Genre: Drama / Biografie
Geregisseerd door: Mikael Salomon
Met onder meer: Tracy Pollan, Grant Show en Catherine Dent
Plot Natalee Holloway
"This is the true story of her family's search for justice."
De Amerikaanse tiener Natalee Holloway verdween in 2005 spoorloos tijdens een schoolreisje naar Aruba. Voor haar moeder Beth startte een jarenlange zoektocht naar wat er met haar dochter gebeurd was. Haar zoektocht leidde naar de Nederlander Joran van der Sloot die meer lijkt te weten van de zaak.
Natalee Holloway
Justine
Darla
Deepak Kalpoe
Satish Kalpoe
Joran moet gewoon zichzelf spelen! Kan ie wederom flink cashen over Natalee's lijk!
coldheaven
Tja, je kunt jezelf afvragen wie er nog op deze film zit te wachten. Alles is al tot in den treuren uitgelicht; alsof Salomon ons nog iets nieuws zal vertellen, denk het niet.
Justice4All
Leuk, zo'n "RTL4-filmpje".
Zou me niet verbazen dat RTL4 vandaag de rechten gaat kopen om de NL burgers lastig te vallen...

BoordAppel
De message boards bij deze film maken wel wat duidelijk. Ik snap ineens waarom de Amerikanen zoveel oorlogen beginnen.
slash
Ik zal deze zeker niet gaan kijken.
Ik gun dat Joran niet,
die gast lacht zijn L*L uit zijn broek als hij dit ziet.....
Aardige tv-film die toch lekker weg kijkt.
Hier geven ze de indruk dat natalee nog leefde voor hij haar dumpde denk aan de scene dat ze haar lichaam in de boot doen , daar zie je dat haar vingers bewegen.
otherfool
Vrij pijnlijke film, alleen geschikt voor de masochisten onder ons. De feiten zijn bekend, en van het ophaspelen daarvan wordt een mens niet vrolijk. Een afgang natuurlijk dat foute Joran en zijn nog foutere pa niet ergens in een klein hokje zitten te creperen, maar wat doe je eraan. Die machteloosheid wordt er behoorlijk ingeramd in deze TV-film.
Het karakter Beth is overigens zo vreselijk irritant dat je gaandeweg bijna je sympathie voor haar verliest. Een paar ten hemel schreiende dialogen en dubieuze invalletjes (vooral dat bewegende vingertje voor effectbejag) doen de rest; skip it.
1,5*.
BoordAppel
Dat komt goed overeen met de werkelijkheid dan.
otherfool
Het blijft natuurlijk wel afschuwelijk voor zo'n vrouw. Maar zeker als je dat karakter 90 minuten achtereen voor je kiezen krijgt is het voor de kijker grinden geblazen...
narva77 (crew films)
Vandaag uit pure nieuwsgierigheid toch maar de dvd gekocht bij de FRS. Ik ben echt benieuwd hoe Aruba en het Nederlandse rechtssysteem worden afgeschilderd. Al kan ik daar wel naar raden...
Owja, wie de dvd wilt aanschaffen bij de FRS, die moet snel zijn, want ik heb uit zéér betrouwbare bron binnen de FRS vernomen dat de dvd's van de film volgende week alweer uit de schappen worden gehaald. De reden: ze worden nauwelijks verkocht...
Scorpio11
1 van de personen die iets over deze zaak heeft geweten is vandaag overleden. Verdiende loon?? Hij neemt het geheim mee in zijn graf, of....
Mm, hoeven ze dus Jorans pa niet meer te vragen voor een eventuele remake...
narva77 (crew films)
lekker cashen met andermans leed
Hoezo "lekker cashen met andermans leed"?
De film is gebaseerd op het boek van Beth Twitty, de moeder van Natalee. En ik mag aannemen dat zij óók voor de verfilming het één en ander aan dollars heeft ontvangen!
Dus hoe, "andermans" leed? Het is haar eigen leed!
Neemt echter niet weg dat ik denk dat de moeder van Natalee een op geld beluste vrouw is die haar eigen dochter's dood gebruikt om geld binnen te halen....
En zo succesvol was deze TV-film volgens mij ook niet hoor. Hij was al binnen een paar weken weer uit de dvd-schappen gehaald in de F.R.S.!
the-hague-pride
maar zij maakt de film toch niet?
en ik doelde ook meer op natalee, ze is dood (neem ik aan)
heel drama omheen al jaren, en dan een film erover maken!
in mijn ogen kansloos.
en dat de film achteraf niet succesvol was wisten ze vantevoren niet.
mn uitspraak is dan ook gebaseerd op "Überhaupt het idee om er een film van te maken"
wingman8888
Film gezien al met al krijg je toch een soort idee wat er gebeurd is met dat bootje zo in zee gegooid - ja geen topfilm maar gewoon zo goed mogelijk de waarheid op beeld gezet
Dogie Hogan
De DVD schijnt in Peru goed te verkopen: link.
Zou me niet verbazen over een 'Part II'.
Chainsaw
Aantal offtopic berichten verwijderd. Hou het hier aub bij de film.
Waku
Omdat de zaak Joran van der Sloot zo eindeloos uitgemeten is geweest in de nederlandse pers en het mannetje zo vaak op televisie is verschenen hebben wij in Nederland al een duidelijk beeld van de persoon in het echt. Het is voor een maker van een film dan wel heel moeilijk om een goede personage en vertolking
neer te zetten van deze Joran. Helaas is het juist deze belangrijke rol die volledig de mist in gaat. De amerikaanse producent wil duidelijk laten overkomen dat Joran een buitenlander is en laat
Jacques Strydom zijn rol spelen met een werkelijk afschuwelijk overdreven en tenenkrommend slecht duits!!!! accent.
Zijn vrienden Deepack en Sitash worden mogelijk nog dommer neergezet.
Ook de rol van Natalee en haar schoolvriendinnen halen het niveau niet van een gemiddelde tienderkomedie. Wel acceptabel zijn de rollen van stiefvader en Natalee's moeder Beth, gespeeld door Grant Show en Tracy Pollan.
Een van de weinige voldoendes in dit drama.
Met wat degelijker acteerwerk zou "Natalee Holloway" zeker een voldoende kunnen halen maar nu blijft een snel gemaakte low budgetfilm het enige wat doet herinneren aan de fatale studiereis van het verdwenen meisje Holloway.
ace leader
Woensdag 8 september op RTL 8. Ben erg benieuwd maar verwacht een zwak gemaakte film
erik neuteboom
Ik ben benieuwd, ga 8 september zeker kijken, kom al sinds 1986 bijna elk jaar op Aruba omdat mijn Nederlandse vrouw daar is geboren en daar zowel familie als veel kennissen heeft. Triest dat deze affaire zoveel ellende heeft veroorzaakt voor Aruba maar dat heeft o.a. te maken met het feit dat egotripper dr. Phil het nodig vond om de bevriende Holloway familie te helpen door Aruba zwart te maken en omdat op Aruba de blanken (makamba's) veel macht hebben: het duurde meer dan een week voordat de poltie serieus werk ging maken van het feit dat Joran als laatste was gezien met Nathalie ... Ik vind dit de basis voor het feit dat Joran nog steeds niet in de Arubaanse cel zit. Maar een Peruviaanse cel is uiteindelijk ook geen slecht alternatief voor zo'n naar en ziek mannetje, al die tijd gesteund door zijn ouders die zwaar onderschat hebben hoe ziek Joran is in zijn geest en die meer met hun eigen werk bezig waren dan Joran te sturen in zijn normen en waarden. Zie uit naar een recensie van deze film!
Aantal offtopic berichten verwijderd. Hou het hier aub bij de film.

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'