• 9.379.584 stemmen

Geregisseerd door: Ruben Fleischer

Met onder meer: Woody Harrelson, Jesse Eisenberg en Emma Stone

Plot Zombieland

"Nut up or shut up."

Twee mannen genaamd Columbus (Jesse Eissenberg) en Tallahassee (Woody Harrelson) moeten zien te overleven in een wereld die overbevolkt is door zombies. Tijdens hun strijd met overleving bundelen ze krachten met Wichita (Emma Stone) en Little Rock (Abigail Breslin), die ook een manier hebben gevonden om in leven te blijven. Tijdens hun strijd moeten ze zich afvragen wat erger is, van elkaar afhankelijk moeten zijn of toch maar aan de zombies overgeven.

Bill Murray

Clown Zombie

Zombie Meter Maid (onvermeld)

Hippie Girl (onvermeld)

Bicycle Zombie (onvermeld)

avatar van raizeredge

raizeredge

Leuke film heb me wel vermaakt.

avatar van guuspuus

guuspuus

Geniaal!!! Een absoluut meesterwerk uit de filmindustrie, gwn een goed verhaal en super grappig. Vooral Woody Harellson (tallahasee). prechtig gespeeld. heb me helemaal dood gelachen.

avatar van tal1b

tal1b

meeeens met guuspuus

alhoewel ik Abigail iets vond tegenvallen deze keer

avatar van Rabbitto

Rabbitto

Erg vermakelijke film ook al is het de 10.000ste zombiefilm. Persoonlijk ben ik gek op dit genre en games ook dus ja ik keek toch wel kritisch. Verhaallijn is natuurlijk slapjes maar dat doet niet af aan de hoeveelheid kijkplezier.

Je moet dit soort films ook niet kijken als je een avondje diepgaandheid wil en een mooi verhaal.

Pak deze film er is bij met je Gfriend of vrienden en geniet ervan.

avatar van Svenster

Svenster

Precies wat Rabbitto zet... Er zijn al veel zombiefilms gemaakt, en toch is het een zeer vermakelijk film. Hoe leuk moet het zijn om in een wereld rond te lopen waarin je alles kunt doen. Beetje in auto's rond scheuren en af n toe een zombie kapot schieten.

avatar van Steeldevil

Steeldevil

Zeker een goede film inderdaad.

Leuke typetjes enz

avatar van The_Game

The_Game

Geniale film. Meer kan ik er niet over zeggen.

avatar van Xen0n

Xen0n

Hele vermakelijke film, goed excuus om 80 min te zombiehakken. Met een geweldige hoofdrol van Woody Harrelson

canciser

gisteren voor de 2e keer gezien, blijft 4 sterren. hij heeft al meer dan 60 miljoen verdient met een budget van 23miljoen.

avatar van Blarown

Blarown

nog niet gezien maar ben er wel zeker van dat ik hem gaa kopen als hij in die winkels ligt, aan de sterren en reacties te zien is het een goeie film

avatar van erik1677

erik1677

Net wat men hierboven al zegt, de zoveelste zombiefilm.

maar wat voor een!!!!!! Ik vind hem echt super.

En dat aleen al door woody harrelson.... en natuurlijk door de geweldige kleine rol van bill muray.

Alleen snap ik niet dat die eikel van een jesse eisenberg heet ie geloof ik ,in elke film tegen komt.

Een verschrikkelijke acteur vind ik dat, die keer op keer dezelfde kneus speelt.

Om hem een half puntje minder.

avatar van persenalg

persenalg

goede film, het is niet een standaard zombie film, want daar heb ik altijd een hekel aan vind hem echt super

avatar van Pazkall

Pazkall

Grappig, maar ook niet meer dan dat.

beetje over the top, 2,5 sterren

avatar van luuk1988

luuk1988

ik vind dat horror en komedie geen genre is wat samen gaat

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Misschien eens Braindead, Dead snow of een Feast film kijken

Het is echt een combinatie in opkomst en het werkt fantastisch in de meeste gevallen

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Bestaat al veel langer hoor. The Return of the Living Dead (1985), Night of the Creeps (1986), Evil Dead II (1987). Sinsdien eigenlijk al populair.

avatar van erik1677

erik1677

Wat een achtelijke opmerking ofnie!!!!! Horror en humor gaat niet samen!!!!!!!!!!!!!

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Als jij dat vind mag dat, en dan moet je er maar niet naar kijken. Alleen helaas voor jou is het wel een officieel erkend genre.

avatar van queenie

queenie

had er meer van verwacht en vond hem tegenvallen.

avatar van MB-

MB-

Geniale film, veel beter dan ik had verwacht.

Alleen past hij totaal niet in het genre horror, dit is puur komedie.

Mensen die alleen van horror houden zouden deze film ook niet moeten kijken. Het is een lachwekkende film die leuk is om met je vrienden te kijken.

avatar van Sami

Sami

best grappig......best vermakelijk

avatar van TammeAap

TammeAap

Zeer vermakelijke film! Verwacht niet een boeiende rode lijn, maar zeker leuk als je wat actie wilt zien met veel hak en snij werk!I Ik heb genoten! 4*

avatar van benq

benq

Goeie zombiefilm!!

Was ff bang een zoveelste standaard zombiefilm te zien maar deze film weet zich toch te onderscheiden door z,n humor en de scherpe dialogen. De cast acteert uitstekend met Harrelson voorop en we worden verder verrast met een mooie cameo. Dat de boodschap standaard is kan de film dan allang niet meer raken. Humor, actie en enkele fraaie camera-invalshoeken maken het tot een vermakelijk ritje.

****

canciser

Hij komt naar de bioscoop Jammer voor ze, want ik heb hem al op m'n ipod staan. Maar dit is echt een bioscoop film, visueel gezien een pareltje, dus als je hem nog niet gezien hebt en je houdt van zombiefilms zou ik hem zeker in de bioscoop zien.

avatar van Theunissen

Yeps denk niet dat deze film in de Bioscoop nog veel publiek zal trekken. De fans van dit soort films heeft hem allang gezien (was meen ik al 2 maanden geleden te pindakazen) en hij valt nu zelfs te pindakazen in HD formaat.

avatar van Just_xMe

Just_xMe

Hahah, dit is echt een geweldige film.

Zelfs voor dames als ik! =D

Ik heb deze zo'n 2 maanden geleden gezien in Amerika =D

Leuke film

avatar van FabianGT

FabianGT

ZEER vermakelijke film!

avatar van Cyberator

Cyberator

Valt deze te zien met je vriendin?

of is hem ietsje erover ?

(te vergelijken met Shaun of the death of Feast?)qwa goor

Cyberator schreef:

Valt deze te zien met je vriendin?

of is hem ietsje erover ?

(te vergelijken met Shaun of the death of Feast?)qwa goor

Deze kun je zeker kijken met je vriendin, het is geen hardcore zombie-avontuur. Hij is zelfs wat romantisch getint.

avatar van voomzap

voomzap

Afknapper - Los van de grofheid en horror is het eigenlijk gewoon een kinderfilm. Zoutloze troep.