Genre: Horror / Thriller
Geregisseerd door: Tyler Oliver
Met onder meer: Carly Schroeder, Cody Linley en Brie Gabrielle
Gesproken taal: Frans en Duits
Plot Forget Me Not
Sandy Channing is populair op school, waar ze ook klassenvoorzitster is. Ze zou van de tijd van haar leven moeten genieten. Dat gebeurt echter niet als al haar vrienden plotseling verdwijnen. Sandy ontdekt dat haar vrienden de wraakzuchtige geest van het meisje hebben gewekt, dat ze een tijd geleden onrecht hebben aangedaan.
Sandy Channing
Chad
Young Sandy
Young Eli
Wacko078
heftige trailer... Doet me een beetje denken aan 'drag me to hell', dat was trouwens echt een meesterwerkje!
Ben benieuwd!
Mooie poster laag gemiddelde toch een ruime 7 op IMDB , toch maar eens in de toekomst belijken.
revengeyo
Ben benieuwd!
drag me to hell dat vond ik nou net niks!
Aardige gegeven dat wat van alles geeft
beetje grudge en freakdog mix
Acteren was ook niet verkeert.
3,5 ster
Grunner
Wat een tegenvaller dit! Met hoge verwachtingen na een aangename trailer was het niets meer dan een voorspelbare tienerslasher met wat gemindfucked in het script waardoor het verhaal net even anders loopt dan in de normale 13 in een dozijnfilm dus zo zal ik het niet noemen...
Slecht was de film niet maar hij heeft ook zeker geen indruk gemaakt.
whimp
erg standaard verhaal, vond de film niet veel indruk achterlaten. Moet zeggen dat door de score van imdb ik hoge verwachting had van de film. Aan die verwachting kon de film bij lange na niet voldoen. 2,5*
deperry
Een vreselijke film, ook al ben ik best een liefhebber van dit genre, maar dit kon mij de broek niet doen bollen.
Acteerwerk ala GTST, ook niet om aan te zien.
Matthiasc88
drag me to hell dat vond ik nou net niks!
Drag me to hell was gewoonweg af! De top van 2009 en zelfs in de top van de jaren 00!
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11909 berichten
Carly speelde in een paar afleveringen mee van Dawsons Creek, jaren geleden... altijd leuk om te zien wat er van haar is geworden.
ralfsjam
aan begonnen, maar na 30 minuten weer gestopt.
allemachtieg zeg, is het zo moeilijk om een film te maken? om te beginnen de cast! typisch Amerikaanse cast, niemand is lelijk of wijkt te veel af van het zogenaamde ideaal beeld. blond, knap, rijk en niet kunnen acteren. en het zijn zogenaamde studenten die allemaal van feest naar feest lopen. en als een film zo al begint ben je mij al snel kwijt. en dan heb ik het nog niet eens over het horror element. die gaf ik nog een kans, maar na de eerste 2 scenes was het voor mij genoeg.
1,5
Vascago
In het begin dacht ik: Dit wordt niets. Irritante personages en er gebeurd niet zoveel. Maar de 2e helft van de film is gelukkig een heel stuk sterker en het eindigt gewoon goed.
Raffael77
Weer zo'n zielige cliché matige horror filmpje.
Acteer werk is al matig maar de eerste moord scene is zo slecht dat ik hem per direct uitgezet heb.
Filmwerk was ook slecht.
hatebreeder
Matige film, niet heel slecht maar vind het cijfer wat de film bij imdb krijgt veel te hoog! het verhaal is dan mischien wel net iets origineler dan de gemiddelde slasher de uitwerking daarentegen is niet helemaal geweldig! 2.5 ster
Goldenskull
Redelijke film, waarin veel dingen eerder en beter gedaan zijn. Het is een soort mix van Stay Alive, Final Destination en een beetje ghosthorror à la The Grudge enz.
Vooral erg jammer dat ze die laatste scène er nog achteraan hebben gebreid, vlak daarvoor was het ideale moment om de film een kil einde te geven, jammer.
Nog net 2.5*
Tonypulp
Eens met vascago.
Het zag er naar uit een erg standaard 'geest uit het verleden neemt wraak' film te worden maar op de helft word het een stuk interessanter.
De geesten deden me denken aan een soort mix tussen the grudge & haunting in connecticut, zagen er best tof uit.
Vermakelijk tussendoortje waarvan alles al eens eerder is gedaan maar ook wel eens stukken minder

Elineloves
Heb een dubbel gevoel bij deze film, hij wist me absoluut te vermaken, maar vooral naar het einde toe ook steeds vaker te irriteren. Ik was tijdens het kijken van de film ook maar een beetje aan het msn-en geslagen, en ik kon precies voorspellen wat er zou gebeuren. Alleen moest ik mijn mening steeds bijstellen. Zij verbeeld het zich, die vrienden zijn niet echt. Oké, de vrienden zijn wel echt. Nee, de vrienden bestaan toch niet. Straks wisselen ze, ligt die doos in coma en dan is de wees wakker. En zo ging het voornamelijk het laatste half uur van de film.
Verder een hoop mooie mensen, zowel de mannen als de vrouwen.. maar het acteren is natuurlijk niet je-van-het. Maar, dat hoeft ook niet bij zo'n lekkere cliché horror.
Had hem een 2.5 gegeven, maar ga toch voor de voldoende.
Verhogen naar 3* dus.
Elineloves
Eens met vascago.
Haha, ik vergeleek hem met ; The Grudge, To Fast To Furious en een Wrong Turn, maar dan zonder kannibalen.
(Dat deed ik bij die bepaalde auto-scene, waar ons 'Grudge-je' in de bosjes zat en hij zo ontiegelijk aan het racen was.) Mja, het had er wel iets van weg.
mixmaster
zielig en kinderachtig tiener horror filmpje die totaal nergens maar dan ook echt nergens weet te boeien.
dit is echt geen horror maar eerder een drama/thriller.
veel te slap en nergens echt eng .
acisiz
Film gaat eigenlijk nergens over
Dat hoeft ook niet echt bij een horror, maar goed.
Acteerwerk was mwah..kon beter
Ik begon me te irriteren aan omg who is TJ ? omg who is blabla na al die moorden waardoor ze werden 'weggevaagd'..Die chick die als laatste overbleef irriteerde ook op een gegeven moment met dat overdreven gejank van dr
Hij wist toch wel nog een beetje te vermaken dus een 2*
gringo84
vond de personages in het begin even door elkaar lopen moest er ff inkomen.vond het op zich een leuke film niet een topper en vond hem ook niet eng
maar het is meer een tiener horrortje
acteerwerk kon er mee door een 2
Nancy1980
Redelijke film, geen top acteerwerk , en film doet sterk aan veel bekende films denken zoals The grudge etc..
Verhaal is op zich best leuk.
Maar slecht uitgewerkt.
CaptainTwisted
Hmm, ik vond hem wel goed. Hij duurde alleen een beetje te lang en de personages waren ook nogal overdreven, net als de geesten. Maar verder als standaard horrorfilm niks mis mee.
Minority_Check
ik vond het verhaal geweldig
veel beter dan andere horror films
het is jammer dat het niet een echte horror is of een echte thriller
het zat er middenin
verder vond ik de eind goed
maar het was wel raar, ik weet niet precies wat ik ervan moet denken of er komt misschien een tweede deel dat zou veel verklaren
Spartaan1986
Standaard kan je deze film zeker niet noemen. Vreemd,rommelig en vermakelijk is het zeker.
Vooruit een krappe 3*
raafmau
Slechte acteerwerk, slechte special effects (youtube scream gezichten ) achterlijke plotwending.
Kristeeel
Het verhaal zelf vond ik heel goed. Maar het acteren was gewoon bagger. En het einde vond ik ook niet echt boeiend.
Toch nog best een enge film.
XDees
Naar mijn mening was het verhaal zelf niet slecht, maar die geesten en de effecten zagen er nogal gemaakt uit. Het had beter uitgewerkt kunnen worden! Buiten dat, heeft het me toch kunnen vermaken.
erpunited
Niet super. Ik ging me steeds meer ergeren aan het slechte acteerwerk tijdens de film. Effecten waren niet goed. Verder ging het verhaal wel maar op een gegeven moment een beetje rommelig

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Eden Lake

The Girl Next Door
Drama / Horror, 2007

I Spit on Your Grave
Horror / Thriller, 2010
geheimkleine stadgeheugenverliesbovennatuurlijkmiddelbare schoolonafhankelijke filmverdwijninghigh school graduationgeestvengeful spirit