• 9.371.614 stemmen

Genre: Horror / Sciencefiction

Geregisseerd door: Jon McBride, John Polonia en Mark Polonia

Met onder meer: Jon McBride, John Polonia en Todd Carpenter

Plot Feeders

"Earth was just an appetizer..."

Twee vrienden, Bennett en Derek, maken een roadtrip naar het Oosten. Maar onderweg wordt hun reis verstoord door een buitenaardse levensvorm die zich voeden met de inwoners van een nabij gelegen stadje.

Ranger Gordon

Donna (as Maria Russo)

Evil Bennett (onvermeld)

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Hilarische schlock van McBride ( Cannibal Campout (1988) , Woodchipper Massacre (1988) ) in samenwerking met de (tweeling)broers Polonia! De drie heren zouden later samen nog Hellgate: The House That Screamed 2 (2001) en Terror House (1998) regisseren. Gek genoeg werd het tweede deel van Feeders ( Feeders 2: Slay Bells (1998) ) alleen nog door de tweelingbroers gemaakt, al heeft McBride er nog wel een rolletje in. Hij steelt ook hier de show met zijn aanstekelijke enthousiasme. De Polonia broertjes hebben vooral een overtuigende jaren 90 snor.

Alle films staan inmiddels klaar om bekeken te worden en het vervolg op dit Alien-epos past perfect bij de kerstdagen!

avatar van John Milton

John Milton

Feeders is a 1996 American low-budget science fiction horror film written and directed by John and Mark Polonia. Shot on video on a $500 budget, it became semi-popular among cult film enthusiasts for its extremely amateurish direction, acting, writing and special effects.

Eigenlijk vertelt de intro van wiki je alles wat je moet weten, en of dit iets is, wat je zou willen kijken. In 1996 werd ik filmfan, maar deze stond niet in het videojaarboek. Must have missed it! Maar ik moet zeggen, ik snap wel waarom Tonypulp een voldoende geeft. Dit is Schlock van een niveau dat het vermakelijk wordt...

En mocht iemand denken, JM! wat 'ontdek' je toch een parels!!! Feast On This.

avatar van Seam

Seam

Mha, kom op jongens. 3 sterren? Dit is heel slecht en met momenten zo slecht dat het grappig is, maar er zitten ook zoveel saaie stukjes tussen. Ik moet zeggen dat de scenes waarin de aliens een 'interactie' met de mensen aangaan hilarisch zijn. Maar alle scene's waarin gereden met de auto of gelopen wordt, zijn zoooo saai. En ik besef me nu pas dat deze film uit 1996 komt, wow...

avatar van ibendb

ibendb

Als je jouw ogen wat dichtknijpt zijn dit best schattige alientjes.

Man, man, man. Wat een gedoe was dit? Feeders is zo goedkoop als maar kan zijn en dit merk je in alles. Het acteerwerk is brol, camerawerk is brol, handpoppetjes zijn brol, script is brol, effecten zijn... je snapt het wel. De kills zijn best campy dus dat verdient een halfje erbij.