• 9.373.383 stemmen

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Adam Weissman

Met onder meer: Gil Bellows, Maxim Roy en Judd Nelson

Plot Infected

Een wanhopige ambtenaar vermoordt de burgemeester van Chicago en onttrekt een bloedstaal uit het lichaam, pal voor de ogen van honderden verbijsterde ooggetuigen. Met de hele stad achter hem aan, wordt de moordenaar neergeschoten, maar niet zonder dat hij het bloed in een injectieflacon heeft doorgegeven een Nick en Lisa, twee journalisten van wie hun instinct zegt dat het bloed zo snel mogelijk getest moet worden. De ontdekking van een vreemd en onbekend eiwit, leidt tot een complot op regeringsniveau en betreft een insectachtige bacterie die tot een potentiële pandemie kan leiden. Een pandemie zoals de wereld er nog nooit een gezien heeft...

avatar van djeebee

djeebee

bagger

avatar van gjnt

gjnt

Echte B Film. Het thema is op zich niet slecht een soort kruising tussen Alien, de insecten van Star Ship Troopers en V. (maar alles wel minder goed)

Er wordt slecht geacteerd, Special effects zijn soms niet al te best. Maar er wordt toch een soort spanning opgebouwd waardoor ik het einde wilde zien.

Leuk voor een keer tussen door

avatar van Zinema

B van Bullshit.

Soms kunnen B-films leuk zijn. Zo niet hier. Slechte acteerprestaties, belachelijke CGI, een idioot verhaal en een nog idiotere uitvoering vol hiaten. De schmierende Nelson is nog enigszins te doen, maar Rosselini is nu toch echt over haar houdbaarheidsdatum heen.

Wat een slechte rotzooi.

avatar van stinissen

Isabella Rossellini zal nooit de kwaliteit van haar moeder Ingrid Bergman hebben.

avatar van RickZ

RickZ

Redelijke SF-thriller met een paar gore scenes. De effecten zijn matig maar het verhaal is goed genoeg om te blijven kijken. Geen voldoende maar wel bijna.

avatar van hansbreda

hansbreda

Matige B-versie van The Bodysnatchers. Aardig begin, slap einde.

avatar van sebastiano70

sebastiano70

Lange tijd geen slechte film als deze gezien.

Slechte acteerprestatie's en het verhaal ging werkelijk nergens over.

avatar van bollepeer

bollepeer

ik vind dit wel een goede film, oke, de acteerprestaties waren niet al te best, en sommige dingen zagen er best nep uit, maar voor de rest een prima film

avatar van Bemmen

Bemmen

Wat een super slechte film zeg. Bah, daar moet je je tijd niet aan besteden! Het is dat ik geen 0,25 ster kan geven.

avatar van rempsycho

rempsycho

plaats vervangende schaamte, zo slechte film, dat Isabella Rossellini zich hier voor geleend heeft, geld problemen? Dit was net zo vervelend om naar te kijken (half uur volgehouden) als amateur theater waarbij men denkt dat ze goed kunnen acteren, zo ongeveer.

avatar van 606

Slappe film alleen verhaal is leuk.

Rest slecht geacteerd, en special effects.

avatar van hackertje

hackertje

TOPPERTJE deze film! gewoon gaan kijken.. zien is geloven!!

het kan niet allemaal Pinokkio zijn....

5 GROTE STERREN!

avatar van DjFrankie

DjFrankie

De reactie hierboven natuurlijk niet serieus nemen.
Deze film is een Dr Who achtige film, die eigenlijk niet van de grond komt.
Lijkt amateuristische ondanks de aanwezigheid van Judd Nelson van The Breakfast Club).
Verhaal is niet nieuw en de film duurt maar voort zonder climax..............stop het einde is iets beter met het uitkomen van .
5 uit 10

avatar van Natasja22

Natasja22

Ik vond dit zeer zeker wel een leuke film en nee echt niet omdat ik een vrouw ben.

Zelfs me man vond hem leuk.

En we hebben er heerlijk bij warm gegeten

avatar van Natasja22

Natasja22

+ het feit niet iedereen dezelfde smaak heeft mag en misschien moet iedereen mekaar wel serieus nemen

Ieder heeft zijn mening zo ook jij DjFrankie moet ik jou ook maar niet serieus nemen dan?

Kom op zeg gewoon mekaar serieus nemen!

Behandel een ander ook zoals jij behandeld wilt worden

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Natasja22 schreef:

Kom op zeg gewoon mekaar serieus nemen!

Behandel een ander ook zoals jij behandeld wilt worden

Ging me om de reactie die boven me stond, niet om reacties algemeen,

Blij dat je het een goede film vond, ik heb trouwens ook al legio slechtere gezien