotisch zwak verhaal dat totaal geen spanning biedt. Het acteerwerk is heel zwak en de gore valt ook tegen.

Naar de prullenmand 2/10

avatar van Jake the muss

Jake the muss

Iedereen stemt hiet een 1 of lager, maar toch zijn er lui die em hoger geven, aangezien de 1,88.

Die mensen stemmen luk-raak, kan niet anders, want een -5 zou nog te veel zijn voor deze prul, en aangezien dit niet te kiezen is hier, stem ik via mijn tekst -5, waardelozer kan niet

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Dit is een zeer bizarre film met een hoog Saw vs leatherface gehalte op B/C- niveau.

Logica is er te zoeken en ook wordt er weinig uitgelegd waar het nu precies om draait.

Zeker geen goede film.

avatar van Phantasm

Phantasm

Redelijk, een verhaallijn kan ik nergens vinden.