• 9.198.303 stemmen

Genre: Horror / Komedie

Geregisseerd door: Joshua Grannell

Met onder meer: Natasha Lyonne, Thomas Dekker en Cassandra Peterson

Plot All about Evil

"People are DYING to get into this movie!"

Een verlegen bibliothecaris erft het geliefde, maar niet zo succesvolle filmhuis van haar vader. Om het familiebedrijf te redden, ontdekt ze haar innerlijke seriemoordenaar. Ze brengt een serie griezelige kortfilms uit. Wat haar fans niet weten, is dat de moorden in de films echt zijn.

avatar van danijel

danijel

Deze lijkt mij goed! screenshots zagen er evil uit.

avatar van TimZor

TimZor

En op het moment ook nog een gemiddelde van een 8.4 op IMDB ik ben benieuwd

avatar van Cyberator

Cyberator

Al ergens te vinden?

avatar van Mescalino

Mescalino

Ja is hij al uit op DVD of zo?

avatar van DutchTakeshiro

DutchTakeshiro

All About Evil is een geslaagde horror komedie en weet voor gelach te zorgen. Het uitgangspunt van de film is heel origineel en dit zorgt voor een frisse blik op het genre. Joshua Grannell weet met een bescheiden budget leuke special effects en gore te creëren. Alles ziet er goed verzorgd uit en het camerawerk is degelijk. All About Evil laat zien dat het goed komische situaties met gore kan combineren.

Jack Donner steelt de show in deze film als de stokoude, mopperende en chagrijnige bioscoopmedewerker. Hij speelt zeker niet de rol van een hoofdpersonage maar toch staat hij in de spotlights door zijn geschifte gedrag. Mr. Twigs heeft alles over voor zijn geliefde filmhuis, alles. Natasha Lyonne doet het niet slecht maar weet zelden een lach op je gezicht te toveren. De acteurs met kleine rolletjes doen het over het algemeen beter. Noah Segan speelt toch wel een erg leuk rolletje als de zwaar verontruste jongeman Adrian. Joshua Grannell is ook leuk als de travestiet die bizarre outfits draagt. Thomas Dekker vind ik als acteur niet veel voorstellen maar hij weet in ieder geval niet irritant te zijn in de rol als Steven. Dat vind ik al heel wat.

All About Evil is een leuke verrassing geworden. De film kan trots staan tussen andere films uit het horror/komedie genre. Een hele prestatie, want effectief deze twee genres combineren is gewoon heel pittig. All About Evil blijft grappig, bloederig en origineel. Een aanrader voor iedereen die het genre kan waarderen.

avatar van Corcicus

Corcicus

Dit was echt een B-film van de allerlaagste categorie, maar tegen het midden toe, bleek het allemaal wel mee te vallen.

avatar van Bob Gray

Bob Gray

• 1962 stemmen

Viel toch wat tegen helaas.

Uitgangspunt is erg leuk gevonden en de film neemt zich gelukkig niet zo serieus, maar er is toch helaas amper humor in te vinden op Mr. Twigs na. Al zorgt deze voor niet veel meer dan een glimlach.

avatar van Shaky

Shaky

Heerlijke film die zichzelf niet al te serieus neemt. Het idee is wellicht wat beter dan de uiteindelijke uitvoering, maar al met al valt er toch meer dan genoeg te genieten voor de liefhebber.

avatar van klara

klara

• 20367 stemmen

Excuse me! Occupied!

Deze horrorkomedie heeft best zijn grappige momenten waarbij de leden van het 'team' dat

met een duivels plezier de filmpjes realiseert allen over the top verknipt zijn. Af en toe oogt

het goedkoop en schijnt de film met een laag budget te zijn gemaakt maar in zijn geheel ook

fris met flair. Veel onnozelheid natuurlijk maar wel lekker speels wanneer de film aan het slot

naar een drukke climax toewerkt. Voor mij was dit weer eens een geslaagde mix van horror

en komedie.