• 9.378.534 stemmen

Genre: Actie / Avontuur

Geregisseerd door: Sylvain White

Met onder meer: Jeffrey Dean Morgan, Chris Evans en Zoe Saldana

Plot The Losers

"Anyone Else Would Be Dead By Now."

De leden van een CIA Black Operation team zijn in de Boliviaanse jungle op een 'search and destroy'-missie. Het team wordt echter verraden en voor dood achtergelaten. Ze besluiten achter de verantwoordelijken aan te gaan om wraak te nemen.

avatar van El ralpho

El ralpho

Tip voor Thorak:

Trailer niet bekijken want hier zitten de tofste scene's al in, nooit verstandig als je verast wilt worden natuurlijk maar bij deze film is het al helemaal niet verstandig om te doen.

Benieuwd wat je ervan vindt

avatar van Rubske

Rubske

Vette film! Kijken dus!

avatar van Betamax

Betamax

Niet speciaal, gewoon aktie met een redelijk verhaal.

avatar van notsub

notsub

Ik lees hier over The A-Team. Daar moest ik tijdens de film geregeld aan denken. Nu heb die film niet gezien, maar ik mag hopen dat die beter is dan deze film. Hiervan ben ik niet onder de indruk. De actie in de film levert een paar leuke scenesn op en hier en daar zit wat humor, maar over het algemeen wordt cliche na cliche te voorschijn getoverd.

avatar van Tarkus

Tarkus

Leuk filmpje, met een vrijwel onbekende cast, die het zeker niet slecht doet.

Maar toch had ik meer verwacht van deze film, voldoende actie, maar een mager scenario.

avatar van elayz

elayz

was wel leuk om een keer te kijken, goede en genoeg actie.

kortom, verveel je je? ga dan deze film kijken! 3.5

avatar van Theunissen

Thorak schreef:

Ben toch wel benieuwd naar deze film. Slechter dan The A-team kan het in ieder geval niet zijn (dat kan geen enkele film zijn)...

The A-team heeft je echt een complex opgeleverd.

Als ik jouw was zou ik smartengeld gaan eisen bij de regisseur voor het leed wat hij jouw heeft aangedaan met de film

avatar van Jeffie

Jeffie

The Losers

een film die me heeft kunnen bekoren..
Absoluut geen wauw-film.
Maar zeker een aanrader als je (zoals ik) op een zondagnamiddag een niets te doen hebt en zin hebt in lekkere actie en hier en daar wat droge humor..
Vooral die scène in dat gebouw met zijn 2 "pistolen" heeft me doen lachen..
Wat een prachtige uitleg geeft hij.

Kortom, leuke actiefilm, zeker de moeite waard om even te kijken..

Een 3'tje: vrij onbekende cast (alleen de knappe jongedame heb ik al meer zien spelen) die me verrast heeft, mooie actie-scenes, en een dosis platte humor

avatar van Zadel

Zadel

Een film, waarvan je samen met de titel en poster niet veel van verwacht, toch nog beter uitpakt dan verwacht.

Qua verhaal zit er niks origineels aan. het is het standaard verhaaltje waarin een team een bedrijf of iemand anders neer willen halen. het einde is dan natuurlijk ook vanzelfsprekend een happy-end

De acteerprestaties is voor deze film boven verwachting. het is een niet echt bekende cast ( alleen zoals jeffie hieronder terecht zegt is de knappje jongedame in wat meer films te zien)

Om de droge humor kon ik wel lachen, enkele leuke momenten warenclay, she is pointing her gun on my dick en de droge opmerkingen van de grote baas max ( no, serieus, are you standing in a hole or something. How much do you weight? als je deze stukjes ziet zijn ze leuker

omdat her en der wat actie voorkomt, afgewisseld met wat humor, dan weer een scene waarin de gevoelens van het team naar boven komen. klinkt allemaal wat cliche, maar toch een vermakelijke film.

wil de film eigenlijk een 3,25 geven, maar geef voordeel van de twijfel en daarom geef ik hem 3,5*

avatar van askicker

askicker

Jeffie schreef:

Vooral die scène in dat gebouw met zijn 2 "pistolen" heeft me doen lachen..
Wat een prachtige uitleg geeft hij.

Idd echt lekkere droge humor, dat stukje

avatar van mrkeys

mrkeys

Standaard actie-film die desondanks door onbekende acteurs niet onder doet voor The Expandables en stukken beter als het vehikel A-Team the movie.

2,5 *

avatar van Muyo

Muyo

Cool, spannend, veel actie en nog eens humor ook !

Een betere actiefilm dan goed. Ik heb hem zeer goed beleefd in ieder geval.

Een prima teamwerk van deze groep acteurs die goed acteerde.

Een leuke team groep ook, die goed op elkaar in spelen en de humor ook erg leuk maakt.

Mooie en aantrekkelijke gebieden waar de film plaats vindt.

Spectaculaire special effecten die netjes uitgewerkt zijn.

Heerlijke actiefilm die een ruime 3,5 ster verdient.

avatar van willemfilm

willemfilm

THE A-TEAM, de serie van vroeger, daar deed het me aan denken. Met dien verstande dat daar geen bloed vloeide. Het is vermakelijke onzin, Goed voor een regenachtige, koude, winderige, zondagmiddag.

avatar van mck

mck

Waarom heeft iedereen het over onbekende acteurs, kijken jullie helemaal geen films?

avatar van Saaimen

Saaimen

Heb me wel vermaakt met aardig wat actie en komedie gemixt! Sommige dingen wel vergezocht, maar dat hoort natuurlijk bij zo een film! Verhaal voor de rest wel ok, niet echt lang over nagedacht volgens mij, maar ja origineel zijn is lastig!!

avatar van namingway24

namingway24

Niet leuk. de film doet erg zijn best om stoer te zijn, maar slaagt daar nauwelijks in. Er zijn bijna geen sympathieke personages, alleen een paar karikaturen. Chris Evans springt er wel tussenuit; zijn grappen zijn goed en hij brengt zijn teksten vol overtuiging. Grootste struikelblok voor mij is Zoë Saldana; haar bad girl-personage is te geforceerd en ze heeft het charisma van een natte krant. Ik heb haar nooit een goed actrice gevonden, en hier brengt ze niets wat me van gedachte doet veranderen. Het verhaal is ook vrij dun, en de makers hadden er zeker veel vertrouwen in, want de film eindigt met een gigantische cliffhanger. Of er een vervolg komt valt nog te bezien, maar ik zit er alvast niet om te springen,

avatar van snootz

snootz

Vond het een leuke vermakelijke film van af het begin tot het eind.

avatar van red4evil

red4evil

kga hem binnenkort bekijken , kom wel es trug voor m'n stem te plaatsen

avatar van Hanske82

Hanske82

Best leuke film om te kijken met vrienden en een pot bier. Af en toe gelachen dus ik vind em het nog eens kijken wel waard ..

avatar van Renzzie

Renzzie

Leuke film. Redelijk standaard qua actie en verhaal, maar kijkt gewoon lekker weg.

avatar van blurp194

blurp194

De film begint erg zwak, maar dat wordt gelukkig snel beter - na een minuut of tien is het een verteerbare actiefilm. De aanwezigheid van Zoe Saldana maakt ook een hoop goed.

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Vandaag bekeken, en had er geen hoge verwachtingen van. Ik had eigenlijk niet heel veel zin om deze film te bekijken, dus dat is wel heel lang uitgesteld geweest. Maar eigenlijk is dat vreemd, omdat ik eerst juist benieuwd was naar deze film.

Het begin vond ik vrij slecht te noemen, en ik moest meteen aan de film: The A-Team (2010) denken, die er vrij sterk op leek. Eigenlijk moest ik heel de film door aan de A-Team denken. Na het eerste kwartier kwam ik in de film, en werd het ook vrij spannend en leuk. Zoe Saldana (wat een prachtige vrouw trouwens) maakte zoals ''blurp194'' zegt veel goed. Haar introductie vond ik dan ook echt de hoogtepunt van heel de film. Ze beschikt over een aardig acteertalent en ze laat veel van haar zelf zien in de film. De mannen hadden dat veel minder, en konden me weinig boeien, en ik irriteerde me ook heel erg aan hun gedrag en soms ook het acteertalent.

Het verhaal stelt niet veel voor, en het is ook geen film met veel logica. Dat komt voor mij natuurlijk mooi uit want daar hou ik allemaal niet van. Zo kan je makkelijk naar de film kijken en lekker genieten. En dat is deels gelukt. Al werd alles erg rommelig naar het einde toe, waardoor ik mijn concentratie verloor.

Het einde, tja. Daar is gewoon weer veel spectakel te zien, en zo de nodige voorspelbaarheid. Zoals in alle actiefilms gebeurd.
Chris Evans, is natuurlijk een hoop sexyheid, al was hij wel het slechts van allemaal en had hij voor mij niet in de film gehoeven. Meer naar het einde toe werd dat alleen maar erger.

Conclusie: Vond de film iig beter als: The A-Team. Ik heb me erg vermaakt, soms hier en daar saai en vooral erg nep, maar toch een leuke film om een keer te bekijken en natuurlijk speciaal voor de mannen.
Misschien een vervolg?

avatar van Spetie

Ik had vooraf weinig verwachtingen bij deze film, maar ik moet zeggen dat het best aangenaam kijkvoer is. De film blijft nogal oppervlakkig en hoewel de personages nooit memorabel worden, heeft de film in ieder geval voldoende humor. Vooral Chris Evans is lekker op dreef met zijn soms echt gortdroge opmerkingen.

Ook de soms lekker overdreven actie zorgt ervoor dat de film eigenlijk geen seconde verveelt. Wel laat de CGI bij sommige scenes hier en daar wat te wensen over, maar ook daar scoort de film over het geheel gezien nog wel een voldoende.

Hoewel het verder allemaal niet bijster origineel is en de film ook niet lang zal blijven hangen, is de film in zijn opzet geslaagd. Niet te serieus overkomen en leuk vermaak bieden.

avatar van @quikfit

@quikfit

Een soort " A-Team film "....maar dan beter.....

avatar van martijn011

martijn011

• 2034 berichten

Magere film met alle mogelijke actiefilm-clichés aan boord..
Deze film brengt niets vernieuwends en is al 200 keer eerder voorgekauwd. De CGI was bedroevend slecht, vooral bij het neerschieten van de helikopter met de 25 kinderen aan boord.
Dan maak je jezelf dus echt belachelijk..
De vergelijking met 'the A-team' is inderdaad snel gemaakt maar die film is 3 keer zo goed als deze. Ook de nodige humor ontbreekt, iets wat in 'the A-team' sterk vertegenwoordigd was.
Snel vergeten, weinig aan dit..

avatar van geronimo

geronimo

• 1955 berichten

namingway24 schreef:

Mee eens. Hier vond ik haar rol erg irritant. Terwijl ik haar in bijvoorbeeld The Terminal best te genieten vond. En heel die liefdesrelatie die uit 't niets uit de lucht kwam vallen. Zonder die onzin was de film naar mijn mening een stuk leuker geweest.

En inderdaad, hoezo onbekende acteurs? Jason Patric is zowat een veteraan. Trouwens de eerste keer dat ik hem als slechterik zie spelen

avatar van AsianFreak

AsianFreak

Heerlijke 'wegkijk-film', leuke humor, lekkere aktie-scenes...

avatar van woopie

woopie

Verschrikkelijke film die mij niet kon overtuigen en boeien!

Hoewel ik altijd een fan ben geweest van the A-team.

Zoals hierboven al geschreven werd is de rol van Zoe Saldana niet goed neergezet.

2 voor de moeite!

avatar van JKroondijk

JKroondijk

Zeer vermakelijke film!

Anderhalf uur lang vermaakt hij je met actie en droge humor, er is geen seconde dat je je verveeld.

Camerawerk is allemaal erg flitsend wat het tempo er lekker in houdt.

Het verhaal is niet heel bijzonder maar goed genoeg om je niet te vervelen.

Aanrader dus!

avatar van Thorak

Thorak

El ralpho schreef:

Tip voor Thorak:

Benieuwd wat je ervan vindt

Eindelijk deze film gezien en het heeft me erg kunnen vermaken. Ik heb je tip opgevolgd en de trailer niet bekeken

De hele film ademt wel de B-film sfeer uit, maar dat is zeker geen nadeel. Liever een goede B-film dan een complete ruk ''blockbuster'' zoals The A-team.

De hoofdrol had trouwens een geweldige rol voor Bruce Campbelle geweest, helemaal als ze hem dan ook Sam Axe hadden genoemd