• 9.377.617 stemmen

Geregisseerd door: Jeff King

Met onder meer: Steve Austin, Laura Vandervoort en Walton Goggins

Plot Damage

"Bring the pain."

John Brickner (Steve Austin) is 'on parole' en net uit de gevangenis. Eenmaal terug in de maatschappij heeft hij door de slechte economie moeite rond te komen. John ziet zich dan ook gedwongen zich in te laten met geheime en illegale vechtwedstrijden om zodoende aan geld te komen.

avatar van Irvine

Irvine

Aii, Steve Austin moet nog wel een paar acteer lesjes volgen.

Superdun en vooral zeer voorspelbaarl, echt dertien in een dozijn verhaal, na 15 min. weet je eigenlijk al hoe het afloopt.

Ik vond de vechtscenes helemaal niet goed, steeds als de klappen neerdalen op het lichaam veranderd de camera van angle,zodat je dus niet ziet hoe de klap aankomt, echt heel suf.

Ook zie je duidelijk dat ze elkaar niet echt raken en het een beetje wordt gemaskeerd met sound FX.

Ome Steve krijgt z'n poot ook niet eens omhoog,het is meer een beetje vooruit beuken en dat is het dan!

Wel maakt de ketchup fles overuren.

Maar ja Ome Steve ziet er natuurlijk wel stoer uit met z'n kale kop maar dat is echt niet genoeg voor deze B film.

Steve moet gewoon lekker in dat pipo worstel circuit blijven, en acteren aan andere overlaten.

Trouwens The Rock doet het dan wel weer leuk!

Nice try Steve!

avatar van L0sT_R3B3L

L0sT_R3B3L

Die gast kan voor geen meter acteren man,laat um lekker in de ring staan.

avatar van djeebee

djeebee

Leuk filmpje met 'n zak chips en un pilske

Deze middelmatige film verdiend absoluut geen drie sterren.

Het acteren is op zijn best houterig ook die van Austin.

Het verhaaltje is flinterdun en al een miljoen keer uitgenarst.

Het is een redelijke B film maar meer ook niet.

Xenocrates

Vreemd ken geen een acteur in deze film.

maar vond hem wel meevallen.

avatar van ken1976

ken1976

Tja, wat moet ik hiervan zeggen.....

Wel grappig om Stone Cold weer in een film te zien...... helaas blijft het een slechte acteur... een voordeel, hij heeft wel die ruige uitstraling en dat komt goed uit voor dit genre films!!!

Het verhaal was een beetje te voorspelbaar, de vechtscene's waren niet veel bijzonders althans anno 2009 ...soms was er wel heel veel bloed , het leek echt ketchup...en het camerawerk was op dat moment toch wel rommelig!

Kortom een b-aktiefilm.. ik geef toch nog wel 2,5 sterren en dat komt mede door Laura Vandervoort (bekend van de remake van de serie V), want die kan wel goed acteren en is ook nog eens een plaatje om te zien!!

avatar van Bappie

Bappie

Aangenaam, check mijn pagina uit.

Ik heb deze film vorige week gekeken, toen ik een recensie las daarvoor dacht ik dat ik deze film wel zou diggen.

Lekker toch, een harde beukfilm met een prof iemand in elkaar meppen.

Jammer genoeg viel deze me toch meer tegen dan verwacht en gehoopt.

Steve Austin is leuk als grote jongen met zin in vechten, maar in dat acteren moet hij denk ik iets meer tijd steken.

Die manager vond ik van begin al tot aan het eind gewoon irritant, die rol moest minder geforceerd gespeeld worden.

Er zaten goede dingen in de film, maar ik denk dat met andere acteurs en een net iets ander verhaal er veel meer uit gehaald kon worden.

avatar van dvdmaster

dvdmaster

Inderdaad,

leuke film met een pilske maar voor het acteerwerk hoef je niet te kijken. In de vecht scènes zie je soms dat de klappen duidelijk mis zijn, das dus wel een beetje jammer.

Als je deze film gaat kijken, ga dan niet kritisch lopen doen want dan vind je t geen leuke film.

avatar van eka

eka

Wel een vermakelijke film. net geen b film, maar daar hou ik wel van.

Word lekker op los gebeukt rondom een dun verhaal.

avatar van Rick126

Rick126

Wat een t*r*ng film zeg.... man, man, man.... dat deze film nog 3 sterren krijgt is gewoon belachelijk. slechte acteerprestaties, mega slechte vechtscenes, mega slechte dialogen, mega slechts verhaal.

Dit slaat gewoon nergens op.

1 ster voor Laura Vandervoort

avatar van Rick126

Rick126

dvdmaster schreef:

Doe normaal man, die film is gewoon tyfus slecht!

avatar van Dirtdiver

Dirtdiver

De ketchup fles maakt idd overuren Irvine!

Zeer matige film.

avatar van Imperial Figure

Imperial Figure

Steve Austin kan niet echt acteren maar hij heeft wel een bepaalde charme en het is gewoon een aardige kerel.

Maar zoals ik al vermelde, hij kan niet acteren omdat er zoveel drama stukken in zitten waarbij een normaal mens gewoon emotioneel en gek van zou worden, maar steve niet, hij blijft gewoon heel kalm en rustig.

Toch zijn de gevechten erg vermakelijk en het begint al wat meer op echt straat vechten te lijken.

Blood and bone vond ik een stuk beter maar dit kon ook nog wel door de beugel dankzij een paar goede vecht scènes.

avatar van D.Toretto

D.Toretto

Ik vond dit best een aardige film. Geen topper, maar zeker een keer waard om te kijken. Ik vond ook Steve Austin het zeer aardig doen. Zijn manier van acteren komt overeen als die in The Condemned. Zou hetzelfde personage kunnen zijn...

avatar van Vascago

Vascago

Zal wel aan mijn stemming liggen, maar ik vond dit toch echt een gave film. Deed me denken aan de Van Damme vehicels uit de jaren 80 en die vond ik ook altijd geweldig. Niet vanwege het briljante acteerwerk uiteraard maar vanwege de hele sfeer. Omdat het stoer was toen ik 12 of 13 was om daarnaar te kijken en stiekem vind ik dat nog steeds. Het voelde weer als vanouds en das best lekker af en toe.

avatar van bladerunner2007

bladerunner2007

Echt een film met blik bier en extra grote zak chips.

Vond het idd voorspelbaar en heb niets nieuws gezien.

Rauw knokpartijtjes en onnozel verhaallijn.

avatar van Rebel80

Rebel80

Rick126 schreef:

Doe normaal man, die film is gewoon tyfus slecht!

Kan je ook een zin tikken zonder te vloeken of is dat te moeilijk voor je?

avatar van VT1100

VT1100

Wel een beetje een B-film, maar hij kijkt lekker weg.

Austin is misschien wat houterig, maar toch....

Ik heb wel slechter gezien, toch een 2,5

avatar van DiDa

DiDa

Nog steeds geen NL releasedatum bekend....

avatar van akka

akka

een echte b-film, de ketchup vliegt door de lucht. De gevechten zijn zo overdreven als wat maar dat maakt niet uit want het is vermakelijk,

2.5

avatar van Lefgozer

Lefgozer

Precies wat je van Stone Cold verwacht. Kijken als je een simpele leuke film wilt zien.

avatar van KILLERBEE99

KILLERBEE99

Niet echt een super film, maar toch wel leuk om hem een keer gezien te hebben.

avatar van Jeremiah1989

Jeremiah1989

djeebee schreef:

Leuk filmpje met 'n zak chips en un pilske

jupiler mag ik hopen?

avatar van movielife

movielife

de B van boksen of de B van b film? ketchup smaakt lekker maar ik lust soms ook eens iets anders op mijn frietjes .

avatar van DiDa

DiDa

Nog steeds geen Nederlandse dvd release? Duurt wel heel lang...

avatar van skipy05

skipy05

Goede film. Toffe gevechten. Weer goed gedaan door Steve Austin. Er zullen wel niet veel mensen zijn die deze film aanspreekt.

avatar van elvis4ever

elvis4ever

verstand van films heeft niemand hier

damn wat een stel zeikerds

avatar van gauke

gauke

Wanneer een gespierde acteur niet zo goed kan spelen dan laat je hem vechten, knokken en iemand afranselen. Het verhaal doet er dan niet meer toe al zijn daardoor de scènes waarin niet geslagen wordt daardoor niet om door te komen. Zoals hiervoor reeds vermeld: een B-film.

avatar van rotjuh

rotjuh

Damn.... zal wel aan mij ligen maar ik kan wél van deze film genieten.

Heb ook al een vreemde voorliefde voor Steve Austin ontwikkeld.

Kreeg zowaar een flash back naar een oude clint eastwood film.

Ik heb ervan genoten e iedereen die ik de film heb aangeraden tot nu toe ook.

Dus of je hem wel of niet wat vindt.... zal beetje van je voorkeur van films afhangen....

Ik vind het een topper!

avatar van Aapje81

Aapje81

En ook mijn derde Steve Austin film geeft precies wat je ervan mag verwachten. Austin is kalm en charismatisch als altijd en de cast om hem heen doet het zeker niet onaardig. Vooral Laura Vandervoort is prachtig om naar te kijken en acteerd heel behoorlijk. Daarnaast is de actie meer dan overtuigend en boeit het verhaaltje voldoende om niet te vervelen.

Voor de liefhebbers van de actiefilms uit de jaren 80 is dit uitermate geschikt spul. Wederom erg onderhoudend en Austin doet het zeker niet minder dan zijn genregenoten.

Boven gemiddeld.