• 9.375.048 stemmen

Geregisseerd door: Tyler Oliver

Met onder meer: Carly Schroeder, Cody Linley en Brie Gabrielle

Gesproken taal: Frans en Duits

Plot Forget Me Not

Sandy Channing is populair op school, waar ze ook klassenvoorzitster is. Ze zou van de tijd van haar leven moeten genieten. Dat gebeurt echter niet als al haar vrienden plotseling verdwijnen. Sandy ontdekt dat haar vrienden de wraakzuchtige geest van het meisje hebben gewekt, dat ze een tijd geleden onrecht hebben aangedaan.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Wacko078

Wacko078

heftige trailer... Doet me een beetje denken aan 'drag me to hell', dat was trouwens echt een meesterwerkje!

Ben benieuwd!

avatar van stinissen

Mooie poster laag gemiddelde toch een ruime 7 op IMDB , toch maar eens in de toekomst belijken.

avatar van revengeyo

revengeyo

Wacko078 schreef:

Ben benieuwd!

drag me to hell dat vond ik nou net niks!

avatar van 606

Aardige gegeven dat wat van alles geeft

beetje grudge en freakdog mix

Acteren was ook niet verkeert.

3,5 ster

avatar van Grunner

Grunner

Wat een tegenvaller dit! Met hoge verwachtingen na een aangename trailer was het niets meer dan een voorspelbare tienerslasher met wat gemindfucked in het script waardoor het verhaal net even anders loopt dan in de normale 13 in een dozijnfilm dus zo zal ik het niet noemen...

Slecht was de film niet maar hij heeft ook zeker geen indruk gemaakt.

avatar van whimp

whimp

erg standaard verhaal, vond de film niet veel indruk achterlaten. Moet zeggen dat door de score van imdb ik hoge verwachting had van de film. Aan die verwachting kon de film bij lange na niet voldoen. 2,5*

avatar van deperry

deperry

Een vreselijke film, ook al ben ik best een liefhebber van dit genre, maar dit kon mij de broek niet doen bollen.

Acteerwerk ala GTST, ook niet om aan te zien.

avatar van Matthiasc88

Matthiasc88

revengeyo schreef:

drag me to hell dat vond ik nou net niks!

Drag me to hell was gewoonweg af! De top van 2009 en zelfs in de top van de jaren 00!

avatar van Meneer Bungel

Meneer Bungel

Mooie poster alvast!

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11909 berichten

Carly speelde in een paar afleveringen mee van Dawsons Creek, jaren geleden... altijd leuk om te zien wat er van haar is geworden.

avatar van ralfsjam

ralfsjam

aan begonnen, maar na 30 minuten weer gestopt.

allemachtieg zeg, is het zo moeilijk om een film te maken? om te beginnen de cast! typisch Amerikaanse cast, niemand is lelijk of wijkt te veel af van het zogenaamde ideaal beeld. blond, knap, rijk en niet kunnen acteren. en het zijn zogenaamde studenten die allemaal van feest naar feest lopen. en als een film zo al begint ben je mij al snel kwijt. en dan heb ik het nog niet eens over het horror element. die gaf ik nog een kans, maar na de eerste 2 scenes was het voor mij genoeg.

1,5

avatar van Vascago

Vascago

In het begin dacht ik: Dit wordt niets. Irritante personages en er gebeurd niet zoveel. Maar de 2e helft van de film is gelukkig een heel stuk sterker en het eindigt gewoon goed.

avatar van Raffael77

Raffael77

Weer zo'n zielige cliché matige horror filmpje.

Acteer werk is al matig maar de eerste moord scene is zo slecht dat ik hem per direct uitgezet heb.

Filmwerk was ook slecht.

avatar van hatebreeder

hatebreeder

Matige film, niet heel slecht maar vind het cijfer wat de film bij imdb krijgt veel te hoog! het verhaal is dan mischien wel net iets origineler dan de gemiddelde slasher de uitwerking daarentegen is niet helemaal geweldig! 2.5 ster

avatar van Goldenskull

Goldenskull

Redelijke film, waarin veel dingen eerder en beter gedaan zijn. Het is een soort mix van Stay Alive, Final Destination en een beetje ghosthorror à la The Grudge enz.

Vooral erg jammer dat ze die laatste scène er nog achteraan hebben gebreid, vlak daarvoor was het ideale moment om de film een kil einde te geven, jammer.

Nog net 2.5*

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Eens met vascago.

Het zag er naar uit een erg standaard 'geest uit het verleden neemt wraak' film te worden maar op de helft word het een stuk interessanter.

De geesten deden me denken aan een soort mix tussen the grudge & haunting in connecticut, zagen er best tof uit.

Vermakelijk tussendoortje waarvan alles al eens eerder is gedaan maar ook wel eens stukken minder

avatar van Elineloves

Elineloves

Heb een dubbel gevoel bij deze film, hij wist me absoluut te vermaken, maar vooral naar het einde toe ook steeds vaker te irriteren. Ik was tijdens het kijken van de film ook maar een beetje aan het msn-en geslagen, en ik kon precies voorspellen wat er zou gebeuren. Alleen moest ik mijn mening steeds bijstellen. Zij verbeeld het zich, die vrienden zijn niet echt. Oké, de vrienden zijn wel echt. Nee, de vrienden bestaan toch niet. Straks wisselen ze, ligt die doos in coma en dan is de wees wakker. En zo ging het voornamelijk het laatste half uur van de film.

Verder een hoop mooie mensen, zowel de mannen als de vrouwen.. maar het acteren is natuurlijk niet je-van-het. Maar, dat hoeft ook niet bij zo'n lekkere cliché horror.

Had hem een 2.5 gegeven, maar ga toch voor de voldoende.
Verhogen naar 3* dus.

avatar van Elineloves

Elineloves

jeroentjuhhhhh schreef:
Eens met vascago.

Haha, ik vergeleek hem met ; The Grudge, To Fast To Furious en een Wrong Turn, maar dan zonder kannibalen. (Dat deed ik bij die bepaalde auto-scene, waar ons 'Grudge-je' in de bosjes zat en hij zo ontiegelijk aan het racen was.) Mja, het had er wel iets van weg.

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

vond het erg goed

avatar van mixmaster

mixmaster

zielig en kinderachtig tiener horror filmpje die totaal nergens maar dan ook echt nergens weet te boeien.

dit is echt geen horror maar eerder een drama/thriller.

veel te slap en nergens echt eng .

avatar van acisiz

acisiz

Film gaat eigenlijk nergens over

Dat hoeft ook niet echt bij een horror, maar goed.

Acteerwerk was mwah..kon beter

Ik begon me te irriteren aan omg who is TJ ? omg who is blabla na al die moorden waardoor ze werden 'weggevaagd'..Die chick die als laatste overbleef irriteerde ook op een gegeven moment met dat overdreven gejank van dr

Hij wist toch wel nog een beetje te vermaken dus een 2*

avatar van gringo84

gringo84

vond de personages in het begin even door elkaar lopen moest er ff inkomen.vond het op zich een leuke film niet een topper en vond hem ook niet eng

maar het is meer een tiener horrortje

acteerwerk kon er mee door een 2

avatar van Nancy1980

Nancy1980

Redelijke film, geen top acteerwerk , en film doet sterk aan veel bekende films denken zoals The grudge etc..

Verhaal is op zich best leuk.

Maar slecht uitgewerkt.

avatar van CaptainTwisted

CaptainTwisted

Hmm, ik vond hem wel goed. Hij duurde alleen een beetje te lang en de personages waren ook nogal overdreven, net als de geesten. Maar verder als standaard horrorfilm niks mis mee.

avatar van Minority_Check

Minority_Check

ik vond het verhaal geweldig

veel beter dan andere horror films

het is jammer dat het niet een echte horror is of een echte thriller

het zat er middenin

verder vond ik de eind goed

maar het was wel raar, ik weet niet precies wat ik ervan moet denken of er komt misschien een tweede deel dat zou veel verklaren

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Standaard kan je deze film zeker niet noemen. Vreemd,rommelig en vermakelijk is het zeker.

Vooruit een krappe 3*

avatar van raafmau

raafmau

Slechte acteerwerk, slechte special effects (youtube scream gezichten ) achterlijke plotwending.

avatar van Kristeeel

Kristeeel

Het verhaal zelf vond ik heel goed. Maar het acteren was gewoon bagger. En het einde vond ik ook niet echt boeiend.

Toch nog best een enge film.

avatar van XDees

XDees

Naar mijn mening was het verhaal zelf niet slecht, maar die geesten en de effecten zagen er nogal gemaakt uit. Het had beter uitgewerkt kunnen worden! Buiten dat, heeft het me toch kunnen vermaken.

avatar van erpunited

erpunited

Niet super. Ik ging me steeds meer ergeren aan het slechte acteerwerk tijdens de film. Effecten waren niet goed. Verder ging het verhaal wel maar op een gegeven moment een beetje rommelig