Genre: Actie / Thriller
Geregisseerd door: Tony Krantz
Met onder meer: Antonio Banderas, Sienna Guillory en Sam Elliott
Plot The Big Bang
"The search for the ultimate missing person ends... at the beginning of time."
Ned Cruz is een privé-detective die op zoek is naar een vermiste stripper, maar wanneer Ned er achter komt dat iedereen die hij ondervraagd heeft dood gevonden is, wordt de zaak erg gecompliceerd. Zijn zoektocht brengt hem verder naar de woestijn van New Mexico waar hij een paar vreemde figuren ontmoet, zoals een geflipte Russische boxer, een paar ruziënde LAPD-agenten en een oude excentrieke miljardair, die onder andere op zoek is naar zijn mooie en veel jongere vrouw...
Ned Cruz
Adam Nova
Niels Geck
Drummer
Andreeke
Vermakende film waar je niet al te veel van moet verwachten, maar die wel boeit tot het einde.
bobbydigital01
Ik vond er weinig aan,echt tegenvaller van banderas
leeu7851
2 Het kon mijn niet boeien
Veel bekende acteurs en dan zo film ( jammer )
De laatste 20 minuten heeft nog wat goedgemaakt
sofripa
Trailer is cool. De commentaren hierboven niet echt. Moet deze maar ff scoren.....
Atheistus
Hier en daar wel grappig, verder is het gewoon een slechte film.
jippie2010
Ik had met deze cast een betere film verwacht,
Het plot kon me niet echt interesseren en het acteerwerk viel tegen.
Sfeer en camerawerk maken het toch weer enigzins goed. 2.5
DjFrankie
Ik had met deze cast een betere film verwacht,
Het plot kon me niet echt interesseren en het acteerwerk viel tegen.
Sfeer en camerawerk maken het toch weer enigzins goed. 2.5
Precies zoals ik er ook over dacht,.
Pipoo!
Wazig...
Laatste 15 min waren nog het leukst. En die clou had ik al door vanaf het eerste moment daat Anton die brieven zit te lezen. Dat was te voorspelbaar, de rest te wazig.
Bacchero
Ik vond het best wel meevallen... vermakelijke film met een aantal plotwendingen die niet erg verrassend zijn maar wel de film op dreef houden. Ook het betrekken van de LHC bij de film vond ik wel origineel.
The Dickies
Ik heb mijzelf geen enkel moment kunnen vermaken met/bij deze film en heb de film na 45 min. gestopt.
Zeer saai.
Pazmaster
Aardige film die soms vrij artistiek is gefilmd. Het acteren vind ik in het begin erg tegenvallen, later wordt het iets beter. Het verhaal kan ermee door maar is soms ook wel wat warrig. Ik moest er wel even inkomen maar uiteindelijk vond ik het toch wel een leuke film. Ik geef `m 3 sterren
DiskjockeyEast
3.5 * waard. viel me echt niet tegen deze film.
Het script bevat wel wat gaten.maar soort nergens...De twists in de film zijn goed getimed en voorbereid. Het acteerwerk van Banderas is goed. Ook vond ik het een goede keuze om de film achronologisch te houden, dit houdt het spannend en het werkt goed naar het einde toe! aanrader, maar geen meesterwerk.
schumacher
Wat een slechte film zeg.
Pure tijdverspilling.
Verhaal?
Acteerprestaties trekken op niks.
Heb me steendood zitten vervelen.
Left4Dead
Een knipoog naar de oude detectives met een verrassend aantal leuke namen gecast. Van de humor in deze prent moet je houden, zeker gezien de beoordelingen op deze site. Ik vond die humor en vooral de oneliners geweldig!
Komedie had hier bij gerne moeten staan!
De regisseur heeft zijn best gedaan, de kleurenfilters en camerahoeken waren aardig dromerig stylish speels en mij beviel het allemaal wel. Banderas is geen supertalent maar voor deze rolletjes kan hij ermee door. De personages waren hilarisch, alles lekker stigma. Alle personages krijgen een tintje mee, zelfs de postloper bijvoorbeeld, en dat maakt het geheel compleet en dat het verrassend goed werkt.
Prima prent met een dosis lichte opvattingen over diepere gedachten, grappig gedaan.
Daarom geef ik na herziening deze prent een verhoging van een halve ster.
Lang leve Sam Elliott!
Gang_Star
Geen actie/thriller maar meer een film die je kunt omschrijven als een kruising van misdaad, drama en detective. De film was dan ook heel wat anders dan ik van tevoren had verwacht.
De cast hierin is verre van verkeerd, en er word best redelijk geacteerd. Maar deze rollen kunnen deze ietwat tegenvallende film helaas niet redden. ik ging me al snel ergeren aan de voice over. Jammer genoeg is de film wat aan de trage kant en is het als geheel niet spannend genoeg, maar is het wel sfeervol. De kleurenfilters zorgen wel samen met het verhaal dat dit geen standaardfilm is, maar een uitblinker is het zeker niet.
Noodless
Hoe meningen kunnen verschillen ! Een zeer zwakke film die ook op bepaalde momenten begon te irriteren gezien het trage en vooral saaie verloop met een eindeloze storende voice-over. Ook de scènes met de drie agenten die Ned onder handen pakken zijn saai en eindeloos wat iedere keer het tempo uit de film haalt. Echt volgehouden om de film helemaal af te kijken. Mijn partner geeft een dikke nul trouwens. Film ligt al in de vuilbak ! 2/10

Netflix-hits ingehaald door dramafilm 'Materialists' van Celine Song

Black Gold
Drama / Avontuur, 2011

Bunraku
Actie / Drama, 2010
seksdiamantstripclubboxing matchspeed of light private investigatorhandcuffedparticle accelerator boksen