• 8.841.646 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: John Cornell

Met onder meer: Paul Hogan, Elias Koteas en Linda Kozlowski

Plot Almost an Angel

"Who does he think he is?"

Na zijn dood wordt een professionele dief een voorwaardelijke engel. Hij krijgt de opdracht om een goede daad voor een kreupele man te verrichten voordat hij zijn vleugels krijgt.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Hogan bewijst hier meer te kunnen dan alleen Crocodile Dundee. Anderen vonden blijkbaar van niet gezien het gemiddelde cijfer.

Wel een vermakelijke film, met een onderwerp die mij in ieder geval altijd wel blijft intereseren in een film.

3,5

avatar van neo

neo

Vond vooral dat Hogan hiermee wederom weer bewees hoe behoorlijk ongrappig en vervelend hij wel niet is.

avatar van Vandernagel

Vandernagel

Een 1,73, wat een lage cijfer. De film is niet super, maar zo slecht zeer zeker niet.

Het verhaal is simpel maar toch vermakelijk. Een van zijn betere films uit zijn korte oeuvre

3,5 sterren

avatar van johnhendrikos

johnhendrikos

Ik zou deze film zo graag nog eens zien. Als iemand hem heeft of zo kun je mij pm sturen! thx.

avatar van clubsport

clubsport

Beetje tamme feelgoodmovie over een bankovervaller die van god (heston) nog en kans krijgt om zijn slechte daden goed te maken .

We hebben het al eens eerder gezien en deze heeft best wel wat aardige momenten maar het blijft verder behoorlijk tam en net wat te sentimenteel .

avatar van brucecampbell

brucecampbell

Best wel een meevaller....vooral de stukjes waarin hij vermomd is als Willie Nelson en Rod Stewart.