• 9.372.317 stemmen

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: Warren P. Sonoda

Met onder meer: Hector Echavarria, Rashad Evans en Steven Yaffee

Plot Unrivaled

De beste vechter in de wereld heeft twee banen en steunt zijn zuster. Het enige probleem is dat hij niet weet dat hij de beste is. Ringo Duran is de zoon van Gracie Duran, een beroemde Argentijnse kickbokser. Zijn passie is met volle aandacht vechten. Zijn doel is om een professionele vechter te worden. Ringo heeft zijn pogingen om een professionele carrière te beginnen zo lang uitgesteld, dat hij denkt de ideale leeftijd te zijn gepasseerd. De vrienden van Ringo, zelfs de liefde van zijn leven Kara, willen dat hij meedoet met de ECF (Extreme Cage Fighting). Ringo weigert daar aan mee te doen. Maar na een bezoekje aan de ECF verandert Ringo langzamerhand van gedachten.

avatar van DeGier

DeGier

De zoveelste vechtfilm of iets nieuws? Imdb is ook nog leeg, ik zie 8stemmen maar geen reacties? Enlighten me plz

avatar van mcdaktari

mcdaktari

ik weet het ook niet maar aan z´n eerdere films te zien heb ik er niet veel vertrouwen in

avatar van Mementos75

Mementos75

Wel aardig om te zien, maar sommige scenes zijn echt te simpel en triest voor woorden. Dat zijn dode moeder hem in gedachten kwam aanmoedigen in het laatste titelgevecht was wel het dieptepunt. Verder een hoop zinloos en niet functioneel bloot (daar heb ik dan weer minder problemen mee

avatar van scarface69

scarface69

Met veel moeite afgekeken! Heel simpel verhaal, slappe gevechten en veel zinloze fragmenten die geen toegevoegde waarde hebben voor de film. Had er wel wat meer van verwacht, maar helaas...

avatar van ken1976

ken1976

Laat die gasten lekker in de UFC blijven, waar ze wel een hoofdrol spelen en waar mensen echt van kunnen genieten..

Slechte film..... ja, jongens acteren is een vak apart!!!

0,5 sterren!!

avatar van ViolentGhost

ViolentGhost

Acteren niet alleen, regisseren en script schrijven ook...

irritante soundtracks ook door hele film.

Echt bij elkaar geraapt zootje.

avatar van eduwatje

eduwatje

vind het niet zo'n geweldige film.

slecht geacteerd, verhaal is ook niet boeiend.

avatar van gauke

gauke

Zwaar teleurstellende vechtfilm die het niet waard is om er meer woorden aan te wijden.

avatar van Re73

Re73

Nee dit vond ik niks.

avatar van Obbie

Obbie

Owwww.... tenenkrommend slecht!!!

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Hector Echavarria, dat kan alleen betekenen weer een vechtsport film met hem in de hoofdrol, zwakke acteerprestaties, saaie neppe actie en een ontzettend flutverhaal.

En ja hoor! niets nieuws.

Waardeloos.

avatar van gauke

gauke

gauke schreef:

Voor Hector Echavarria is het sneu dat deze stereotype gevechtsfilm, over een bescheiden, eerlijke vechter, die droomt om ooit kampioen te worden, zo slecht gerecenseerd wordt; op een of andere manier lijkt hij me een aardige peer en hoewel geen acteur presteert hij nog het beste van de belabberde cast. Ik vind dat de gevechtsscènes goed in beeld gebracht (o.a. via slowmotionbeelden) worden en je ziet mooie gespierde lijven, maar dan houdt het ook op. De productie is simpelweg te naïef, niet geraffineerd genoeg. Het verhaal ('n beetje op Rocky gebaseerd) mist daadkracht, is bijna pijnlijk voorspelbaar en cliché wordt op cliché gestapeld. Bloed helpt dan ook geen ene moer. Ook hier moest de regisseur weer gebruik maken van een hinderlijke handcamera.