• 9.374.935 stemmen

Geregisseerd door: Stephen Milburn Anderson

Met onder meer: Sean Bean, Chris Hemsworth en Victoria Profeta

Gesproken taal: Engels en Frans

Plot Ca$h

"The majority of men are cowards..."

Wanneer Sam en zijn vrouw Leslie een koffer met geld vinden denken ze dat ze uit de financiële zorgen zijn. Ze betalen hun schulden, kopen een auto en laten hun huis opknappen. Hun geluk kan niet op, totdat de sinistere crimineel Kubic aanbelt. Hij wil het geld dat ze gevonden hebben terug hebben. Kubic dwingt het stel om, volgens zijn regels, tijdens een gewelddadig en explosief avontuur door de straten van Chicago, het geld wat ze hebben uitgegeven terug te halen. Maar ze spelen het spel beter dan gedacht...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Pyke Kubic

Leslie Phelan

Bahadurjit Tejeenderpeet Singh

Melvin Goldberg

Glenn the Plumber

avatar van Voodoo

Voodoo

trailer gezien, lijkt me een goede film

avatar van De Vries

De Vries

Viel een beetje tegen. Het karater wat Sean speelde was apart en redelijk goed gespeeld. Verder was de verhaal lijn vrij dun maar ook wel weer origineel. De spanning was wel ver te zoeken.

avatar van Abri

Abri

Moet De Vries gelijk geven..

Matig verhaal en van de andere karakters een slechte acteerprestatie..

Wilde eerst iets lager geven maar ben en blijf een Sean Bean fan (sinds Sharpe) + de nummers die in de film de revue passeren zijn wel goed..

avatar van Mindreavert

Mindreavert

Niet echt geweldige film, maar kijkt opzich lekker weg.

avatar van wimnoot

john1968

ff googlen...........!

avatar van Boromir

Boromir

Ik kom alleen uit Engelse/Amerikaanse sites. Opzich geen probleem, maar ik kan geen garantie vinden dat er ondertitels bij zitten. Maar dan kun je er wel vanuit gaan dat er geen Nederlands ondertitels bij zitten, volgens mij.

avatar van wimaroca

wimaroca

Allemaal lage punten en toch nog en 3.55 gemiddeld,het lijkt dus niet zo'n goede film

avatar van wimaroca

wimaroca

Met (Nederlandse) ondertitels.

kopen?ik denk dat ie hier nog in de bios moet verschijnen als ie dat haalt!

avatar van djkoelkast

djkoelkast

Best een goeie film. Mooi camerawerk, beetje spanning beetje humor, ja erg goed gedaan. De film duurt een kwartier langer dan gemiddeld, maar is wat mij betreft het kijken waard.

avatar van skompie

skompie

Beetje dubbel gevoel bij deze film. Heb me wel vermaakt maar het verloop van de film is voorspelbaar en vrij simpel. Had er zeker meer van verwacht. Ook het eind goed al goed is zo simpel. Kubic schieten ze dood, dumpen hem en de auto, geven het geld terug aan de winkels/bank en alles is vergeven en vergeten.

Conclusie: leuke wegkijk film maar niet spannend genoeg.

avatar van Alter_Ego

Alter_Ego

Ik vond de film zeker de moeite waard. Ik denk eerder dat je het vanuit je eigen perspectief moet zien en je verplaatsen in hun karakter. Ik heb bijna de hele film moeten denken aan "wat ik zou doen"... Maargoed, idd niet de allerbeste acteer prestaties, sean redelijk sterk karakter, een voldoende. Maar zeker de moeite waard om gezien te hebben.

avatar van Alter_Ego

Alter_Ego

Wilde ik nog aan toevoegen:

Het tergend zenuwslopend stuk, waar de film erg goed naar toe werkt, is wanneer ze het geld terug geven maar tekort komen... en dat Sean gewoonweg elke cent terug wil.

avatar van Xen0n

Xen0n

Tja, valt weinig meer aan toe te voegen... Voor als je niks anders te doen hebt

avatar van Maximilian

Maximilian

Vervelend, maar moest de film na een tergent uur afzetten. Er zit totáál geen vaart in de film, de afwezigheid van enige ondersteunende muziek verscherpt de langdradigheid, en Bean acteert als een zoutzak (hoor ik Razzie?).

Jammer, want hoewel het verhaal niet origineel te noemen is, had hier veúl meer mee gedaan kunnen worden.

1.5*/5, en ik weet niet eens waarom.

avatar van muerte

muerte

op zich wel een goede film met een redelijk goed verhaal.

Hij keek lekker weg

avatar van glimmerman2000

glimmerman2000

Redelijke film, en grapig om te zien wat mensen over hebben voor geld...Iets wat natuurlijk al duidelijk was...Namelijk, dat mensen zo slecht als putwater zijn, als het aankomt op geld;)...Sean Bean speelde een puike rol, als badguy...Hij heeft er ook een prachtige kop voor!...Soms was hij wel wat langdradig

avatar van dragonmaster

dragonmaster

wat een butt-film. wat is die Sean Bean toch afgezakt met zijn talent. puur op zijn naam heb ik de film gekeken. met een dubbelrol zou je denken dat het een goede film zou moeten zijn, maar helaas. een tergend langzaam en tenenkrommend verhaal dat nergens spannend of vernieuwend wordt. het stelletje wordt gespeeld door amateurs : dit helpt er ook niet echt aan. niet je tijd aan deze film verdoen.

avatar van cafe1900

cafe1900

Heb hem op 'n gegeven moment op doorspoelen gezet, wat 'n saaie film. Onder de maat voor Sean Bean, hij heeft al betere films gemaakt, maar ja, ook hij zal aan de kost moeten komen.

avatar van JanLo65

JanLo65

Met (Nederlandse) ondertitels.

Ik weet niet waar deze film te koop is, maar je kunt de film wel downloaden met nl subs (goede kwaliteit)

avatar van martien76

martien76

JanLo65 schreef:

Zeer goede film en jah hij is te downloaden,

maar de versie die nu online staat is een computervertaling,

komt een versie met goede subs.

Ik vind deze zeker een topper goed verhaal in.

avatar van wsnbm

wsnbm

Wat een belachelijk slechte film zeg ! ! !

En dat slokkie water alstie iemand in elkaar gaat slaan.

Pfffff weer 2 uur van me leven weg!

avatar van tboezem

tboezem

Ga deze zeker kijken, maar wel jammer van de spellingsfout in de beschrijving.

avatar van grandpa

grandpa

Domme, vervelende, saaie, ongeloofwaardige, pretentieloze, trage,

slechterkanniet geacteerde prut film, maar dat is mijn persoonlijke mening.

avatar van ferrit

ferrit

Begint goed alleen na 2/3 van de film weet je het wel.

Het wordt iets te veel uitgemolken , maar ja daar is het een film voor zeggen we dan maar

avatar van Xen0n

Xen0n

Nouja... Dus films zijn er voor om de onderwerpen uit te melken??

Als dat zo was dan hadden we nooit mooie cijfers kunnen geven(tja misschien voor de áller eerster film)...

avatar van gertjan813

gertjan813

Gave film! heeft me goed vermaakt na een lange dag werken!

avatar van hutsekluts

hutsekluts

Tegenvaller !

Verhaal begint aardig maar wordt al gauw toch echt ongeloofwaardig. Sean Bean acteert goed maar wat z'n semi-spirituele activiteiten in de film doen is me tot op heden een raadsel gebleven. Voorspelbaar einde.

avatar van Raffael77

Raffael77

grandpa schreef:

Domme, vervelende, saaie, ongeloofwaardige, pretentieloze, trage,

slechterkanniet geacteerde prut film, maar dat is mijn persoonlijke mening.

Die mening kan ik goed met je delen.